Πέμπτη, 19 Απριλίου 2018

Άστεγοι στο Νοσοκομείο Καβάλας - Θα παραμείνουν στις θέσεις τους οι εργαζόμενοι - Μετακίνηση με...όχημα πυροσβεστικής Κύριο

Posted On Τρίτη, 10 Ιανουαρίου 2017 21:47 Γράφτηκε από τον

Με μεγάλες δυσκολίες, και μόνο με χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων, διεξάγεται ως αυτή την ώρα η κυκλοφορία των οχημάτων από και προς το Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας -παρά τις προσπάθειες των συνεργείων του δήμου Καβάλας και της Πολιτικής Προστασίας της ΠΕ Καβάλας. Ήδη, όπως ανέφερε στο Kavala Portal ο διοικητής του νοσοκομείου Αναστάσιος Καρασσαβόγλου, "οι περισσότεροι από τους εργαζόμενους και τους γιατρούς που επρόκειτο να ολοκληρώσουν την βάρδια τους στις 10 το βράδυ δήλωσαν ότι θα παραμείνουν στις θέσεις τους, αφού είναι πάρα πολύ δύσκολο και να αναχωρήσουν για τα σπίτια τους αλλά και να έρθουν άλλοι εργαζόμενοι για να τους αντικαταστήσουν. Υπάρχουν βέβαια περίπου 10 υπάλληλοι που δήλωσαν ότι επιθυμούν να αποχωρήσουν -όσοι δηλ. έχουν προγραμματίσει να πάρουν το ρεπό τους τις αμέσως επόμενες ημέρες-, αλλά και σε αυτή την περίπτωση αν δεν έρθει κάποιος να τους αντικαταστήσει θεωρώ βέβαιο ότι θα παραμείνουν στα πόστα τους"

Όσον αφορά την επόμενη βάρδια, έχει προγραμματιστεί να μεταφερθούν στις 6:45 το πρωί της Τετάρτης με λεωφορείο που χρησιμοποιείται για την μεταφορά των υπαλλήλων της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Καβάλας (αρχικά υπήρχε πληροφόρηση ότι θα μετακινηθούν με όχημα του στρατού, ωστόσο στην συνέχεια έγινε γνωστό ότι η μετακίνηση θα γίνει με το λεωφορείο της πυροσβεστικής.

Αυτή την στιγμή, πάντως, στο νοσοκομείο Καβάλας φιλοξενούνται και 2 άστεγοι (ο ένας κάτοικος Καβάλας και ο άλλος αλλοδαπός), οι οποίοι και μεταφέρθηκαν με ταξί ή από συμπολίτες μας στην διάρκεια της ημέρας.

Tweet

Σχετικά Άρθρα

 • Δεν άντεξε η Κρυσταλλία Βλαχοπούλου... D44a7d7ca2c1dd15fa886963c8f48def M

  Την τελευταία της πνοή άφησε, το βράδυ της Κυριακής, η Κρυσταλλία Βλαχοπούλου, η οποία διέμενε στο σπίτι που παραδόθηκε στις φλόγες το πρωί του Σαββάτου, στην ανατολική πλευρά της Καβάλας. Η άτυχη κ. Βλαχοπούλου, η οποία στο παρελθόν διετέλεσε γραμματέας στον ΟΘΑ Καβάλας και τοπική σύμβουλος Καβάλας (από το 2011 ως το 2014, με την παράταξη του τέως δημάρχου Κωστή Σιμιτσή) νοσηλευόταν στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Καβάλας έχοντας υποστεί σοβαρά εγκαύματα, από τα οποία τελικά υπέκυψε.

  Το απόγευμα του Σαββάτου, εξάλλου, υπέκυψε στα τραύματά του (έγκαυμα στο αναπνευστικό σύστημα, σύμφωνα με τον κτηνίατρο Στάθη Συμεωνίδη που το περιέθαλψε και έκανε ότι ήταν ανθρωπίνως δυνατό) και το σκυλάκι που ζούσε μαζί με την άτυχη κ. Βλαχοπούλου, το οποίο και είχαν βγάλει με αυτοθυσία οι πυροσβέστες μέσα από το καμμένο σπίτι.

