Σάββατο, 20 Οκτωβρίου 2018

ΔΣ Καβάλας για νερό στον Ζυγό - Ν. Ξανθόπουλος: "Μέσα στην εβδομάδα δρομολογείται λύση" Κύριο

Posted On Δευτέρα, 12 Φεβρουαρίου 2018 23:18 Γράφτηκε από τον

2 ημέρες μετά τη Λαϊκή Συνέλευση που πραγματοποιήθηκε στον Ζυγό για την περιεκτικότητα του νερού σε νιτρικά άλατα, το ζήτημα απασχόλησε εκ νέου την τοπική επικαιρότητα -με τη συζήτηση, αυτή τη φορά, να μεταφέρεται στο Δημοτικό Συμβούλιο Καβάλας.

Η συζήτηση ξεκίνησε με τον πρόεδρο της δημοτικής ενότητας Ζυγού Λεωνίδα Βουδούρη να διαβάζει μια ανακοίνωση (υπό μορφή δελτίου τύπου) το περιεχόμενο της οποίας σχετιζόταν με τη λαϊκή συνέλευση του Σαββάτου. Είχε προηγηθεί μια παρέμβαση του Μάκη Παπαδόπουλου με αφορμή την αναγγελία της δημάρχου Δήμητρας Τσανάκα ότι το ζήτημα των νιτρικών επρόκειτο να τεθεί προς συζήτηση με την παρουσία και τεχνικών διευθυντών της ΔΕΥΑΚ -με τον επικεφαλής του "Τόπου της Ζωής μας" να κατηγορεί τη διοίκηση του δήμου για αναξιοπιστία, αρνούμενος να ακούσει την άποψή τους, και τον Άρη Βέρρο να κατηγορεί τον κ. Παπαδόπουλο ότι "Έτσι όπως θέλει να το φέρει το θέμα, θέλει απλά να παίξει με τις κάμερες και τις εντυπώσεις."

Αμέσως μετά, η συζήτηση στράφηκε στα όσα είπε στη διάρκεια της λαϊκής συνέλευσης ο προϊστάμενος της Διεύθυνσης Υγείας της Π.Ε. Καβάλας Χρήστος Παπαδόπουλος (ο οποίος, μεταξύ άλλων, είχε υπογραμμίσει ότι "ναι μεν πρέπει να λάβουμε τα μέτρα μας διότι μπορεί στο μέλλον να υπάρξουν προβλήματα, αλλά για την ώρα η περιεκτικότητα του νερού σε νιτρικά άλατα είναι σε φυσιολογικά επίπεδα -το νερό, μάλιστα, είναι κατάλληλο ακόμα και για εμφιάλωση, απλά θα πρέπει να το ζεσταίνουμε προτού το χορηγήσουμε σε πολύ μικρά παιδιά"), ενώ από την πλευρά της δημοτικής αρχής τονίστηκε ότι "το 2012 ήταν η ΔΕΥΑΚ αυτή που είχε αρχίσει να μετράει την περιεκτικότητα σε νιτρικά άλατα. Η ΔΕΥΑΚ είναι αυτή που θα βρει και τώρα τη λύση, παρά το ότι αυτή τη στιγμή κατηγορείται από όλους. Με το να λέμε ότι δεν έχουμε εμπιστοσύνη δεν γίνεται δουλειά"

Η συζήτηση συνεχίστηκε με αρκετές αντεγκλήσεις, με τον πρόεδρο της ΔΕΥΑΚ Νίκο Ξανθόπουλο να υπεραμύνεται του έργου του, δηλώνοντας ότι "δεν περίμενα να ζήσω, εν έτει 2018, τον Ζορό, τον υπερασπιστή των αδυνάτων (μιλώντας για τον Μάκη Παπαδόπουλο). Η ΔΕΥΑΚ δεν είναι σάκος του μποξ για να εκτονώνονται πάνω της όσοι είναι καιροσκόποι, αυτό ας το καταλάβουν όσοι έχουν μυριστεί πολιτικό όφελος. Ο νομίατρος Χρήστος Παπαδόπουλος δεν μίλησε για θέματα ασφάλειας στο νερό αλλά επισήμανε ότι πρέπει να είμαστε σε επιφυλακή. Ο Μάκης Παπαδόπουλος βλέπει παντού κινδύνους, χωρίς όμως να λογαριάζει ότι με αυτή του τη στάση προκαλεί περισσότερες φοβίες στους κατοίκους" ενώ τόνισε ότι "από την Τρίτη θα ξεκινήσουμε την εγκατάσταση 4650 ιδιωτικών παροχών σε διάφορες περιοχές της Καβάλας." Μνεία έγινε, επίσης, και για το πρόγραμμα της απονιτροποίησης, το οποίο ολοκληρώνεται στις 16 Φεβρουαρίου χωρίς να έχει ενταχθεί σε αυτό κανένας αγρότης από την περιοχή του πρώην δήμου Φιλίππων (όπως επεσήμανε η κ. Τσανάκα).

