Σάββατο, 25 Νοεμβρίου 2017

Σταθερή η κατάσταση στον νομό Καβάλας με την κακοκαιρία - Σε ποιους δρόμους απαγορεύεται η κυκλοφορία

Posted On Τετάρτη, 11 Ιανουαρίου 2017 09:54 Γράφτηκε από τον

Δεν έχει διαφοροποιηθεί σημαντικά η κατάσταση στον νομό Καβάλας όσον αφορά την αντιμετώπιση της κακοκαιρίας, με τον δήμο Παγγαίου να αντιμετωπίζει ως τώρα τα σοβαρότερα προβλήματα. Η κίνηση σε όλο το οδικό δίκτυο του νομού (ακόμα και μέσα στην Καβάλα και τους υπόλοιπους οικισμούς) γίνεται με δυσκολία και μόνο με αντιολισθητικές αλυσίδες, ενώ σε εξέλιξη είναι από χτες το βράδυ η προσωρινή και πλήρης διακοπή κυκλοφορίας όλων των φορτηγών αυτοκινήτων και λεωφορείων μεικτού βάρους άνω των 3,5 τόνων:

(α) Στην Εθνική Οδό Αμφίπολης - Καβάλας,

(β) Στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης - Καβάλας,

(γ) Στην Εθνική Οδό Καβάλας - Δράμας,

(δ) Στην Εθνική Οδό Καβάλας - Ξάνθης,

(ε) Στην Επαρχιακή οδό Καβάλας - Νέας Περάμου

(με την κυκλοφορία τους να πραγματοποιείται μέσω της Εγνατίας Οδού)

Το νοσοκομείο Καβάλας και το ΤΕΙ ΑΜΘ δεν είναι (ως και αυτή την ώρα) προσβάσιμα με λεωφορεία, ενώ και τα ασθενοφόρα που ανεβαίνουν προς το νοσοκομείο είναι αναγκασμένα να χρησιμοποιούν αλυσίδες. Παρόλα αυτά, όπως δήλωσε στο Kavala Portal ο διοικητής του νοσοκομείου Αναστάσιος Καρασαββόγλου, "υπάρχουν και οχήματα που μπορούν να ανέβουν χωρίς αλυσίδες, αν και αυτές προσφέρουν σαφώς μεγαλύτερη ασφάλεια. Η βάρδια των εργαζόμενων αντικαταστάθηκε κανονικά στις 7 το πρωί, χάρη στο λεωφορείο της πυροσβεστικής υπηρεσίας που χρησιμοποιήθηκε για την μεταφορά τους -το οποίο και έκανε ουκ ολίγες διαδρομές για την εξυπηρέτησή τους"

Οι φορείς τόσο στον δήμο Καβάλας όσο και στον δήμο Παγγαίου περιμένουν την τυπική έγκριση του αιτήματος για υπαγωγή τους σε καθεστώς έκτακτης ανάγκης, ενώ στους άλλους 2 δήμους η κατάσταση μοιάζει ελεγχόμενη -αν και εξίσου δύσκολη, ιδίως στην περιοχή του πρώην δήμου Ορεινού. Όλα αυτά την ώρα που από τις 11:30 έχει καταφτάσει στην Καβάλα ο περιφερειάρχης ΑΜΘ Χρήστος Μέτιος, προκειμένου να δει από πρώτο χέρι την εικόνα σε όλο τον νομό.

Tweet

Σχετικά Άρθρα

 • Δε θα λειτουργεί τη Δευτέρα το Δημοτολόγιο του δήμου Καβάλας Fbe4e5c0a525569346797564081b4870 M

  Ενημερώνονται οι πολίτες του Δήμου Καβάλας  ότι τη Δευτέρα 27 Νοεμβρίου 2017 η υπηρεσία του Δημοτολογίου δε θα λειτουργεί  λόγω ολοήμερης επιμόρφωσης  – εκπαίδευσης  του προσωπικού, προκειμένου να τεθεί σε λειτουργία το νέο πληροφοριακό σύστημα «Μητρώο Πολιτών».

  Σε περίπτωση εκτάκτου ανάγκης οι δημότες μπορούν να απευθύνονται στην υπηρεσία του Ληξιαρχείου προς εξυπηρέτηση τους.

