Πέμπτη, 19 Απριλίου 2018

Επίσκεψη Μακάριου Λαζαρίδη στον Αμυγδαλεώνα

Posted On Κυριακή, 11 Μαρτίου 2018 21:59 Γράφτηκε από τον

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Σύμβουλος Επικοινωνίας του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Μακάριος Λαζαρίδης, επισκέφθηκε σήμερα, Κυριακή 11 Μαρτίου, τον Αμυγδαλεώνα για να ενημερωθεί για τα ανοιχτά θέματα και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι πολίτες της Τοπικής Κοινότητας.

Ειδικότερα, ο κ. Λαζαρίδης είχε την ευκαιρία στο πλαίσιο των επαφών που έχει ξεκινήσει σε ολόκληρο το νομό, με την κωδική ονομασία «Ο λόγος στους πολίτες», να συνομιλήσει στο Κοινοτικό Γραφείο του Αμυγδαλεώνα με φορείς και σωματεία και να ακούσει για δυο και πλέον ώρες τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στην καθημερινότητά τους.

Παρουσία των Προέδρων των Τοπικών Κοινοτήτων Αμυγδαλεώνα και Πολύστυλου κ. Δημήτρη Πουρσαιτίδη και Θεοχάρη Σαλτζίδη, οι φορείς και τα σωματεία της περιοχής έθεσαν όλα τα μεγάλα ζητήματα που τους απασχολούν.

Τα θέματα που βρέθηκαν στο επίκεντρο της συζήτησης, μεταξύ άλλων, ήταν οι υποδομές (δεξαμενή, δίκτυο ομβρίων υδάτων και ύδρευσης, ασφαλτοστρώσεις), ο εκσυγχρονισμός του κλειστού γυμναστηρίου, ο διαγωνισμός για την παραχώρηση σε ιδιώτη του παλαιού αεροδρομίου, η προοπτική περαιτέρω ανάπτυξης της Egnatia Aviation, η κατασκευή του ευρωπαϊκού οδικού άξονα Ε – 61 και του TAP.

Αύριο, Δευτέρα 12 Μαρτίου, ο κ. Λαζαρίδης θα επισκεφθεί στις 13:00 το Κέντρο Υγείας Χρυσούπολης, ενώ το απόγευμα στις 18:00, θα απευθύνει σύντομο χαιρετισμό στην εκδήλωση που πραγματοποιεί η ΔΗΜΤΟ Ξάνθης με κεντρικό ομιλητή τον Αντιπρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας κ. Κωστή Χατζηδάκη.

Tweet

Σχετικά Άρθρα

 • Αναβαθμίζεται ενεργειακά το κλειστό γυμναστήριο Αμυγδαλεώνα F5b204d90e22f1d48c0c0edecb953a3f M

  ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

  Μετά από μια σειρά παρεμβάσεων και προμήθειας αθλητικού υλικού και σημαντικού αθλητικού εξοπλισμού, προετοιμάζεται και η ενεργειακή αναβάθμιση του Κλειστού Γυμναστηρίου Αμυγδαλεώνα -όπως

  Στο πλαίσιο της προσπάθειας για την αναβάθμιση των αθλητικών εγκαταστάσεων του Δήμου Καβάλας, η Τεχνική Υπηρεσία επικαιροποιεί τις υπάρχουσες μελέτες για το Κλειστό Γυμναστήριο του Αμυγδαλεώνα, προκειμένου στη συνέχεια να συνταχθεί η οριστική τεχνική μελέτη και τα τεύχη δημοπράτησης.

  Αμέσως μετά θα επιδιωχθεί η ένταξη για χρηματοδότηση σε ευρωπαϊκό πρόγραμμα ενεργειακής αναβάθμισης, το οποίο αναμένεται να ανοίξει περί τα μέσα Μαΐου.

  Είναι γνωστό, πως στο Κλειστό Γυμναστήριο Αμυγδαλεώνα υπάρχει σημαντική αθλητική δράση σε διάφορα αθλήματα, όπως πετοσφαίριση, καλαθοσφαίριση κλπ., και καλύπτει πέρα από τις ανάγκες του Συλλόγου πετοσφαίρισης «Σάρισα» που εδρεύει εκεί, πολλών άλλων Συλλόγων από την ευρύτερη περιοχή.

