Τετάρτη, 21 Φεβρουαρίου 2018

Χιονοπτώσεως συνέχεια και την νύχτα - Στο "πόδι" οι αρχές, παραπόνων συνέχεια από πολίτες Κύριο

Posted On Τρίτη, 10 Ιανουαρίου 2017 01:39 Γράφτηκε από τον

Συνεχίστηκε καθ'όλη την διάρκεια της νύχτας η χιονόπτωση σε όλο σχεδόν τον νομό Καβάλας, με το χιόνι να πέφτει πυκνό στις περισσότερες περιοχές -όπως μέσα στην Καβάλα, στην Θάσο αλλά και στην Ελευθερούπολη και στα ορεινά όλου του νομού. Τα έντονα καιρικά φαινόμενα αναμένεται να συνεχιστούν καθ'όλη την διάρκεια της Τρίτης, ενώ τα στοιχεία που δίνουν οι μετεωρολογικοί σταθμοί του meteokav.gr δείχνουν ότι η κακοκαιρία αναμένεται να υποχωρήσει μόλις το βράδυ της Τετάρτης.

Τα συνεργεία των δήμων και της αντιπεριφέρειας παρέμειναν όλη την νύχτα στους δρόμους, προσπαθώντας να κρατήσουν ανοιχτούς τους κυριότερους οδικούς άξονες. Ήδη το βράδυ της Δευτέρας ο δρόμος που συνδέει την Καβάλα με το Παληό και τους υπόλοιπους παραλιακούς οικισμούς είχε ανοίξει, αν και η συγκοινωνία με τα λεωφορεία του Υπεραστικού ΚΤΕΛ δεν επρόκειτο να αποκατασταθεί. Προβλήματα εξακολουθούν να υπάρχουν και στα ορεινά του νομού (αλλά και στο οδικό δίκτυο της Θάσου), όπου οι οδηγοί καλούνται να χρησιμοποιούν αντιολισθητικές αλυσίδες, ενώ και οι ακτοπλοϊκές γραμμές παρέμειναν κλειστές (αν και η ένταση του ανέμου δεν ξεπέρασε σε κανένα χρονικό σημείο τα 5 μποφόρ).

Πάντως παρά τις συνεχείς προσπάθειες των συνεργείων, πολλοί είναι οι πολίτες που έχουν εκφράσει έντονα παράπονα για την αποτελεσματικότητα του κρατικού μηχανισμού. Τα παράπονα αυτά σε πολλές περιπτώσεις είναι δικαιολογημένα (ιδίως στις περιπτώσεις του Αγίου Λουκά, του δρόμου που συνδέει την Καβάλα με το Παληό αλλά και του Δασικού Χωριού στο Ακροβούνι), ωστόσο δεν λείπουν και οι υπερβολές από ορισμένους "συνήθεις υπόπτους" που περιμένουν όλους τους άλλους να ανοίξουν τους δρόμους και τα σοκάκια εκτός από τους ίδιους τους εαυτούς τους.

Tweet

Σχετικά Άρθρα

Keelpno Banner 300 250

Dipethe Kavalas Ianouarios Aprilios 2018

Tetrakopterakias

OLKLOGO

18411 1597428757160899 3262623372867792020 N

Banner Istoria Festival

Kreka


Odeio

Vitrokosmos

Dhmh

Lemonidis

Kokoriko

Ape Mpe

Hellasnet

1174612 371849632918150 1744395463 N

Logo

Το Kavala-Portal αποτελεί μια αξιόπιστη λύση για την καθημερινή σας ενημέρωση για όλα τα νέα στο νομό Καβάλας. Όλα τα κείμενα και οι φωτογραφίες αυτού του ιστότοπου αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του "Kavala-Portal.gr". Μπορείτε να χρησιμοποιήστε οποιοδήποτε υλικό εφόσον αναφέρετε ως πηγή το "www.kavala-portal.gr".

Ελάτε στην παρέα μας