Λίγη ώρα αργότερα, πάντως, ο κ. Ξανθόπουλος δήλωσε ότι "μέσα στην εβδομάδα -ενδεχομένως και αύριο Τρίτη- θα επιχειρήσουμε την πρόσμειξη του νερού του Ζυγού με νερό από καθαρότερες πηγές. Με αυτό τον τρόπο πιστεύουμε ότι θα δοθεί λύση στο πρόβλημα και ότι οι κάτοικοι του Ζυγού θα συνεχίσουν να πίνουν ποιοτικό νερό"

Tweet

Σχετικά Άρθρα

 • Κεντρική Πλατεία Καβάλας: Τι εργασίες θα γίνουν τους επόμενους μήνες (φωτογραφίες) 0e247afa9aadddb4add5f7b168a15ccf M

  Εγκρίθηκαν, κατά πλειοψηφία, από το δημοτικό συμβούλιο Καβάλας -που συνεδρίασε το απόγευμα της Πέμπτης, οι εργασίες συντήρησης και  επισκευής που πρόκειται να πραγματοποιηθούν τους επόμενους μήνες στην κεντρική πλατεία Καβάλας. Οι προβλεπόμενες εργασίες που μελετήθηκαν και συντάχθηκαν από την Τεχνική Υπηρεσία Δήμου Καβάλας αναφέρονται αναλυτικά στην Τεχνική Έκθεση και στα σχέδια της πρότασης που μπορείτε να δείτε στην παρούσα ανάρτηση.

  Πρόθεση του Δήμου Καβάλας είναι η αισθητική και λειτουργική αναβάθμιση της Πλατείας Ελευθερίας Καβάλας κι επιτυγχάνεται με τον επανασχεδιασμό και την τροποποίηση επιμέρους υφιστάμενων στοιχείων της (εικ. 1,2,3,4,5). Η όλη παρέμβαση δεν αλλοιώνει την υπάρχουσα κατάσταση, αλλά συντηρούνται και επισκευάζονται τα υφιστάμενα κατασκευαστικά στοιχεία, ώστε ο χώρος να αναβαθμιστεί αισθητικά και να δοθούν απλές λύσεις σε υφιστάμενα λειτουργικά προβλήματα που δυσχεραίνουν την χρήση της Πλατείας από τους κατοίκους. Επέμβαση μεγάλου μεγέθους στην Κεντρική πλατεία θα πραγματοποιηθεί πιθανόν μελλοντικά κατόπιν διαβούλευσης και αρχιτεκτονικού διαγωνισμού σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία. 

  Στην παρούσα κατάσταση (σχ.1), ο σχεδιασμός της πλατείας με περιοχές φυτεύσεων τόσο περιμετρικά όσο και στο εσωτερικό της, δημιουργεί ένα χαρακτήρα εσωστρέφειας και δεν ωθεί τον περαστικό να εισέλθει στην πλατεία και να την περιηγηθεί. Πιο συγκεκριμένα, τόσο η βορειοδυτική όσο και η νοτιοανατολική πλευρά της πλατείας χαρακτηρίζονται από το αυστηρό γραμμικό όριο των παρτεριών, το οποίο διακόπτεται μόνο σε ένα σημείο στη μια πλευρά και δυο στην άλλη, δημιουργώντας συγκεκριμένες εισόδους, τις οποίες αν ο περαστικός προσπεράσει, αναγκάζεται να κινηθεί περιμετρικά της πλατείας. Όσον αφορά το εσωτερικό της πλατείας, στο κεντρικότερο σημείο της, όπου διασταυρώνονται όλα τα μονοπάτια από τις διάφορες εισόδους της, υπάρχουν επίσης περιοχές φυτεύσεων που καταλαμβάνουν μεγάλη έκταση, δημιουργώντας στενά περάσματα τα οποία δυσκολεύουν την προσπέλαση από τους πεζούς. Τέλος, στη βορειοανατολική πλευρά της πλατείας, η μία από τις δύο εισόδους της είναι τόσο στενή και ακριβώς δίπλα στο περίπτερο που υπάρχει, με αποτέλεσμα να χρησιμοποιείται πολύ σπάνια από τους περαστικούς.

