Πέμπτη, 19 Ιανουαρίου 2017

Άστεγοι στο Νοσοκομείο Καβάλας - Θα παραμείνουν στις θέσεις τους οι εργαζόμενοι - Μετακίνηση με...όχημα πυροσβεστικής Κύριο

Posted On Τρίτη, 10 Ιανουαρίου 2017 21:47 Γράφτηκε από τον

Με μεγάλες δυσκολίες, και μόνο με χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων, διεξάγεται ως αυτή την ώρα η κυκλοφορία των οχημάτων από και προς το Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας -παρά τις προσπάθειες των συνεργείων του δήμου Καβάλας και της Πολιτικής Προστασίας της ΠΕ Καβάλας. Ήδη, όπως ανέφερε στο Kavala Portal ο διοικητής του νοσοκομείου Αναστάσιος Καρασσαβόγλου, "οι περισσότεροι από τους εργαζόμενους και τους γιατρούς που επρόκειτο να ολοκληρώσουν την βάρδια τους στις 10 το βράδυ δήλωσαν ότι θα παραμείνουν στις θέσεις τους, αφού είναι πάρα πολύ δύσκολο και να αναχωρήσουν για τα σπίτια τους αλλά και να έρθουν άλλοι εργαζόμενοι για να τους αντικαταστήσουν. Υπάρχουν βέβαια περίπου 10 υπάλληλοι που δήλωσαν ότι επιθυμούν να αποχωρήσουν -όσοι δηλ. έχουν προγραμματίσει να πάρουν το ρεπό τους τις αμέσως επόμενες ημέρες-, αλλά και σε αυτή την περίπτωση αν δεν έρθει κάποιος να τους αντικαταστήσει θεωρώ βέβαιο ότι θα παραμείνουν στα πόστα τους"

Όσον αφορά την επόμενη βάρδια, έχει προγραμματιστεί να μεταφερθούν στις 6:45 το πρωί της Τετάρτης με λεωφορείο που χρησιμοποιείται για την μεταφορά των υπαλλήλων της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Καβάλας (αρχικά υπήρχε πληροφόρηση ότι θα μετακινηθούν με όχημα του στρατού, ωστόσο στην συνέχεια έγινε γνωστό ότι η μετακίνηση θα γίνει με το λεωφορείο της πυροσβεστικής.

Αυτή την στιγμή, πάντως, στο νοσοκομείο Καβάλας φιλοξενούνται και 2 άστεγοι (ο ένας κάτοικος Καβάλας και ο άλλος αλλοδαπός), οι οποίοι και μεταφέρθηκαν με ταξί ή από συμπολίτες μας στην διάρκεια της ημέρας.

Σχετικά Άρθρα

 • Νέα έκκληση για αιμοπετάλια στο νοσοκομείο Καβάλας 303ae797ce0492bc93bd0037dc1f70f4 M

  Βρίσκομαι στη θέση να επαναλάβω την προ ημερών δημοσίευση μου καθώς οι ανάγκες της μαμάς μου σε αιμοπετάλια είναι πλέον καθημερινές για την επιβίωσή της λόγω ανοσοκαταστολής. Παρακαλείστε όσοι έχετε τη δυνατότητα να προσέρχεστε στην αιμοδοσία του Γενικού Νοσοκομείου Καβάλας 10:00 - 12:00 το πρωί, καθώς και για κοινοποίηση του παρόντος μηνύματος.

  Σας ευχαριστώ πολύ όλους για την πολύτιμη βοήθειά σας έως τώρα και εκ των προτέρων για τη μελλοντική.

  Υπόψιν :
  ΚΑΝΙΔΟΥ ΓΡΗΓΟΡΙΑΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ
  Στεφανιαία Μονάδα Καρδιολογικής Κλινικής Γενικού Νοσοκομείου Καβάλας.

