Δευτέρα, 21 Ιανουαρίου 2019

Τη "Φάρμα Μουσθένης" επισκέφθηκε ο Μακάριος Λαζαρίδης

Posted On Τετάρτη, 12 Σεπτεμβρίου 2018 13:18 Γράφτηκε από τον

Τη «Φάρμα Μουσθένης» επισκέφθηκε ο Σύμβουλος Επικοινωνίας του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, κ. Μακάριος Λαζαρίδης.

Δυο νέοι άνθρωποι, τα αδέρφια Δημήτρης και Απόστολος Αδάλιαλης, μετά τις σπουδές τους, μετεξέλιξαν την οικογενειακή κτηνοτροφική μονάδα στη Μουσθένη, σε φάρμα.

Εκτρέφουν τα δικά τους κατσίκια. Παράγουν καθημερινά 100% αγνό κατσικίσιο γάλα. Μεταποιούν το υψηλής ποιότητας και διατροφικής αξίας γάλα σε εκλεκτά γαλακτοκομικά προϊόντα. Διαθέτουν τα προϊόντα τους με υπευθυνότητα.

Κάνουν πράξη αυτό που πιστεύει η Νέα Δημοκρατία, δηλαδή τις σημαντικές αναπτυξιακές δυνατότητες που έχει η Ελληνική περιφέρεια και φυσικά και ο Νομός Καβάλας. Όπως τόνισε ο κ. Λαζαρίδης «είναι σημαντικό κάθε περιοχή να αξιοποιεί τα τοπικά συγκριτικά πλεονεκτήματα και το ανθρώπινο δυναμικό της ώστε να δημιουργεί ευκαιρίες, νέες δουλειές και εισόδημα για τους κατοίκους της».

Ο κ. Λαζαρίδης μετέφερε στον Δημήτρη και τον Απόστολο τη δέσμευση του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκου Μητσοτάκη για αυστηρό έλεγχο στις παράνομες εισαγωγές γάλακτος, έτσι ώστε να μην βαφτίζεται το εισαγόμενο ως ελληνικό και να μην πέφτουν οι τιμές της εγχώριας παραγωγής.

Σύμφωνα με το σχέδιο της Νέας Δημοκρατίας υπάρχει η δυνατότητα και ο τρόπος να αντιμετωπιστεί το σοβαρό αυτό πρόβλημα τόσο με την εφαρμογή ευέλικτων διοικητικών διαδικασιών όσο και με τη στοχευμένη και προγραμματισμένη πρόσληψη και μετακίνηση προσωπικού στις αρμόδιες δημόσιες υπηρεσίες.

Μετά την ολοκλήρωση της επίσκεψης ο κ. Λαζαρίδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Είχα την ευκαιρία να επισκεφθώ τη “Φάρμα Μουσθένης” και να δω από κοντά τα εντυπωσιακά αποτελέσματα της δουλειάς του Δημήτρη και του Απόστολου.

Συνδυάζουν με απόλυτη επιτυχία την εκτροφή κατσικιών, την παραγωγή γάλακτος, τη μεταποίησή του σε εκλεκτά γαλακτοκομικά προϊόντα και τη διάθεσή τους.

Η Νέα Δημοκρατία και ο Πρόεδρός της κ. Κυριάκος Μητσοτάκης αναγνωρίζουν ότι το πιο δυναμικό κομμάτι της αγροτικής μας οικονομίας είναι οι νέοι αγρότες.

Βασικός πυλώνας της Νέας Δημοκρατίας είναι η ουσιαστική ενίσχυση των νέων αγροτών, στη βάση μακροπρόθεσμων πολιτικών αναζωογόνησης του αγροτικού μας πληθυσμού.

Στο πλαίσιο αυτό, το πλάνο που επεξεργαζόμαστε στη Νέα Δημοκρατία στηρίζεται σε υπεύθυνες και ειλικρινείς προτάσεις, οι οποίες θα έχουν ως στόχο να συμβάλλουν στην αναγέννηση του πρωτογενούς τομέα.

Μια “Συμφωνία Αλήθειας με τους Αγρότες”, με καθαρές κουβέντες και κοστολογημένες προτάσεις».

Tweet

Σχετικά Άρθρα

 • Ευχαριστίες διοικούσας επιτροπής ΑΟ Καβάλα προς Μακάριο Λαζαρίδη Cc10e942377827f1c0a81f3f78c91e37 M

  Η διοικούσα επιτροπή ευχαριστεί θερμά τον σύμβουλο επικοινωνίας της Νέας Δημοκρατίας κ.Μακάριο Λαζαρίδη για την έμπρακτη στήριξη του στην ομάδα μας, από την πρώτη στιγμή που αναλάβαμε την διοίκηση της. Άλλωστε, αυτή η αγάπη έρχεται από το μακρινό παρελθόν και …δεν θα μπορούσε να κάνει και διαφορετικά καθώς από μικρός στηρίζει τον Α.Ο.Καβάλα όπως μαρτυρά και το πλήθος ιστορικών φωτογραφιών της δεκαετίας του 1970 που υπάρχουν στα γραφεία μας, όπως και η συγκεκριμένη από το 1976 όπου με το καραβάκι στο στήθος ζητεί από τον τότε Υπουργό Οικονομικών Μ.Έβερτ την οικονομική ενίσχυση του ΑΟΚ

 • Απάντηση διοικητή νοσοκομείου Καβάλας στη ΛΦΚ - Επιστολή Μ. Λαζαρίδη 152efa40b6e53d4ee85361687e9f803b M

