Δευτέρα, 23 Ιουλίου 2018

Ωδείο Νεάπολις: Διακρίσεις στο 5ο Διεθνές Φεστιβάλ Κιθάρας στην Κομοτηνή

Posted On Κυριακή, 15 Απριλίου 2018 22:57 Γράφτηκε από τον

Το Ωδείο «Νεάπολις» συγχαίρει τους μαθητές του και τους μαθητές του Μουσικού Σχολείου  Καβάλας για το Β’ βραβείο, που απέσπασαν στην κατηγορία των συνόλων στο 5ο Φεστιβάλ Κιθάρας Θράκης, που διεξήχθη από τις 11 ως τις 14 Απριλίου στην Κομοτηνή. Πρόκειται για τους μαθητές: Σωτηρία Διαμαντίδου, Ανθή Ενδιάρογλου, Ελένη Λημναίου, Άννα Μαρία Μαυρίδου, Χρήστο Μάντη , Πένυ Παπαναστασίου και  Πέτρο Χίζαρη. Το Ωδείο «Νεάπολις» και το Μουσικό Σχολείο Καβάλας για άλλη μια χρονιά συντόνισε, ενορχήστρωσε και διεύθυνε ο Αναστάσιος Δέλιος, καθηγητής κιθάρας τόσο του Ωδείου όσο και του Μουσικού Σχολείου. Αξίζει να αναφερθεί πως το Ά βραβείο απέσπασαν – όπως ήταν αναμενόμενο- οι φοιτητές της  Κιθαριστικής Ακαδημίας  της Φιλιππούπολης Βουλγαρίας.

Στις  σόλο κατηγορίες η Άννα Μαρία Μαυρίδου , μαθήτρια της Κατερίνας Βελισσάρη, απέσπασε το Α’ βραβείο στην κατηγορία ως 15 χρονών, ενώ η Παναγιώτα – Χριστίνα Παπαναστασίου , μαθήτρια του Κων/νου Χίζαρη, απέσπασε το Β’ βραβείο στην κατηγορία ως 13 χρονών. Η διεύθυνση του Ωδείου «Νεάπολις» συγχαίρει τους μαθητές, τους καθηγητές, αλλά και τους γονείς των παιδιών για τις συνεχόμενες πρωτιές και διακρίσεις στον καθιερωμένο θεσμό του Φεστιβάλ Κιθάρας Θράκης.

Tweet

Σχετικά Άρθρα

 • Ετήσια συναυλία των τμημάτων μουσικής αγωγής του ωδείου "Νεάπολις" 9c81448e481e3c9a27a849ea2a1fb928 M

  Την Πέμπτη 31 Μαΐου πραγματοποιήθηκε στο πάρκο κυκλοφοριακής αγωγής Νεάπολης η ετήσια συναυλία των τμημάτων Μουσικής Αγωγής με υπεύθυνες καθηγήτριες την κ. Γιούλη Αραμπατζόγλου και Βασιλική Ζήσου. Είναι μια συναυλία, που ετοιμάζεται  πάντα με πολλή φροντίδα και αγάπη για τους μικρούς μαθητές του Ωδείου «Νεάπολις» καθώς η έκθεσή τους στο κοινό είναι από μόνη της μεγάλη υπόθεση για τους ίδιους και τους οικείους τους.

  Σε αυτή την παράσταση  ο Δήμος Καβάλας ήταν παρών για άλλη μια φορά αναγνωρίζοντας το έργο του Ωδείου «Νεάπολις» και συμβάλλοντας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στην επιτυχία της συναυλίας. 

  Η έναρξη της παράστασης έγινε από τις μαθήτριες βιολοντσέλου της Βασιλικής Ζήσου:  Αριάδνη Γιαγκούδη, Αφροδίτη Ζώτου, Φανή Μεταξά, Έμμυ Μπάρμπα, Σταυριάννα Πανταζή, και Δήμητρα Χατζηλαζαρίδου.

  Η Κωνσταντία Κύπρου, νέα προσθήκη για φέτος στο δυναμικό του Ωδείου ταξίδεψε το κοινό με όχημα τη νεοσύστατη χορωδία του Ωδείου «Νεάπολις».

  Επίσης οι μαθητές Ελένη Δέλιου , Βασιλική Μπάρμπα στα φλάουτα, Δήμητρα Χατζηλαζαρίδου στο τσέλο  και Γιώργος Πολυχρονίδης στην κιθάρα συνόδευσαν  τα τραγούδια των μαθητών μας.

  Η διεύθυνση του Ωδείου «Νεάπολις» ευχαριστεί θερμά τον κόσμο , που τίμησε με την παρουσία του την εκδήλωση και εύχεται στους λιλιπούτειους μαθητές

  «ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ!!!»