 • Το βίντεο της ημέρας: Ξεκίνημα στην Black Friday 571b60c630d0159395e784df1537a8b3 M

  Από νωρίς το πρωί ξεκίνησε η προσέλευση καταναλωτών σε πολυκαταστήματα όπως το Public, εν όψει των έκτακτων προσφορών της Black Friday. Αν και ακόμα είναι πολύ νωρίς για συμπεράσματα όσον αφορά την αγοραστική κίνηση, εντούτοις τα πρώτα δείγματα (από το βίντεο που ελήφθη λίγο μετά τις 8:30 το πρωί) είναι ενδεικτικά του τι πρόκειται να ακολουθήσει τις επόμενες ώρες...

 • Ψάχνεται για επενδύσεις στην Καβάλα ο...Γιώργος Κοσκωτάς; F77c4aba532f386241f4a5c945960846 M

  Ένας άνθρωπος που συνέδεσε το όνομά του με μια από τις πλέον σκοτεινές στιγμές της Μεταπολίτευσης, μέσω του ομώνυμου σκανδάλου που συντάραξε την κοινή γνώμη στις δεκαετίες του 80 και του 90, φέρεται να εξετάζει το ενδεχόμενο επένδυσης...στην Καβάλα!

  Ο λόγος για τον Γιώργο Κοσκωτά, ο οποίος την Τετάρτη επιθεώρησε λιμενικές εγκαταστάσεις στο νομό Καβάλας, με στόχο να δει αν μπορούν αυτές να προσεγγιστούν από πλοία μεγάλου εκτοπίσματος που θα μεταφέρουν σιτηρά. Απώτερος στόχος του Γιώργου Κοσκωτά, ο οποίος φέρεται να εκπροσωπεί όμιλο επιχειρηματιών, είναι η εγκατάσταση αποθηκών σιτηρών σε κάποιο λιμάνι του νομού.

  Αρχικά ο Γιώργος Κοσκωτάς (ο οποίος, μετά την αποφυλάκισή του το 2001, φέρεται να δραστηριοποιείται επιχειρηματικά στον τομέα της παροχής χρηματοοικονομικών και συμβουλευτικών υπηρεσιών, δίνοντας συμβουλές σε επενδυτές για την αύξηση των κεφαλαίων τους) εξέτασε το λιμάνι των Ελευθερών, ωστόσο το γεγονός ότι το εν λόγω λιμάνι δεν διαθέτει τις κατάλληλες υποδομές εκτιμάται ότι θα οδηγήσει σε απόρριψη αυτού του σεναρίου. Έτσι, ο επόμενος "στόχος" του Γ. Κοσκωτά αναμένεται να είναι το εμπορικό λιμάνι "Φίλιππος Β", με τις πληροφορίες να κάνουν λόγο για προχωρημένες συζητήσεις.

  Αν μη τι άλλο, μόνο και μόνο η αναφορά του ονόματος του Γιώργου Κοσκωτά δίνει ιδιαίτερο ενδιαφέρον στο όλο θέμα. Για να δούμε...

http://bs.serving-sys.com/BurstingPipe/adServer.bs?cn=bsr&FlightID=23012601&Page=&PluID=0&Pos=1958577235

Max Carpet Vertical

Tetrakopterakias

OLKLOGO

18411 1597428757160899 3262623372867792020 N

Banner Istoria Festival

Kreka


Odeio

Vitrokosmos

Card Dj Curves 1

Dhmh

Lemonidis

Kokoriko

Ape Mpe

Hellasnet

1174612 371849632918150 1744395463 N

Logo

Το Kavala-Portal αποτελεί μια αξιόπιστη λύση για την καθημερινή σας ενημέρωση για όλα τα νέα στο νομό Καβάλας. Όλα τα κείμενα και οι φωτογραφίες αυτού του ιστότοπου αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του "Kavala-Portal.gr". Μπορείτε να χρησιμοποιήστε οποιοδήποτε υλικό εφόσον αναφέρετε ως πηγή το "www.kavala-portal.gr".

Ελάτε στην παρέα μας