  Την πληροφορία για τον θάνατο της κ. Βλαχοπούλου ανάρτησε το πρωί της Δευτέρας, στο προσωπικό του προφίλ στο facebook, ο κ. Σιμιτσής, με το εξής κείμενο:

  Εντελώς ξαφνικά, αναπάντεχα, αναιτιολόγητα έφυγε από τη ζωή η Κρυσταλλία Βλαχοπούλου, μέλος της παράταξης, εκλεγμένο μέλος του τοπικού συμβουλίου Καβάλας 2011-2014, δραστήρια, κοινωνική, μαχητική αγωνίστρια. Την αποχαιρετούμε σήμερα το μεσημέρι στην εκκλησία των Αγίων Θεοδώρων, ώρα 16.00’.

  Λίγα λεπτά αργότερα, και ο ΟΘΑΚ αποχαιρέτησε την πρώην γραμματέα του με την παρακάτω ανάρτηση, ενώ παράλληλα έκανε γνωστό ότι οι προπονήσεις του συλλόγου δεν θα πραγματοποιηθούν σήμερα Δευτέρα, σε ένδειξη πένθους:

 • Απογευματινά ιατρεία Απριλίου στο Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας 7404346b4f6eaa3697262ea9289c34a3 M

  Για τον μήνα:  ΑΠΡΙΛΙΟ  2018  τα ραντεβού, με τους Ιατρούς, οι οποίοι θα πραγματοποιήσουν τακτικό απογευματινό εξωτερικό ιατρείο πέραν του τακτικού ωραρίου, στα πλαίσια της ολοήμερης λειτουργίας του Νοσοκομείου για τις ακόλουθες ημερομηνίες είναι :

                     ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΓΙΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ : 2513 501700            

  Α/Α

  Επώνυμο Ιατρού

  Όνομα Ιατρού

  Ιδιότητα

  Ειδικότητα

  Ημερομηνίες

  1.                  

  Ανδρανιώτης        

  Ιωάννης

  Διευθυντής

  Μαιευτ. Γυν/κολογίας

  12,19,26.

  2.                  

  Δανιηλίδης              

  Δανιήλ

  Επιμελητής Α΄

  Πνευμονολογικού τμήματος

  18,25.

  3.                  

  Σωτηρίου              

  Μιχαήλ

  Συντονιστής – Διευθυντής

  Ψυχιατρικού τμήματος

  3,10,17,24.

  4.                  

  Καμπουρίδης    

  Ευάγγελος

  Διευθυντής

  Νευροχειρουργικού τμήματος

  3,17.

  5.                  

  Γεροστεργίου     

  Ευδοξία

  Επιμελήτρια Α΄

  ΩΡΛ τμήματος

  17,24.

  6.                  

  Μαρουφίδης   

  Οδυσσέας

  Επιμελητής  Α΄

  Νευροχειρουργικού τμήματος

  12,19.

  7.                  

  Μπόσβελης     

  Δαμιανός

  Διευθυντής

  Οφθαλμολογίας

  3,17,24.

  8.                  

  Τσιολακίδου        

  Γεωργία

  Επιμελήτρια Α΄

  Γαστρεντερολογικού    τμήματος

  2,16,23,30.

  9.                  

  Τριανταφυλλίδης

  Χαράλαμ.

  Επιμελητής A΄

  Πνευμονολογικού τμήματος

  16,30.

  10.              

  Σαρικλόγλου      

  Σάββας

  Συντονιστής -  Διευθυντής

  Ορθοπεδικού τμήματος

  18,25.

  11.              

  Σαρικούδης      

  Θεοδόσιος

  Επιμελητής Α΄

  Ρευματολογικού τμήματος

  2,3,11,16,17,23,24,30.

  12.              

  Βαρελτζίδης    

  Νεκτάριος

  Επιμελητής Α΄

  Ορθοπεδικού      τμήματος

  2,16,23.

  13.              

  Καλώστος       

  Γεώργιος

  Επιμελητής Α΄

  Νευροχειρουργικού τμήματος

  26.

  14.              

  Αδαμόπουλος 

  Βασίλειος

  Επιμελητής Β΄

  Ουρολογικού τμήματος

  10,24.

  15.              

  Δημητρίου   

  Αικατερίνη

  Επιμελήτρια Α΄

  Οφθαλμολογικού τμήματος

  19,26.

  16.              

  Φιλιάδης      

  Ιωάννης

  Διευθυντής

  Ουρολογίας

  19.

  17.              

  Μακρυγιάννης

  Δημήτριος

  Επιμελητής Β΄

  Καρδιολογικού τμήματος

  17,23.

  18.              

  Πατελάρος     

  Εμμανουήλ

  Διευθυντής

  Ψυχίατρος

  16.

  19.              

  Καραφύλογλου

  Μαρία

  Επιμελήτρια Α΄

  Οφθαλμολογικού τμήματος

  18,25.