 • Βράβευση διακριθέντων στους διαγωνισμούς "Θαλής" και "Ευκλείδης" από την Ε.Μ.Ε. Καβάλας 4b0d45fd3bd25128de866235221e593c M

  Πραγματοποιήθηκε σήμερα Κυριακή 18-10 -2018 στην κατάμεστη αίθουσα της Δημοτικής Βιβλιοθήκης «Βασίλης Βασιλικός», με την οποία συνδιοργανώσαμε την καθιερωμένη ετήσια εκδήλωση βράβευσης των μαθητών μας που διακρίθηκαν στους πανελλήνιους διαγωνισμούς «Θαλής» και «Ευκλείδης» της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας.

  Παρεβρέθηκαν εκπρόσωπος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη ΦΝΘ Κ. Στεφάνου , ο Βουλευτής Καβάλας του ΣΥΡΙΖΑ Κ. Δημήτριος Εμμανουηλίδης , ο Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού κ. Κωνσταντίνος Αντωνιάδης, ο Πρώην Κοσμήτορας της ΣΤΕΦ κ. Αχιλλέας Χριστοφορίδης, ο πρώην πρόεδρος του ΤΕΙ καβάλας κ.Αναστάσιος Μπόγλου εκπρόσωπος της Ενωσης Ελλήνων Φυσικών κ. Λυκούργος Μαγκαφάς ,Διευθυντές Σχολείων ,Εκπαιδευτικοί ,γονείς και μαθητές.

  Οι μαθητές που βραβεύτηκαν επιλέχθηκαν μετά από δύο διαδοχικούς πανελληνίους Διαγωνισμούς, τον «ΘΑΛΗ» στις 11 Νοεμβρίου 2017, στον οποίο διαγωνίστηκαν 150 μαθητές από σχολεία της ΠΕ Καβάλας και τον «ΕΥΚΛΕΙΔΗ» στις 20 Ιανουαρίου 2018, στον οποίο διαγωνίστηκαν 20 μαθητές οι οποίοι επιλέχθηκαν από το διαγωνισμό της πρώτης φάσης.

  Από αυτούς επιλέχτηκαν 4 μαθητές που συμμετείχαν στην 35η Εθνική Μαθηματική Ολυμπιάδα που έγινε στις 3 Μαρτίου στην Αθήνα. Η Ελληνική Μαθηματική εταιρεία έπειτα από προκριματικό διαγωνισμό που θα γίνει στις 31 Μαρτίου 2018, θα συγκροτήσει τις εθνικές ομάδες, που θα εκπροσωπήσουν τη χώρα μας στους διεθνείς διαγωνισμούς: 35η Βαλκανική Μαθηματική Ολυμπιάδα (Σερβία, Μάιος 2018), 22η Βαλκανική Ολυμπιάδα Νέων (Σερβία Ιούνιος 2018), 59η Διεθνής Μαθηματική Ολυμπιάδα (Ρουμανία, Ιούλιος 2018) .

  Ο πρώτος διαγωνισμός διοργανώθηκε το 1933 και είναι από τις σημαντικότερες δραστηριότητες της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας, που μεταξύ άλλων συμβάλλει στην ανάπτυξη των πιο δημιουργικών ικανοτήτων και στην καλλιέργεια της ευγενούς άμιλλας μεταξύ των μαθητών. Η συμμετοχή κατά εκατοντάδες των μαθητών μας αποδεικνύει το υψηλό τους ενδιαφέρον για την επιστήμη των Μαθηματικών.

  Το 2018 είναι το έτος που η Ελληνική Μαθηματική Εταιρεία κλείνει 100 χρόνια ζωής και ενεργούς δράσης. Προς τιμήν της Ε.Μ.Ε. το Υπουργείο Παιδείας ανακήρυξε το 2018 έτος Μαθηματικών.

  Το παράρτημα Καβάλας της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας κλείνει φέτος 35 χρόνια ζωής . Εκτός από το 78ο διαγωνισμό «Θαλής » και «Ευκλείδης » που διοργανώσαμε με επιτυχία ,προτείναμε σε συνεργασία με τη ΔΔΕ και πραγματοποιήσαμε εκδηλώσεις με ομιλίες και δράσεις από τους μαθητές στις 14 Μαρτίου στο 1ο Γυμνάσιο και στις 15 Μαρτίου στο Μουσικό Γυμνάσιο με αφορμή τον εορτασμό της παγκόσμιας σταθεράς του Αρχιμήδη το γνωστό Π=3,1415926… που ορίζεται ως ο λόγος του μήκους της περιφέρειας ενός κύκλου προς την αντίστοιχη διάμετρο .Οι δράσεις αυτές εντάσσονται στην ενότητα: «Τα Μαθηματικά στην Αρχαιότητα », και παρουσιάζουν μεγάλο ενδιαφέρον μιας και κορυφαίοι επιστήμονες ανα την υφήλιο ασχολήθηκαν με την σταθερά αυτή εδώ και 4000 χρόνια και πραγματοποιήθηκαν με πολύ μεγάλη επιτυχία με πρωταγωνιστές τους μαθητές με την καθοδήγηση των καθηγητών των σχολείων που σας ανέφερα.

