Τετάρτη, 19 Σεπτεμβρίου 2018

Τη "Φάρμα Μουσθένης" επισκέφθηκε ο Μακάριος Λαζαρίδης

Posted On Τετάρτη, 12 Σεπτεμβρίου 2018 13:18 Γράφτηκε από τον

Τη «Φάρμα Μουσθένης» επισκέφθηκε ο Σύμβουλος Επικοινωνίας του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, κ. Μακάριος Λαζαρίδης.

Δυο νέοι άνθρωποι, τα αδέρφια Δημήτρης και Απόστολος Αδάλιαλης, μετά τις σπουδές τους, μετεξέλιξαν την οικογενειακή κτηνοτροφική μονάδα στη Μουσθένη, σε φάρμα.

Εκτρέφουν τα δικά τους κατσίκια. Παράγουν καθημερινά 100% αγνό κατσικίσιο γάλα. Μεταποιούν το υψηλής ποιότητας και διατροφικής αξίας γάλα σε εκλεκτά γαλακτοκομικά προϊόντα. Διαθέτουν τα προϊόντα τους με υπευθυνότητα.

Κάνουν πράξη αυτό που πιστεύει η Νέα Δημοκρατία, δηλαδή τις σημαντικές αναπτυξιακές δυνατότητες που έχει η Ελληνική περιφέρεια και φυσικά και ο Νομός Καβάλας. Όπως τόνισε ο κ. Λαζαρίδης «είναι σημαντικό κάθε περιοχή να αξιοποιεί τα τοπικά συγκριτικά πλεονεκτήματα και το ανθρώπινο δυναμικό της ώστε να δημιουργεί ευκαιρίες, νέες δουλειές και εισόδημα για τους κατοίκους της».

Ο κ. Λαζαρίδης μετέφερε στον Δημήτρη και τον Απόστολο τη δέσμευση του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκου Μητσοτάκη για αυστηρό έλεγχο στις παράνομες εισαγωγές γάλακτος, έτσι ώστε να μην βαφτίζεται το εισαγόμενο ως ελληνικό και να μην πέφτουν οι τιμές της εγχώριας παραγωγής.

Σύμφωνα με το σχέδιο της Νέας Δημοκρατίας υπάρχει η δυνατότητα και ο τρόπος να αντιμετωπιστεί το σοβαρό αυτό πρόβλημα τόσο με την εφαρμογή ευέλικτων διοικητικών διαδικασιών όσο και με τη στοχευμένη και προγραμματισμένη πρόσληψη και μετακίνηση προσωπικού στις αρμόδιες δημόσιες υπηρεσίες.

Μετά την ολοκλήρωση της επίσκεψης ο κ. Λαζαρίδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Είχα την ευκαιρία να επισκεφθώ τη “Φάρμα Μουσθένης” και να δω από κοντά τα εντυπωσιακά αποτελέσματα της δουλειάς του Δημήτρη και του Απόστολου.

Συνδυάζουν με απόλυτη επιτυχία την εκτροφή κατσικιών, την παραγωγή γάλακτος, τη μεταποίησή του σε εκλεκτά γαλακτοκομικά προϊόντα και τη διάθεσή τους.

Η Νέα Δημοκρατία και ο Πρόεδρός της κ. Κυριάκος Μητσοτάκης αναγνωρίζουν ότι το πιο δυναμικό κομμάτι της αγροτικής μας οικονομίας είναι οι νέοι αγρότες.

Βασικός πυλώνας της Νέας Δημοκρατίας είναι η ουσιαστική ενίσχυση των νέων αγροτών, στη βάση μακροπρόθεσμων πολιτικών αναζωογόνησης του αγροτικού μας πληθυσμού.

Στο πλαίσιο αυτό, το πλάνο που επεξεργαζόμαστε στη Νέα Δημοκρατία στηρίζεται σε υπεύθυνες και ειλικρινείς προτάσεις, οι οποίες θα έχουν ως στόχο να συμβάλλουν στην αναγέννηση του πρωτογενούς τομέα.