  Απάντηση έδωσε ο διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Καβάλας Αναστάσιος Καρασαββόγλου στην ανακοίνωση που εξέδωσε η "Λέσχη Φιλάθλων Καβάλας" για το ζήτημα της διάθεσης των εσόδων από τον 5ο νυχτερινό αγώνα δρόμου Kavala Night City Run που διεξήχθη πριν από περίπου 1 μήνα. Με δηλώσεις του στο Kavala Portal, ο κ. Καρασαββόγλου τόνισε πως "Όντως τα μέλη της ΛΦΚ εξέφρασαν την επιθυμία τους να προσφέρουν τα έσοδα της διοργάνωσης υπέρ του ογκολογικού τμήματος του Γενικού Νοσοκομείου Καβάλας. Το σχετικό αίτημα υπεβλήθη σε εμάς, και αμέσως κάναμε μια συζήτηση με τους υπευθύνους του ογκολογικού. Αυτό που πρότειναν οι ίδιοι τους ήταν να γίνει μια διαμόρφωση σε έναν υπάρχοντα χώρο του τμήματος (ενδεχομένως με κατεδάφιση τοίχων) -κάτι όμως με το οποίο εξέφρασα επιφυλάξεις, φρονώντας ότι θα πρέπει τα χρήματα αυτά να δοθούν για έναν καλύτερο σκοπό. Κατόπιν τούτου, ζήτησα να υποβληθούν εναλλακτικές προτάσεις, ωστόσο τα στελέχη του ογκολογικού τμήματος καθυστέρησαν χαρακτηριστικά -με αποτέλεσμα να αποσυρθεί, τελικά, το αίτημα της ΛΦΚ. Θα ήθελα να τονίσω πως, στην περίπτωση που η Λέσχη Φιλάθλων Καβάλας ζητούσε να δοθούν τα έσοδα υπέρ ενός άλλου τμήματος του νοσοκομείου, θα βρίσκαμε λύση σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα -ωστόσο η επιθυμία τους για τη στήριξη του ογκολογικού τμήματος είναι σεβαστή και απολύτως κατανοητή."

  Δήλωση, όμως, για το θέμα αυτό έκανε και ο Σύμβουλος Επικοινωνίας του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Μακάριος Λαζαρίδης:

  «Είναι θλιβερό το γεγονός ότι η διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Καβάλας αρνήθηκε να απαντήσει στους διοργανωτές του 5ου Kavala Night City Run που προσφέρθηκαν να καλύψουν ανάγκες και ελλείψεις με στόχο να κάνουν λίγο καλύτερη τη ζωή των καρκινοπαθών της περιοχής μας. Παρά τις οχλήσεις τους, η διοίκηση του νοσοκομείου, εδώ και  20 μέρες, απέφυγε κάθε απάντηση με αποτέλεσμα να αποσυρθεί το αίτημα για χορηγία στο Νοσοκομείο της πόλης. Είτε για ανικανότητα πρόκειται, είτε για αδιαφορία οι ευθύνες της διοίκησης είναι τεράστιες. Αυτούς όμως επιλέγει και αυτούς διορίζει το δίδυμο Ξανθός – Πολάκης».

 • Δήλωση Μακάριου Λαζαρίδη για την ημέρα του Μακεδονικού Αγώνα 8946fa27e9d393e7a0060a6a403b54b6 M

  Ο Σύμβουλος Επικοινωνίας του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Μακάριος Λαζαρίδης, παρακολούθησε σήμερα, Κυριακή 14 Οκτωβρίου, τις εκδηλώσεις για την ημέρα του Μακεδονικού Αγώνα.

  Μετά την επίσημη δοξολογία στον Καθεδρικό Ιερό Ναό του Αποστόλου Παύλου, χοροστατούντος του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτη Φιλίππων, Νεαπόλεως και Θάσου, κ.κ. Στεφάνου, ο κ. Λαζαρίδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

  «Τιμούμε σήμερα τους Έλληνες που – από κάθε γωνιά της Πατρίδας μας - αγωνίστηκαν με όλες τις δυνάμεις τους προσφέροντας τις περιουσίες τους, αλλά και την ίδια τη ζωή τους στην ιδέα της ελευθερίας. 

  Ανανεώνουμε ταυτόχρονα τη δέσμευσή μας να αντιταχθούμε στη Συμφωνία των Πρεσπών.

  Η παρακαταθήκη της Μακεδονίας είναι Ελληνική και η παρακαταθήκη αυτή είναι αδιαπραγμάτευτη».

Winterun Poster

Nautical Club Of Kavala Logo

 44493438 1978268539139579 1920803640713412608 N

Konstantinos Jewellery Banner  

Tetrakopterakias

OLKLOGO

18411 1597428757160899 3262623372867792020 N

Kreka

Odeio

Vitrokosmos

Dhmh

DeltaTV Logo

Star Dramas

1174612 371849632918150 1744395463 N

Logo

Το Kavala-Portal αποτελεί μια αξιόπιστη λύση για την καθημερινή σας ενημέρωση για όλα τα νέα στο νομό Καβάλας. Όλα τα κείμενα και οι φωτογραφίες αυτού του ιστότοπου αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του "Kavala-Portal.gr". Μπορείτε να χρησιμοποιήστε οποιοδήποτε υλικό εφόσον αναφέρετε ως πηγή το "www.kavala-portal.gr".

Ελάτε στην παρέα μας