  Η πλατεία πρέπει να έχει ρόλο στη λειτουργία της πόλης και της κοινωνίας και η παρουσία του ανθρώπου μέσα σε αυτή είναι ο σκοπός της, όχι μόνο για τη διέλευσή του αλλά για την περιήγησή του μέσα σε αυτή. Η ανεμπόδιστη κυκλοφορία του πεζού, στον οποίο απευθύνεται η αστική πλατεία είτε ως διερχόμενου είτε ως επισκέπτη- περιπατητή, αποτελεί την κύρια επιδίωξή της, τόσο σε κινητικό, όσο και σε οπτικό επίπεδο, ώστε ταυτόχρονα να εξασφαλίζεται και η δυνατότητα προσανατολισμού μέσα στον ιστό της πόλης. Βασική επιδίωξη, λοιπόν, του Δήμου Καβάλας είναι η προσπελασιμότητα της πλατείας Ελευθερίας και η εξωστρέφειά της προς την πόλη. Γι’ αυτόν το λόγο, προτείνεται η διακοπή του συνεχούς ορίου της βορειοδυτικής πλευράς της σε δύο σημεία, η διεύρυνση των εισόδων της πλατείας στη βορειοανατολική πλευρά και η τροποποίηση των περιοχών φυτεύσεων στη νότια πλευρά της, δημιουργώντας μια επιπλέον είσοδο έναντι του περιπτέρου του ΕΟΤ (σχ.2). Επίσης, προτείνεται και η αλλαγή των ειδών των φυτεύσεων στο εσωτερικό της, ώστε να παραχθεί ένα ομοιογενές αποτέλεσμα, κατόπιν μελέτης φύτευσης που πρόκειται να συνταχθεί. Για την διεύρυνση των διαδρόμων κίνησης των πεζών εφόσον εισέλθουν στην πλατεία προτείνεται επέκταση των υφιστάμενων διαδρόμων. Οι χώροι χαμηλής βλάστησης (θάμνων, ποών, κ.λ.π.) που πρόκειται να αφαιρεθούν προτείνεται να αντισταθμιστούν από φύτευση με γκαζόν των υφιστάμενων παρτεριών, ώστε να καλύπτονται οι απαιτήσεις φύτευσης της πλατείας.

  Επίσης τα υφιστάμενα δέντρα σε υπό διαμόρφωση περιοχές δεν πρόκειται να καταργηθούν. Η κατασκευή περιμετρικών παρτεριών, θα επιτρέψει την διατήρησή τους, προσφέροντας επιπλέον χώρους σκίασης και προσωρινής παραμονής εντός του χώρου της πλατείας. Έτσι, θα είναι δυνατή η συνύπαρξη πρασίνου και διέλευση των πεζών χωρίς αυτό να καταστρέφεται. Τα ανωτέρω παρτέρια πρόκειται να επενδυθούν με ξυλεία (εικ. 6,7) έτσι ώστε να λειτουργούν ως παγκάκια για την ξεκούραση και προσωρινή παραμονή των διερχόμενων πεζών.  Το δάπεδο θα συμπληρωθεί με κυβόλιθους, βοτσαλωτές πλάκες ή σχιστόπλακες, σύμφωνα με τα υλικά κατασκευής του υπάρχοντος δαπέδου και τοποθετούμενα με τέτοιο τρόπο ώστε να ενσωματωθούν στο ήδη υπάρχον δάπεδο. Επίσης τα ήδη υφιστάμενα παρτέρια τα οποία διαθέτουν ικανό πλάτος, πρόκειται να επενδυθούν με οριζόντιες ξύλινες τάβλες ώστε να προσφέρουν επιπλέον σημεία προσωρινής ανάπαυσης και σκίασης σε περαστικούς (εικ. 8).  Έτσι θα είναι πιο πυκνό το πράσινο στα σημεία που υπάρχουν δέντρα και θα μετατρέπεται ομαλά μέσω της χαμηλής φύτευσης εντός του παρτεριού, σε πιο σκληρό δάπεδο καθώς απομακρυνόμαστε από αυτά.

  Επίσης προβλέπονται και κυκλοφοριακές ρυθμίσεις εκτός του χώρου της πλατείας με τοποθέτηση χώρων προσωρινής στάθμευσης οχημάτων και μοτοποδηλάτων στις περιμετρικές εσοχές της πλατείας.