  20.              

  Καραμάνης

  Δημήτριος

  Διευθυντής

  Οφθαλμολογικού

  τμήματος

  2,16,23,30.

  21.              

  Παπαντωνίου

  Στέφανος

  Διευθυντής

  ΕΑ΄

  Παθολογίας

  23.

  22.              

  Σοϊλεμετζίδης

  Μιχαήλ

  Επιμελητής Α΄

  Μαιευτ.

  Γυναικολογίας

  3,24.

  23.              

  Τσαβδαρίδης

  Παναγιώτης

  Επιμελητής Α΄

  Β΄Χειρουργικού

  τμήματος

  16,30.

  24.              

  Καμπουρίδης

  Νικόλαος

  Επιμελητής Α΄

  Καρδιολογικού

  τμήματος

  4,19,25.

  25.              

  Τηγανίτα

  Σωτηρία

  Επιμελήτρια Β

  Οφθαλμολογικού

  τμήματος

  20,27.

  26.              

  Ιορδάνοβα

  Αδελαίδα

  Διευθύντρια

  Μαιευτ.

  Γυναικολογίας

  25.

  27.              

  -Πολίτης

  Αλέξιος

  Επιμελητής Β΄

  Πνευμονολογικού

  τμήματος

  3,17.

 • Έγκριση προκήρυξης νέων θέσεων στο Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας 00e65beba2fac44422db9f88c7a4f172 M

  Με απόφαση που υπέγραψαν ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Ξανθός και ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης, εγκρίθηκε η πρόσληψη 768 θέσεων ειδικευμένων ιατρών σε νοσοκομεία και κέντρα υγείας σε όλη την Ελλάδα.

  Οι θέσεις αυτές κατανέμονται ως εξής:

  • 528 στα Τμήματα Επειγόντων Περιστατικών (ΤΕΠ). Πρόκειται για νέες θέσεις που δημιουργήθηκαν με σκοπό την καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών και την εύρυθμη λειτουργία των νοσοκομείων.
  • 105 για την κάλυψη αναγκών σε ιατρικό προσωπικό στα δημόσια νοσοκομεία όλης της χώρας
  • 74 προκειμένου να καλυφθούν οι ανάγκες που θα προκύψουν από τη μετάθεση γιατρών που έχουν συμπληρώσει 5 χρόνια σε άγονες περιοχές
  • 61 επαναπροκηρύξεις για θέσεις που είχαν αποβεί άγονες.

  Όσον αφορά την Καβάλα -και την υπόλοιπη περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης- ισχύουν τα εξής:

  Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας (συνολικές θέσεις: 7)

  1 θέση Διευθυντή ΠΑΘΟΛΟΓΙΑΣ ή ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗΣ με αποδεδειγμένη εμπειρία και γνώση στην επείγουσα ιατρική ή εξειδίκευση στη Μ.Ε.Θ. (για το Τ.Ε.Π.)

  1 θέση Επιμελητή Α‘ ΠΑΘΟΛΟΓΙΑΣ ή ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΙΑΣ ή ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗΣ με αποδεδειγμένη εμπειρία και γνώση στην επείγουσα ιατρική ή εξειδίκευση στη Μ.Ε.Θ. (για το Τ.Ε.Π.)

  1 θέση Επιμελητή Α’ ΠΑΘΟΛΟΓΙΑΣ ή ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗΣ με αποδεδειγμένη εμπειρία και γνώση στην επείγουσα ιατρική ή εξειδίκευση στη Μ.Ε.Θ. ή ΓΕΝΙΚΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ με αποδεδειγμένη εμπειρία και γνώση στην επείγουσα ιατρική, διάσωση, προνοσοκομειακή περίθαλψη και διαχείριση – διοίκηση – συντονισμό του έργου της εφημερίας (για το Τ.Ε.Π.)

  1 θέση Επιμελητή Β’ ΠΑΘΟΛΟΓΙΑΣ ή ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗΣ με αποδεδειγμένη εμπειρία και γνώση στην επείγουσα ιατρική ή εξειδίκευση στη Μ.Ε.Θ. ή ΓΕΝΙΚΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ με αποδεδειγμένη εμπειρία και γνώση στην επείγουσα ιατρική, διάσωση, προνοσοκομειακή περίθαλψη και διαχείριση – διοίκηση – συντονισμό του έργου της εφημερίας (για το Τ.Ε.Π.)