 • 13 θέσεις εργασίας στο Νοσοκομείο Καβάλας 3475145dcb00d4374aa6ceae8753bcf3 M

  Απεστάλη στο Εθνικό Τυπογραφείο για δημοσίευση η 7Κ/2016 Προκήρυξη του ΑΣΕΠ, που αφορά στην πλήρωση με σειρά προτεραιότητας χιλίων εξακοσίων εξήντα έξι (1.666) θέσεων τακτικού προσωπικού Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής, Δευτεροβάθμιας και Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης σε φορείς του Υπουργείου Υγείας. Από αυτές, οι παρακάτω 13 αφορούν το Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας

  ΠΕ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ 1
  ΤΕ ΙΑΤΡΙΚΩΝ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΩΝ 4
  ΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ 1
  ΤΕ ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΥΤΩΝ 1
  ΤΕ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ
  (για τον τομέα Ψυχικής Υγείας)
  2
  3 ΔΕ ΒΟΗΘΩΝ ΙΑΤΡΙΚΩΝ
  ΚΑΙ ΒΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΩΝ
  1
  ΔΕ ΧΕΙΡΙΣΤΩΝ ΙΑΤΡΙΚΩΝ ΣΥΣΚΕΥΩΝ 3

  Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλη την προκήρυξη

 • Ευχαριστήριο προς την Νευροχειρουργική κλινική του Νοσοκομείου Καβάλας 0aa68cd7496b07743af8d8c6d9f3930b M

  Από τον εκπαιδευτικό Κάρολο Γεροβασιλείου λάβαμε το παρακάτω ευχαριστήριο μήνυμα προς την Νευροχειρουργική Κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Καβάλας:

  Εγώ και η οικογένειά μου θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε από τα βάθη της καρδιάς μας τον Διευθυντή Βαγγέλη Καμπουρίδη, τους γιατρούς και γενικά όλο το προσωπικό της Νευροχειρουργικής Κλινικής του Γενικού Νοσοκομείου Καβάλας και να τους ευχηθούμε ολόψυχα προσωπική και οικογενειακή υγεία και ευημερία για το 2017! Ο επαγγελματισμός, η άριστη επιστημονική γνώση, η υπευθυνότητα και κυρίως η ανιδιοτέλεια και η ανθρωπιά, με την οποία προσεγγίζουν το λειτούργημα που επιτελούν, αποτέλεσαν για εμάς τον απόλυτο αιφνιδιασμό για κρατική δομή παροχής υπηρεσιών υγείας, εκπλήσσοντάς μας εξαιρετικά ευχάριστα. Είχα την τύχη, κατά την καλοκαιρινή περιπέτεια υγείας που αντιμετώπισα, από καθαρή σύμπτωση κι όχι από επιλογή να «πέσω στα χέρια» της συγκεκριμένης ιατρικής ομάδας: οι λέξεις «ευχαριστώ», «συγχαρητήρια» και «ευγνωμοσύνη» ωχριούν μπροστά στα συναισθήματα που τρέφω αμείωτα για τους συγκεκριμένους Ανθρώπους και Επιστήμονες, οι οποίοι αποτελούν κόσμημα για το Εθνικό Σύστημα Υγείας.

  Κάρολος Γεροβασιλείου του Ευαγγέλου, δάσκαλος

16114682 10210200379559111 1431936449427511636 N

Kreka

Odeio

Vitrokosmos

 

Hellasnet

1174612 371849632918150 1744395463 N

Card Dj Curves 1

Ελάτε στην παρέα μαςDhmh

Lemonidis

Kokoriko

Logo

Το Kavala-Portal αποτελεί μια αξιόπιστη λύση για την καθημερινή σας ενημέρωση για όλα τα νέα στο νομό Καβάλας. Όλα τα κείμενα και οι φωτογραφίες αυτού του ιστότοπου αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του "Kavala-Portal.gr". Μπορείτε να χρησιμοποιήστε οποιοδήποτε υλικό εφόσον αναφέρετε ως πηγή το "www.kavala-portal.gr".