Κυριακή, 20 Ιανουαρίου 2019

Νεκρός 17χρονος Ξανθιώτης σε δυστύχημα με μοτοσικλέτα

Posted On Κυριακή, 16 Δεκεμβρίου 2018 17:13 Γράφτηκε από τον

Το απόγευμα του Σαββάτου , στο Δέκαρχο, δίκυκλη μοτοσικλέτα που οδηγούσε 17χρονος ημεδαπός συγκρούστηκε μετωπικά με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε 48χρονος ημεδαπός.

 Από το τροχαίο τραυματίσθηκε σοβαρά ο 17χρονος, ο οποίος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης, όπου λίγη ώρα αργότερα υπέκυψε στα τραύματά του. Την προανάκριση για τα αίτια και τις συνθήκες του ατυχήματος διενεργεί το αστυνομικό Τμήμα Τοπείρου.
Tweet

Σχετικά Άρθρα

  • "Ματωμένος γάμος" στην Καβάλα - Νεκρή γυναίκα από πτώση σε κυλιόμενες σκάλες! 1d9ee2669fd9b9f006fdae7673396653 M

    Μια απίστευτη τραγωδία εκτυλίχθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης στην Καβάλα, λίγη μόλις ώρα μετά την τέλεση ενός πολιτικού γάμου στο δημαρχείο!

    Συγκεκριμένα, την ώρα που συγγενείς και φίλοι του νεόνυμφου ζεύγους μετέβαιναν στο Εμπορικό Κέντρο της πόλης για το γαμήλιο γλέντι, μια γυναίκα ηλικίας 86 ετών έχασε την ισορροπία της ενώ βρισκόταν πάνω στις κυλιόμενες σκάλες, με αποτέλεσμα να πέσει -παρά την προσπάθεια 2 άλλων γυναικών, που ήταν στην ίδια παρέα, και οι οποίες έπεσαν και εκείνες!

    Και οι 3 τους μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας -με την πρώτη γυναίκα να διατηρεί τις αισθήσεις της, έχοντας μάλιστα μιλήσει νωρίτερα με τους διασώστες-, ωστόσο λίγη ώρα αργότερα παρουσιάστηκαν επιπλοκές, με συνέπεια η άτυχη 86χρονη να αφήσει την τελευταία της πνοή!

  • Πέθανε ο Καβαλιώτης ηθοποιός Γιώργος Μοσχίδης F430577c1096a085e937a42d23c4c152 M

    Την τελευταία του πνοή άφησε το βράδυ της παραμονής των Χριστουγέννων, σε ηλικία 87 ετών, ο γνωστός ηθοποιός Γιώργος Μοσχίδης.

    Ο Γιώργος Μοσχίδης γεννήθηκε στην Καβάλα το 1931. Ο πατέρας του ήταν καπνεργάτης και η μητέρα του ήταν κόρη καπνεμπόρου.

    Την καριέρα του ως ηθοποιός την ξεκίνησε το 1948 με περιοδεύοντες θιάσους. Στη συνέχεια σπούδασε στη Δραματική Σχολή του Ωδείου Θεσσαλονίκης. Η πρώτη του επαγγελματική εμφάνιση έγινε το 1952 με τον Θίασο Αρώνη-Μανωλίδου στο έργο «Ρομάντζο».

    Στο θέατρο συνεργάστηκε με τους μεγαλύτερους αθηναϊκούς θιάσους, αλλά και με το Εθνικό Θέατρο και το Θέατρο Τέχνης, παίζοντας σε όλα τα είδη. Διακρίθηκε σε παραστάσεις αρχαίου δράματος και αττικής κωμωδίας.

    Στο σινεμά ξεκίνησε το 1958 στην ταινία του Λαμπρινού «Διακοπές στην Αίγινα». Την ίδια χρονιά έπαιξε στο ιστορικό δράμα του Γρ. Γρηγορίου, «Ο Μιμίκος και η Μαίρη».

    Μερικές από τις πιο γνωστές του ταινίες είναι οι «Κρίμα το μπόι σου (1970)», «Τι 30, τι 40, τι 50 (1972)», «Αγάπη μου παλιόγρια (1972)», «Τον αράπη και αν τον πλένεις (1973)».