Μια “Συμφωνία Αλήθειας με τους Αγρότες”, με καθαρές κουβέντες και κοστολογημένες προτάσεις».

Tweet

Σχετικά Άρθρα

 • Επίθεση Μ. Λαζαρίδη σε Κ. Μορφίδη: "Το γάμο του ΣΥΡΙΖΑ με την Χρυσή Αυγή δεν θέλει και δεν μπορεί κανένας να τον χαλάσει" 2c0f9cd5421e43a9670cd5b8a0387fc9 M

  Ο κ. Κώστας Μορφίδης φαντασιώνεται αρραβώνες της Νέας Δημοκρατίας με το ναζιστικό μόρφωμα της Χρυσής Αυγής.

  Ας μην ανησυχεί, ο ένας εκ των τριών ανύπαρκτων πολιτικά βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ στο Νομό Καβάλας, που δεν τους λαμβάνουν υπόψιν ούτε καν οι υπουργοί της ανίκανης και καταστροφικής Κυβέρνησής τους.

  Το γάμο του ΣΥΡΙΖΑ με την Χρυσή Αυγή κανένας δεν θέλει και δεν μπορεί να τον χαλάσει.

  Παντρεύτηκαν για να ρίξουν - ποδοπατώντας το Σύνταγμα - την Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας.

  Βρέθηκαν μαζί στο Καστελόριζο παίζοντας το ίδιο θέατρο με σκηνοθέτη τον Καμμένο.

   Ψήφισαν μαζί τον εκλογικό νόμο για να κάνουν τον τόπο μπάχαλο.

  Τίποτε δεν ήταν τυχαίο και τίποτα ασήμαντο».

  ΥΓ. Για να φρεσκάρω τη μνήμη του κ. Μορφίδη επισυνάπτω φωτογραφία από την συνύπαρξη βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, των ΑΝ.ΕΛ. και της Χρυσής Αυγής, στις 5 Δεκεμβρίου 2016, στο Καστελόριζο.

 • Συνάντηση στο δήμο Νέστου για αντιπλημμυρικά, παρουσία Μέτιου, Λαζαρίδη και...περιφερειακού συμβούλου της Χ.Α.! 9a97505293a782857cb17da96cf291b3 M

  Υπό άλλες συνθήκες θα επρόκειτο για μια τυπική συνάντηση εργασίας, από αυτές που διεξάγονται τακτικά στα κατά τόπους δημαρχεία για θέματα που αφορούν τους δημότες.

  Ωστόσο η συνάντηση που έλαβε χώρα το πρωί της Δευτέρας στο δημαρχείο Νέστου, παρουσία του περιφερειάρχη ΑΜΘ Χρήστου Μέτιου, δείχνει τις τελευταίες ώρες να μονοπωλεί το ενδιαφέρον -όχι, όμως, για το αντικείμενό της αλλά...για τους παριστάμενους σε αυτήν!

  Για την ιστορία, σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε το γραφείο τύπου της περιφέρειας ΑΜΘ,

  Το Δήμο Νέστου επισκέφθηκε ο Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης κ. Χρήστος Μέτιος, όπου συναντήθηκε με το Δήμαρχο Νέστου κ. Βαγγέλη Τσομπανόπουλο και τους αρμόδιους Αντιδημάρχους. Στη σύσκεψη που έγινε, ο Περιφερειάρχης ενημερώθηκε αναλυτικά για θέματα του Δήμου και κυρίως για την ανάγκη εκπόνησης και υλοποίησης έργων υποδομής, με σημαντικότερα τα αντιπλημμυρικά και τα έργα ύδρευσης, στα οποία εστίασαν οι τοπικοί φορείς, ενώ συζητήθηκε και η ενεργειακή αναβάθμιση των σχολικών μονάδων.