  Επίσης πρόκειται να γίνει επέκταση του δικτύου όδευσης τυφλών εντός της πλατείας, ώστε ο χώρος της πλατείας να είναι επισκέψιμος από την πλειονότητα των πολιτών. Για τον σκοπό αυτό, καταργείται ένα τμήμα παρτεριού με χαμηλή βλάστηση στο νότιο άκρο της πλατείας. Επίσης θα δημιουργηθεί νέα ράμπα ΑΜΕΑ η οποία θα συνδέει τα δύο τμήματα της πλατείας, γιατί η υφιστάμενη δεν λειτουργεί (υπάρχει φωτιστικό και τηλεφωνικός θάλαμος στην έξοδο της ράμπας), η οποία θα εφάπτεται της υφιστάμενης, ενώ θα καταργηθεί μέρος του χαμηλού παρτεριού με ποώδη βλάστηση που βρίσκεται έμπροσθεν αυτής και για το τμήμα που εμποδίζει την λειτουργία αυτής. Η θέση των διαδρομών που εμφαίνονται στο σχ.2, είναι ενδεικτικές και δύναται κατά την κατασκευή να αλλάξουν. Ακόμη οι υφιστάμενες λαμαρίνες τύπου κριθαράκι οι οποίες βρίσκονται στο νότιο τμήμα της πλατείας και ασφαλίζουν τις επισκέψιμες εισόδους των υφιστάμενων υπόγειων ηλεκτρομηχανολογικών εγκαταστάσεων της πλατείας πρόκειται να αντικατασταθούν από συστάδα καπακιών φρεατίων βαρέως τύπου τα οποία θα εφαρμόζουν στο υφιστάμενο δάπεδο χωρίς να προεξέχουν.

  Επίσης πρόκειται να μεταφερθεί το περίπτερο το οποίο βρίσκεται πλησίον των δημόσιων ουρητηρίων της πλατείας και να τοποθετηθεί στην νοτιανατολική άκρη αυτής, καταργώντας ένα χαμηλό παρτέρι το οποίο διαθέτει ελάχιστη ποώδη φύτευση. Στην θέση του περιπτέρου, και στην διαμορφωμένη εξέδρα αυτού, πρόκειται να τοποθετηθεί ένας σταθμός περιβαλλοντικών μετρήσεων του χώρου της πλατείας.

  Ακόμη το κεντρικό περίπτερο – σημείο πώλησης αναψυκτικών εντός του χώρου της πλατείας πρόκειται να επιστρέψει στην αρχική εγκεκριμένη από την ΕΠΑΕ του μορφή, κατεδαφίζοντας τις υφιστάμενες προσθήκες. Επίσης πρόκειται να οριοθετηθεί ο περιβάλλον χώρος αυτού με την επαναφορά του  δαπέδου στην πρότερη μορφή του.

  Όσον αφορά το σιντριβάνι της πλατείας πρόκειται να συντηρηθεί για να επαναλειτουργήσει πλήρως ή μερικώς ανάλογα με την κατάσταση της υφιστάμενης ηλεκτρομηχανολογικής εγκατάστασης, διατηρώντας την υπάρχουσα μορφή του. Στην εξέδρα του υφιστάμενου σιντριβανιού, και συγκεκριμένα το πεζούλι αυτής πρόκειται να επενδυθεί με εγκάρσια ξυλεία (εικ. 9), ενώ για τον φωτισμό αυτής, πρόκειται να τοποθετηθούν χαμηλά χωνευτά φωτιστικά κάτω από την ξύλινη επένδυση.

  Ακόμη το υφιστάμενο φωτιστικό το οποίο βρίσκεται στο νότιο τμήμα της πλατείας και δεν υπάρχει άλλο παρόμοιο σε όλη την έκταση της πλατείας, πρόκειται να αντικατασταθεί σύμφωνα με τα υφιστάμενα φωτιστικά και ανάλογα με τις απαιτήσεις φωτισμού της πλατείας. Επίσης πρόκειται να κατασκευαστεί  εγκατάσταση σημείου προσφοράς δωρεάν ασύρματου δικτύου με κάλυψη στο συνολικό εμβαδό της πλατείας  (κεραία, solar tree, hot spot wi fiκ.λ.π.). Με τον τρόπο αυτό ο χώρος της υφιστάμενης πλατείας Ομονοίας θα αποτελέσει ένα πόλο έλξης για τους πολίτες της Καβάλας ενώ ταυτόχρονα θα εντάξει τον χώρο της πλατείας στις προτιμήσεις της νέας γενιάς της πόλης μας.