  3 θέσεις Επιμελητή Β’ ΓΕΝΙΚΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ με αποδεδειγμένη εμπειρία και γνώση στην επείγουσα ιατρική, διάσωση, προνοσοκομειακή περίθαλψη και διαχείριση – διοίκηση – συντονισμό του έργου της εφημερίας (για το Τ.Ε.Π.)

  Γενικό Νοσοκομείο Δράμας (συνολικές θέσεις: 8)

  1 θέση Διευθυντή ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΟΛΟΓΙΑΣ ή ΠΑΘΟΛΟΓΙΑΣ ή ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΙΑΣ ή ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗΣ ή ΠΝΕΥΜΟΝΟΛΟΓΙΑΣ – ΦΥΜΑΤΙΟΛΟΓΙΑΣ με αποδεδειγμένη εμπειρία και γνώση στην επείγουσα ιατρική ή εξειδίκευση στη Μ.Ε.Θ. ή ΓΕΝΙΚΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ με αποδεδειγμένη εμπειρία και γνώση στην επείγουσα ιατρική, διάσωση, προνοσοκομειακή περίθαλψη και διαχείριση – διοίκηση – συντονισμό του έργου της εφημερίας (για το Τ.Ε.Π.)

  1 θέση Επιμελητή Α’ ΠΑΘΟΛΟΓΙΑΣ με αποδεδειγμένη εμπειρία και γνώση στην επείγουσα ιατρική ή εξειδίκευση στη Μ.Ε.Θ. ή ΓΕΝΙΚΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ με αποδεδειγμένη εμπειρία και γνώση στην επείγουσα ιατρική, διάσωση, προνοσοκομειακή περίθαλψη και διαχείριση – διοίκηση – συντονισμό του έργου της εφημερίας (για το Τ.Ε.Π.)

  1 θέση Επιμελητή Α‘ ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΙΑΣ με αποδεδειγμένη εμπειρία και γνώση στην επείγουσα ιατρική ή εξειδίκευση στη Μ.Ε.Θ.  (για το Τ.Ε.Π.)

  1 θέση Επιμελητή Α’ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗΣ με αποδεδειγμένη εμπειρία και γνώση στην επείγουσα ιατρική ή εξειδίκευση στη Μ.Ε.Θ.  (για το Τ.Ε.Π.)

  1 θέση Επιμελητή Β’ ΓΕΝΙΚΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ με αποδεδειγμένη εμπειρία και γνώση στην επείγουσα ιατρική, διάσωση, προνοσοκομειακή περίθαλψη και διαχείριση – διοίκηση – συντονισμό του έργου της εφημερίας (για το Τ.Ε.Π.)

  1 θέση Επιμελητή Β’ Παθολογίας

  2 θέσεις Επιμελητή Β’ Αναισθησιολογίας

  Γενικό Νοσοκομείο Κομοτηνής «Σισμανόγλειο» (συνολικές θέσεις: 6)

  1 θέση Διευθυντή ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗΣ με αποδεδειγμένη εμπειρία και γνώση στην επείγουσα ιατρική ή εξειδίκευση στη Μ.Ε.Θ. (για το Τ.Ε.Π.)

  2 θέσεις Επιμελητή Α‘ ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΟΛΟΓΙΑΣ με αποδεδειγμένη εμπειρία και γνώση στην επείγουσα ιατρική ή εξειδίκευση στη Μ.Ε.Θ. (για το Τ.Ε.Π.)

  1 θέση Επιμελητή Β’ ΠΑΘΟΛΟΓΙΑΣ με αποδεδειγμένη εμπειρία και γνώση στην επείγουσα ιατρική ή εξειδίκευση στη Μ.Ε.Θ. (για το Τ.Ε.Π.)

  1 θέση Επιμελητή Β’ ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΙΑΣ με αποδεδειγμένη εμπειρία και γνώση στην επείγουσα ιατρική ή εξειδίκευση στη Μ.Ε.Θ. (για το Τ.Ε.Π.)

  1 θέση Επιμελητή Α‘ ΩΤΟΡΙΝΟΛΑΡΥΓΓΟΛΟΓΙΑΣ

  Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης (συνολικές θέσεις:9)

  1 θέση Διευθυντή ΠΑΘΟΛΟΓΙΑΣ ή ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗΣ με αποδεδειγμένη εμπειρία και γνώση στην επείγουσα ιατρική ή εξειδίκευση στη Μ.Ε.Θ.(για το Τ.Ε.Π.)