  Στη σύσκεψη συμμετείχε ο Διευθυντής Τεχνικών Έργων  της Περιφέρειας ΑΜΘ κ. Αναστάσιος Παράσχου και ο Δ/ντής Τεχνικών Έργων της Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας κ. Θωμάς Καραβάς. Μετά τη σύσκεψη στο Δημαρχείο  ακολούθησαν συναντήσεις του Περιφερειάρχη με τον Πρόεδρο και το Διοικητικό Συμβούλιο του Αγροτικού Συλλόγου Χρυσούπολης και τον Πρόεδρο και τα μέλη του ΤΟΕΒ Χρυσούπολης.

  Όπως, όμως, φαίνεται στις φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν από το γραφείο τύπου της περιφέρειας ΑΜΘ, το παρόν ση συνάντηση έδωσαν επίσης:

  - ο (προερχόμενος από τη Χρυσούπολη) περιφερειακός σύμβουλος της "Χρυσής Αυγής" Τάσος Ναθαναηλίδης (3ος από αριστερά), και

  - ο σύμβουλος επικοινωνίας του αρχηγού της ΝΔ Κυριάκου Μητσοτάκη Μακάριος Λαζαρίδης (4ος από αριστερά)

  Και το ερώτημα που τίθεται από πολλούς (με προεξάρχοντες, φυσικά, τα τοπικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ) είναι:

  Οι 2 αυτοί κύριοι με ποια ιδιότητα έδωσαν το παρόν; Και κυρίως, ποιος τους κάλεσε σε μια συνάντηση όπως αυτή;

  Μαθαίνουμε, βέβαια, ότι ο κ. Τσομπανόπουλος φέρεται να έχει δηλώσει πως "η συνάντηση ήταν ανοιχτή, όποιος ήθελε μπορούσε να μπει μέσα και να πει τη γνώμη του!" Είτε αυτό ισχύει είτε όχι, ένα είναι το βέβαιο: ότι αυτό το "σίριαλ" θα έχει και συνέχεια...

 • Βρουκέλλωση σε φάρμα στη Λεκάνη - Σε αναζήτηση μέτρων πρόληψης (βίντεο) 4c0d8e17c6658fd7c6470f86113e2c9d M

  Μεγάλη ζημία υπέστη μια κτηνοτροφική φάρμα στη Λεκάνη από την εμφάνιση, πριν από λίγες εβδομάδες, του ιού της βρουκέλλωσης -με αποτέλεσμα από τα 34 βοοειδή που διαβιούσαν εκεί να θανατωθούν τα 28! Με αφορμή την εμφάνιση της νόσου διενεργήθηκε σύσκεψη, το πρωί της Δευτέρας, στο γραφείο του αντιπεριφερειάρχη Καβάλας Θόδωρου Μαρκόπουλου -σε μια προσπάθεια να εξευρεθούν λύσεις και μέτρα πρόληψης για να αποφευχθεί η εξάπλωση της νόσου.

Diethnestournouabasketamea18

37863581 1593331317445725 6106777371254194176 N

33988285 262638620975627 6779251825401921536 N

Konstantinos Jewellery Banner  

Tetrakopterakias

OLKLOGO

18411 1597428757160899 3262623372867792020 N

Kreka

Odeio

Vitrokosmos

Dhmh

DeltaTV Logo

Star Dramas

1174612 371849632918150 1744395463 N

Logo

Το Kavala-Portal αποτελεί μια αξιόπιστη λύση για την καθημερινή σας ενημέρωση για όλα τα νέα στο νομό Καβάλας. Όλα τα κείμενα και οι φωτογραφίες αυτού του ιστότοπου αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του "Kavala-Portal.gr". Μπορείτε να χρησιμοποιήστε οποιοδήποτε υλικό εφόσον αναφέρετε ως πηγή το "www.kavala-portal.gr".

Ελάτε στην παρέα μας