  Τέλος εργασίες συντήρησης (χρωματισμοί, αντικατάσταση κατεστραμμένων τμημάτων κατασκευών, εργασίες συντήρησης δημόσιων ουρητηρίων κ.λ.π. ) καθώς και επαναφοράς των υφιστάμενων κατασκευών στην αρχική τους μορφή καταργώντας μεταγενέστερες τροποποιήσεις και προσθήκες πρόκειται να υλοποιηθούν με το παρόν έργο.

  Όλα τα παραπάνω που συνοπτικά αναφέρονται εδώ, αλλά και όλο το σύνολο της επιμέρους κατασκευαστικής παρέμβασης παρατίθενται αναλυτικά στο  συνημμένο ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ το οποίο περιέχει τις προαναφερόμενες εικόνες και τα σχέδια εφαρμογής.

  Αναμφίβολα, με την προαναφερθείσα παρέμβαση, θα επιτευχθεί η αποφασιστική και καθοριστική συμβολή στο γενικευμένο στόχο της αναβάθμισης της Πλατείας Ελευθερίας Καβάλας.

                                                                                                                 Η συντάκτρια

                                                                                                               Ελευθεριάδου Αικατερίνη

                                                                                                                     Πολιτικός Μηχανικός

  ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

  Εικ.1

   

   

  Εικ. 2

   

  Εικ.3

   

  Εικ.4

   

  Εικ.5

   

  Εικ.6

   

  Εικ.7

   

  Εικ.8

   

  Εικ.9

  Σχ.2

 • Δημοτικό Συμβούλιο Καβάλας: Τριανταφυλλίδης, επισκευές και επισκέψεις πολιτικών στα σχολεία, κεντρική πλατεία A4141f10e919c675a6276bf2456f4335 M

  Χωρίς ιδιαίτερο ενδιαφέρον -άλλωστε αυτό προέδιδε και η θεματολογία του- διεξήχθη το βράδυ της Δευτέρας η 24η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Καβάλας. Μια συνεδρίαση στη διάρκεια της οποίας η συζήτηση στράφηκε -μεταξύ άλλων- στα ακίνητα που φέρονται να πέρασαν στο Υπερταμείο (με τη δήμαρχο Δήμητρα Τσανάκα -έπειτα και από τη συνάντηση που είχε με την υφυπουργό Μακεδονίας-Θράκης Κατερίνα Νοτοπούλου, με την τελευταία να δηλώνει ότι "κανένα ακίνητο δεν έχει μεταφερθεί στο Υπερταμείο. Είναι απλώς μια λίστα από την οποία θα εξεταστεί ποια από αυτά θα περάσουν"- να τονίζει ότι σύντομα θα συγκληθεί σύσκεψη με τους 4 βουλευτές του νομού), στην κεντρική πλατεία και στην προσφυγή της δημοτικής αρχής στην εισαγγελία (με την κ. Τσανάκα να τονίζει πως "έχει βρεθεί μια κατασκευαστική εταιρεία που προτίθεται να αναλάβει την επισκευή ενός μέρους του συντριβανιού -φυσικά με μικρότερο κόστος από τις 100.000 € που είχαμε αρχικά εκτιμήσει. Σκεφτόμαστε, λοιπόν, να αναβαθμίσουμε αυτό το μέρος και το υπόλοιπο να το επιχωματώσουμε για να φυτέψουμε λουλούδια") και στις σχολικές καθαρίστριες (καθώς μετά από παράπονα του Λεωνίδα Παππά ότι δεν γίνονται προσλήψεις λόγω οικονομικών κριτηρίων, η κ. Τσανάκα απάντησε πως "το μεγαλύτερο κριτήριο είναι το κοινωνικό").