 • Διακοπή νερού, λόγω έργων της ΔΕΥΑ Καβάλας, στον Αμυγδαλεώνα Bf5f12e6d7ceb8c68660a550f65734cf M

  Από τη ΔΕΥΑ ΚΑΒΑΛΑΣ ανακοινώνεται ότι λόγω εργασιών στο δίκτυο υδρεύσεως, θα γίνει διακοπή νερού στο δίκτυο υδροδότησης στην περιοχή από τον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Αμυγδαλεώνα μέχρι και την εταιρία ΜΙΣΣΙΡΙΑΝ -και πάνω και κάτω από τον δρόμο- και στον κάμπο, και η οποία θα διαρκέσει από τις 24:00 σήμερα το βράδυ έως το αργότερο αύριο στις 12:00 το μεσημέρι.

 • Ετοιμάζονται παρεμβάσεις σε παιδικές χαρές στον πρώην δήμο Φιλίππων B26d2ec4d4fec794bf956ff451283e16 M

  Ένα ζήτημα για το οποίο πολλοί κάτοικοι του πρώην δήμου Φιλίππων έχουν εκφράσει τα παράπονά τους φαίνεται διατεθειμένη να επιλύσει τις επόμενες εβδομάδες η δημοτική αρχή Καβάλας, καθώς με ανακοίνωση που εξέδωσε το γραφείο τύπου της δημάρχου έγινε γνωστό ότι:

  Δημοπρατείται αμέσως μετά το Πάσχα, στα μέσα Απριλίου, από τον Δήμο Καβάλας,  το έργο παρεμβάσεων στις παιδικές χαρές του Αμυγδαλεώνα, των Κρηνίδων του Ζυγού και της Νέας Καρβάλης. Το έργο που χρηματοδοτείται από τη ΣΑΤΑ, (τα έσοδα του Δήμου) με βάση υπάρχουσα μελέτη, αφορά τις βασικές υποδομές, οι οποίες απαιτούνται, προκειμένου να γίνει η πιστοποίηση αυτών των παιδικών χαρών. Στον προϋπολογισμό του Δήμου, υπάρχει και σχετική πίστωση για την προμήθεια πιστοποιημένων οργάνων (παιχνιδιών) πράγμα που θα γίνει μετά από διαγωνισμό που θα ακολουθήσει.

  Στην ίδια ανακοίνωση, παράλληλα, τονίζεται ότι: "το διάστημα αυτό, η Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου, εντοπίζει τις παιδικές χαρές του Δήμου (και της πόλης), οι οποίες πληρούν τις προϋποθέσεις, ή που με άμεσες μικρές παρεμβάσεις θα τις πληρούν, προϋποθέσεις που ορίζει ο νόμος, προκειμένου να ενταχθούν στο πρόγραμμα «Φιλόδημος ΙΙ». Η προθεσμία υποβολής προτάσεων προς ένταξη στο πρόγραμμα «Φιλόδημος ΙΙ» λήγει στο τέλος Μαρτίου, και αφορά την προμήθεια πιστοποιημένων οργάνων, για να εγκατασταθούν στις παιδικές χαρές και να αδειοδοτηθούν αυτές, προκειμένου να λειτουργήσουν κανονικά."

Keelpno Banner 300 250

Dipethe Kavalas Ianouarios Aprilios 2018

Logo Contract

Constantinos Jewellery Vertical  

Tetrakopterakias

OLKLOGO

18411 1597428757160899 3262623372867792020 N

Kreka


Odeio

Vitrokosmos

Dhmh

Ape Mpe

DeltaTV Logo

Star Dramas

1174612 371849632918150 1744395463 N

Logo

Το Kavala-Portal αποτελεί μια αξιόπιστη λύση για την καθημερινή σας ενημέρωση για όλα τα νέα στο νομό Καβάλας. Όλα τα κείμενα και οι φωτογραφίες αυτού του ιστότοπου αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του "Kavala-Portal.gr". Μπορείτε να χρησιμοποιήστε οποιοδήποτε υλικό εφόσον αναφέρετε ως πηγή το "www.kavala-portal.gr".

Ελάτε στην παρέα μας