    Φιλμογραφία

    Απόστολος και μόνος (2006)
    Καβάφης (1996)
    Ζωή χαρισάμενη (1993)
    Oh Babylon (1989)
    Ο κλοιός (1987) [Γιώργος Καφετζόγλου]
    Ρεβάνς (1983) [πατέρας]
    Η παρεξήγηση (1983) [επιθεωρητής Κανάκης]
    Υπόγεια διαδρομή (1983)
    Ρόζα (1982) [βιβλιοθηκάριος]
    Ο κήπος με τα αγάλματα (1982)
    Το ευτυχισμένο πρόσωπο της Λεωνόρας (1982) [Γιώργος]
    Τρεις και ο κούκος / Σουβλίστε τους (1981) [Αλέκος]
    Ελευθέριος Βενιζέλος 1910-1927 (1980)
    Happy Day (1976)
    Η δίκη των δικαστών (1974) [Χριστόδουλος Κλωνάρης]
    Ψυχή και σάρκα (εσύ κι εγώ) (1974)
    Τα χρώματα της ίριδος (1974) [(δημοσιογράφος)]
    Τον αράπη κι’ αν τον πλένεις το σαπούνι σου χαλάς!.. (1973) [Στέλιος Γιαπαχάκης]
    Οι προστάτες (1973)
    Ταγκό 2001 (1973)
    Αγάπη μου παλιόγρια (1972) [Κωστής]
    Αντάρτες των πόλεων (1972) [Παπαδήμας]
    Τι 30… τι 40… τι 50… (1972) [Βίκτωρ Καλλινίκος]
    Αγάπησα μια… πολυθρόνα (1971) [Μίλτος Καρνέζης]
    Καταναλωτική κοινωνία (1971)
    Μαντώ Μαυρογένους (1971) [Εφεντάκης]
    Ο τρελοπενηντάρης (1971) [Παπασταύρου]
    Ο φαφλατάς (1971) [Ελευθέριος Μπακλής]
    Παπαφλέσσας / Η μεγάλη στιγμή του ’21 (1971)
    Πίσω μου σ’ έχω σατανά (1971) [Τάσος]
    Εγώ ρεζίλεψα τον Χίτλερ (1970) [Φριτς]
    Κρίμα… το μπόι σου (1970) [ψυχίατρος]
    Ο δασκαλάκος ήταν λεβεντιά (1970) [Χάρης]
    Στη μάχη της Κρήτης (1970)
    Ένας άφραγκος Ωνάσης (1969) [Σταύρος Βαρβαράκης]
    ΟΧΙ (1969) [Βιτόριο Σαλβατόρε]
    Ο κόσμος τρελάθηκε… (1967) [Ιάκωβος]
    Άνθρωπος για όλες τις δουλειές.. (1966) [γκρουμ]
    Τα δίχτυα της ντροπής (1965) [Δήμος]
    Το πρόσωπο της ημέρας (1965) [Μπάμπης («Πολύδωρος»)]
    Θρίαμβος (1962)
    Διακοπές στην Αίγινα (1958)
    Ο Μιμίκος και η Μαίρη (1958) [συνάδελφος Μιμίκου]

    Πηγή: protothema.gr

  • Νέα τραγωδία στην άσφαλτο: 3 νεκροί και 6 τραυματίες στην Εγνατία Οδό C29c6dc5bf3dc504c146407d625b440d M

    Με αίμα βάφτηκε σήμερα το πρωί, για μια ακόμα φορά, η άσφαλτος στην Εγνατία Οδό. Λίγο μετά τις 7 το πρωί το ΕΚΑΒ, η Πυροσβεστική Υπηρεσία και η Αστυνομία δέχτηκαν σήμα για ένα όχημα που μετέφερε ανθρώπους που είχαν εισέλθει παράτυπα στη χώρα μας, και το οποίο ενώ εκινείτο επί της Εγνατίας Οδού -στην περιοχή μεταξύ Χρυσούπολης και Καβάλας, στο ύψος των τούνελ, με κατεύθυνση προς Καβάλα- ξέφυγε από την πορεία του και προσέκρουσε πάνω σε πεσμένη νταλίκα -με αποτέλεσμα να προκληθεί πυρκαγιά.

    Από τα συντρίμμια του οχήματος ανασύρθηκαν 3 νεκροί (όλοι τους, σύμφωνα με πληροφορίες, απανθρακωμένοι) και 6 τραυματίες -οι οποίοι και έχουν μεταφερθεί στο Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας.

    Στο σημείο που προκλήθηκε το τροχαίο, το ρεύμα κυκλοφορίας ήταν κλειστό καθώς είχε προηγηθεί, τρεις ώρες νωρίτερα, ανατροπή νταλίκας. 

    Το όχημα που μετέφερε τους μετανάστες φαίνεται ότι δεν συμμορφώθηκε στις υποδείξεις της Τροχαίας που εξέτρεπε στο σημείο την κυκλοφορία των οχημάτων και στην προσπάθεια να αποφύγει την ακινητοποιημένη νταλίκα βγήκε από το οδόστρωμα και ανατράπηκε.

    Αξίζει να αναφερθεί ότι το σημείο που έλαβε χώρα το νέο αυτό τροχαίο δυστύχημα βρίσκεται αρκετά κοντά στο σημείο στο οποίο, πριν από 6 μήνες, βρήκαν τραγικό θάνατο άλλοι 6 άνθρωποι που είχαν περάσει παράτυπα τα σύνορα, όταν το φορτηγάκι στο οποίο επέβαιναν ξέφυγε από την πορεία του, "καβάλησε" το τσιμεντένιο προστατευτικό και προσέκρουσε με σφοδρότητα στα βράχια.

Winterun Poster

Nautical Club Of Kavala Logo

 44493438 1978268539139579 1920803640713412608 N

Konstantinos Jewellery Banner  

Tetrakopterakias

OLKLOGO

18411 1597428757160899 3262623372867792020 N

Kreka

Odeio

Vitrokosmos

Dhmh

DeltaTV Logo

Star Dramas

1174612 371849632918150 1744395463 N

Logo

Το Kavala-Portal αποτελεί μια αξιόπιστη λύση για την καθημερινή σας ενημέρωση για όλα τα νέα στο νομό Καβάλας. Όλα τα κείμενα και οι φωτογραφίες αυτού του ιστότοπου αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του "Kavala-Portal.gr". Μπορείτε να χρησιμοποιήστε οποιοδήποτε υλικό εφόσον αναφέρετε ως πηγή το "www.kavala-portal.gr".

Ελάτε στην παρέα μας