  Τα σημαντικότερα ζητήματα που απασχόλησαν τη συνεδρίαση, πάντως, ήταν τα εξής:

  - η παραπομπή του δημοτικού συμβούλου της συμπολίτευσης Χάρη Τριανταφυλλίδη στο πειθαρχικό συμβούλιο του Γενικού Νοσοκομείου Καβάλας, διότι ενώ είχε εφημερία έδωσε το παρόν σε 2 συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου. Στο θέμα αυτό τοποθετήθηκε, μεταξύ άλλων, ο Βαγγέλης Παππάς -ο οποίος υπογράμμισε πως "όταν έχουμε συνεδρίαση τα κανονίζουμε με τον Μανώλη Κελαϊδάκη ούτως ώστε να μπορέσουμε να δώσουμε το παρόν -είτε εγώ είτε αυτός-. Δεν συμφωνώ με την αντίδραση του κ. Τριανταφυλλίδη"- ενώ o Χ. Τριανταφυλλίδης υπεραμύνθηκε της θέσης του, τονίζοντας ότι "ο πρόεδρος του ΔΣ χορηγεί, σε αυτές τις περιπτώσεις, βεβαίωση συμμετοχής στις συνεδριάσεις -είτε του ΔΣ είτε των επιτροπών στις οποίες παίρνω μέρος". Η συζήτηση θα συνεχιστεί σε επόμενη συνεδρίαση, οπότε και θα παρουσιαστεί ενώπιον του σώματος το πλήρες κείμενο της παραπομπής Τριανταφυλλίδη.

  - η πρόσφατη επίσκεψη του Μάκη Παπαδόπουλου σε σχολικές μονάδες και οι καταγγελίες της δημοτικής αρχής ότι ο επιεφακλής του "Τόπου της Ζωής μας" όχι μόνο μπήκε σε αίθουσες διδασκαλίας για να μιλήσει σε μαθητές αλλά αρνιόταν να αποχωρήσει από αυτές ακόμα και μετά από την προτροπή των διδασκόντων. Ο κ. Παπαδόπουλος αρνήθηκε τις κατηγορίες , αποκαλώντας τον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου Γιώργο Γραμμένο "ψεύτη" και απαντώντας ότι το μόνο που έκανε ήταν να δει την κατάσταση στην οποία βρίσκονταν τα σχολικά κτίρια και το ότι επισκευές είχαν γίνει. Στο σημείο αυτό αντέδρασε ο πρόεδρος της σχολικής επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πέτρος Πετρόπουλος, ο οποίος έκανε εκτενή αναφορά στις εργασίες που έχουν γίνει σε γυμνάσια και λύκεια του δήμου, ενώ αντίστοιχη παρέμβαση έκανε και ο -καταγόμενος από τις Κρηνίδες-αντιδήμαρχος Οικονομικών Ηλίας Καλανταρίδης για το κτίριο στο οποίο στεγάζονται το γυμνάσιο και το λύκειο κρηνίδων

 • Ενημέρωση για διακοπή υδροδότησης στη Νεάπολη και στον Άγιο Λουκά 9c8b10af3045129e4a2cc983f5187fdd M

  Η Δ.Ε.Υ.Α. Καβάλας ενημερώνει ότι την Πέμπτη 06 Σεπτεμβρίου 2018 αναμένεται να παρουσιασθεί πρόβλημα στην υδροδότηση των περιοχών Νεάπολης και Αγίου Λουκά Δ.Ε. Καβάλας, το οποίο οφείλεται σε βλάβη του δικτύου ηλεκτροδότησης των εγκαταστάσεών της από τον Δ.Ε.Δ.Δ.Η.Ε. και η οποία δημιουργήθηκε λόγω της χθεσινής κακοκαιρίας.

  Η αποκατάσταση της υδροδότησης των παραπάνω περιοχών της Δ.Ε. Καβάλας αναμένεται κατά τις απογευματινές ώρες και υπό την προϋπόθεση ότι τα συνεργεία του Δ.Ε.Δ.Δ.Η.Ε θα αποκαταστήσουν έγκαιρα την προαναφερθείσα βλάβη. Η Δ.Ε.Υ.Α.Κ. ζητάει την κατανόηση των κατοίκων των παραπάνω περιοχών.

Afisa 2o Syn Pag F

Website Banner

Konstantinos Jewellery Banner  

Tetrakopterakias

OLKLOGO

18411 1597428757160899 3262623372867792020 N

Kreka

Odeio

Vitrokosmos

Dhmh

DeltaTV Logo

Star Dramas

1174612 371849632918150 1744395463 N

Logo

Το Kavala-Portal αποτελεί μια αξιόπιστη λύση για την καθημερινή σας ενημέρωση για όλα τα νέα στο νομό Καβάλας. Όλα τα κείμενα και οι φωτογραφίες αυτού του ιστότοπου αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του "Kavala-Portal.gr". Μπορείτε να χρησιμοποιήστε οποιοδήποτε υλικό εφόσον αναφέρετε ως πηγή το "www.kavala-portal.gr".

Ελάτε στην παρέα μας