  1 θέση Επιμελητή Α’ ΠΑΘΟΛΟΓΙΑΣ με αποδεδειγμένη εμπειρία και γνώση στην επείγουσα ιατρική ή εξειδίκευση στη Μ.Ε.Θ.(για το Τ.Ε.Π.)

  2 θέσεις Επιμελητή Β’ ΓΕΝΙΚΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ με αποδεδειγμένη εμπειρία και γνώση στην επείγουσα ιατρική, διάσωση, προνοσοκομειακή περίθαλψη και διαχείριση – διοίκηση – συντονισμό του έργου της εφημερίας (για το Τ.Ε.Π.)

  1 θέση Επιμελητή Β’ ΠΑΘΟΛΟΓΙΑΣ με αποδεδειγμένη εμπειρία και γνώση στην επείγουσα ιατρική ή εξειδίκευση στη Μ.Ε.Θ.(για το Τ.Ε.Π.)

  1 θέση Επιμελητή Β’ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗΣ με αποδεδειγμένη εμπειρία και γνώση στην επείγουσα ιατρική ή εξειδίκευση στη Μ.Ε.Θ.(για το Τ.Ε.Π.)

  1 θέση Επιμελητή Β’ Παιδιατρικής

  1 θέση Επιμελητή Β’ Ψυχιατρικής

  1 θέση Διευθυντή Παθολογίας

  Γενικό Νοσοκομείο Έβρου (σύνολο θέσεων: 8)

  1 θέσης Διευθυντή ΠΑΘΟΛΟΓΙΑΣ ή ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΙΑΣ ή ΠΝΕΥΜΟΝΟΛΟΓΙΑΣ – ΦΥΜΑΤΙΟΛΟΓΙΑΣ με αποδεδειγμένη εμπειρία και γνώση στην επείγουσα ιατρική ή εξειδίκευση στη Μ.Ε.Θ. (για το Τ.Ε.Π.)

  1 θέση Επιμελητή Α’ ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΟΛΟΓΙΑΣ με αποδεδειγμένη εμπειρία και γνώση στην επείγουσα ιατρική ή εξειδίκευση στη Μ.Ε.Θ. (για το Τ.Ε.Π.)

  1 θέση Επιμελητή Α’ ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΙΑΣ με αποδεδειγμένη εμπειρία και γνώση στην επείγουσα ιατρική ή εξειδίκευση στη Μ.Ε.Θ. (για το Τ.Ε.Π.)

  1 θέση Επιμελητή Β‘ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗΣ με αποδεδειγμένη εμπειρία και γνώση στην επείγουσα ιατρική ή εξειδίκευση στη Μ.Ε.Θ. (για το Τ.Ε.Π.)

  2 θέσεις Επιμελητή Β’ ΠΑΘΟΛΟΓΙΑΣ με αποδεδειγμένη εμπειρία και γνώση στην επείγουσα ιατρική ή εξειδίκευση στη Μ.Ε.Θ. (για το Τ.Ε.Π.)

  1 θέση Επιμελητή Β’ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗΣ ΘΩΡΑΚΑ

  1 θέση Επιμελητή Β’ ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΟΛΟΓΙΑΣ

  Αποκεντρωμένη Οργανική Μονάδα Διδυμότειχου (σύνολο θέσεων: 1)

  1 θέση Επιμελητή Β’ Νεφρολογίας

  Κέντρο Υγείας Σαμοθράκης (σύνολο θέσεων: 2)

  2 θέσεις Επιμελητή Α‘ ΓΕΝΙΚΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ή ΠΑΘΟΛΟΓΙΑΣ

  Κέντρο Υγείας Θάσου (σύνολο θέσεων:1)

  1 θέση Επιμελητή Β’ Παιδιατρικής

Keelpno Banner 300 250

Dipethe Kavalas Ianouarios Aprilios 2018

Logo Contract

Constantinos Jewellery Vertical  

Tetrakopterakias

OLKLOGO

18411 1597428757160899 3262623372867792020 N

Kreka


Odeio

Vitrokosmos

Dhmh

Ape Mpe

DeltaTV Logo

Star Dramas

1174612 371849632918150 1744395463 N

Logo

Το Kavala-Portal αποτελεί μια αξιόπιστη λύση για την καθημερινή σας ενημέρωση για όλα τα νέα στο νομό Καβάλας. Όλα τα κείμενα και οι φωτογραφίες αυτού του ιστότοπου αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του "Kavala-Portal.gr". Μπορείτε να χρησιμοποιήστε οποιοδήποτε υλικό εφόσον αναφέρετε ως πηγή το "www.kavala-portal.gr".

Ελάτε στην παρέα μας