  Συγχαρητήρια σε όλους τους μαθητές που συμμετείχαν στους διαγωνισμούς , ιδιαίτερα τους επιτυχόντες και τους ευχόμαστε υγεία , καλή πρόοδο και οι επιτυχίες τους να διαδέχονται η μία την άλλη.

  Τέλος θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε το σύνολο κιθάρας του Μουσικού Σχολείου και ιδιαίτερα τον καθηγητή και συνάδελφο κ. Αναστάσιο Δέλιο, ο οποίος διδάσκει και στο Ωδείο Νεάπολις που πλαισίωσε μουσικά την σημερινή μας εκδήλωση.

  Οι μαθητές που βραβεύτηκαν είναι:

  ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ « ΘΑΛΗΣ»

  1. ΚΑΣΑΠΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ- ΜΑΡΙΑ Β΄ ΤΑΞΗ 3ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΚΑΒΑΛΑΣ
  2. ΜΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ Β΄ ΤΑΞΗ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΝΕΑΣ ΠΕΡΑΜΟΥ
  3. ΚΑΡΑΚΙΛΙΔΗΣ ΑΔΑΜΑΝΤΙΟΣ Γ΄ ΤΑΞΗ 2ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΚΑΒΑΛΑΣ
  4. ΚΑΡΑΚΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Γ΄ ΤΑΞΗ 3ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΚΑΒΑΛΑΣ
  5. ΚΥΡΙΑΚΟΥΔΗ ΣΤΕΛΛΑ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ Γ΄ ΤΑΞΗ 6ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΚΑΒΑΛΑΣ
  6. ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ ΑΧΙΛΛΕΑΣ Γ΄ ΤΑΞΗ 6ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΚΑΒΑΛΑΣ
  7. ΤΣΙΒΕΛΕΚΙΔΟΥ ΕΥΓΕΝΙΑ Γ΄ ΤΑΞΗ 2ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΚΑΒΑΛΑΣ
  8. ΓΙΑΝΤΖΑΚΛΙΔΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ Α΄ ΤΑΞΗ 6ο ΕΝΙΑΙΟ ΛΥΚΕΙΟ ΚΑΒΑΛΑΣ
  9. ΚΟΝΤΑΚΗ ΣΟΦΙΑ ΕΡΑΤΩ Α΄ ΤΑΞΗ ΕΝΙΑΙΟ ΛΥΚΕΙΟ ΛΙΜΕΝΑ
  10. ΠΟΥΛΑΚΗ ΜΑΓΔΑΛΗΝΗ Α΄ ΤΑΞΗ 6ο ΕΝΙΑΙΟ ΛΥΚΕΙΟ ΚΑΒΑΛΑΣ
  11. ΒΛΑΣΤΑΡΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ Β΄ ΤΑΞΗ 1ο ΕΝΙΑΙΟ ΛΥΚΕΙΟ ΚΑΒΑΛΑΣ
  12. ΓΑΪΤΑΝΙΔΟΥ ΜΑΡΙΑ Β΄ ΤΑΞΗ ΕΝΙΑΙΟ ΛΥΚΕΙΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΠΟΛΗΣ
  13. ΚΑΣΑΠΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ Β΄ ΤΑΞΗ 3ο ΕΝΙΑΙΟ ΛΥΚΕΙΟ ΚΑΒΑΛΑΣ
  14. ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ Β΄ ΤΑΞΗ 5ο ΕΝΙΑΙΟ ΛΥΚΕΙΟ ΚΑΒΑΛΑΣ
  15. ΛΑΜΠΡΙΝΙΔΟΥ ΜΑΓΔΑΛΗΝΗ Γ΄ ΤΑΞΗ ΕΝΙΑΙΟ ΛΥΚΕΙΟ ΛΙΜΕΝΑΡΙΩΝ
  16. ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΚΩΝ/ΝΑ Γ΄ ΤΑΞΗ 2ο ΕΝΙΑΙΟ ΛΥΚΕΙΟ ΚΑΒΑΛΑΣ
  17. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ Γ΄ ΤΑΞΗ 5ο ΕΝΙΑΙΟ ΛΥΚΕΙΟ ΚΑΒΑΛΑΣ
  18. ΠΟΥΛΙΑ ΗΛΙΑΝΑ Γ΄ ΤΑΞΗ 5ο ΕΝΙΑΙΟ ΛΥΚΕΙΟ ΚΑΒΑΛΑΣ
  19. ΡΑΦΤΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ Γ΄ ΤΑΞΗ 5ο ΕΝΙΑΙΟ ΛΥΚΕΙΟ ΚΑΒΑΛΑΣ
  20. ΤΣΑΚΙΡΗΣ ΑΝΕΣΤΗΣ Γ΄ ΤΑΞΗ 2ο ΕΝΙΑΙΟ ΛΥΚΕΙΟ ΚΑΒΑΛΑΣ

  ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ « ΕΥΚΛΕΙΔΗΣ»

  1. ΚΥΡΙΑΚΟΥΔΗ ΣΤΕΛΛΑ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ Γ΄ ΤΑΞΗ 6ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΚΑΒΑΛΑΣ
  2. ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ ΑΧΙΛΛΕΑΣ Γ΄ ΤΑΞΗ 6ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΚΑΒΑΛΑΣ
  3. ΤΣΙΒΕΛΕΚΙΔΟΥ ΕΥΓΕΝΙΑ Γ΄ ΤΑΞΗ 2ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΚΑΒΑΛΑΣ
  4. ΚΟΝΤΑΚΗ ΣΟΦΙΑ ΕΡΑΤΩ Α΄ ΤΑΞΗ ΕΝΙΑΙΟ ΛΥΚΕΙΟ ΛΙΜΕΝΑ
 • "Μουσική Άνοιξη 2018" από το "Ωδείο Νεάπολις" 96b030166727e1c074c130f92b1dc320 M

  Το ωδείο «Νεάπολις» καλωσορίζει την άνοιξη με μια πληθώρα εκδηλώσεων, συναυλιών και συνεργασιών για το μήνα Μάρτιο, ενώ έπεται και συνέχεια! Πιο συγκεκριμένα:

  Το ωδείο «Νεάπολις» πάει στούντιο! Στις 7 , 8  και 13 Μαρτίου οι μαθητές του τμήματος φωνητικής της τάξης της Ελένης Γαλανοπούλου θα ηχογραφούν στο στούντιο “ΝΕΜESIS τα αγαπημένα τους τραγούδια. Η δράση γίνεται έτσι ώστε οι μαθητές μας να εξοικειωθούν με την διαδικασία της ηχογράφησης στο στούντιο και να ακούσουν τη φωνή τους μέσα από μια επαγγελματική κονσόλα. Τα τραγούδια θα δημοσιευθούν στην ιστοσελίδα του ωδείου «Νεάπολις». Δεν είναι η πρώτη φορά, που το Ωδείο «Νεάπολις» δίνει  την ευκαιρία στους μαθητές του να ζήσουν την εμπειρία της ζωντανής ηχογράφησης, καθώς πριν 4 χρόνια τα ροκ εργαστήρια υπό τη διεύθυνση του Πάνου Καραθανάση και του Ευριπίδη Ταρασίδη είχαν ηχογραφήσει αγαπημένα τραγούδια, που ακούγονταν στις ζωντανές εμφανίσεις τους. Στον παρακάτω σύνδεσμο μπορείτε να ακούσετε καποια δείγματα εκείνης της δουλειάς πάντα με τη φροντίδα του Τάσου Καραπαπάζογλου :

              Στη συνέχεια, στις 7 Μαρτίου η καθηγήτρια τσέλου του ωδείου «Νεάπολις» Βάσω Ζήσου θα ερμηνεύσει μουσική του Δημήτρη Δοξάκη, καθηγητή φλάουτου επίσης του ωδείου μας. Η μουσική αυτή γράφτηκε ειδικά για την εκδήλωση αυτή όπου η ηθοποιός Θεανώ Αμοιρίδου θα διαβάσει ποιήματα από τη συλλογή της Πολύνας Μπανά «Η καταφανής εξωστρέφεια των φωνηέντων». Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο θέατρο «Αντιγόνη Βαλάκου» στις 20.00 και αποτελεί μια συνεργασία του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Καβάλας με τον Σύλλογο Γραμμάτων και Τεχνών Δράμας.

              Την ίδια μέρα, στις 7 Μαρτίου στη γειτονική πόλη της Ξάνθης, ο καλλιτεχνικός διευθυντής του ωδείου «Νεάπολις» και σολίστ κλασικής κιθάρας Κωνσταντίνος Χίζαρης θα παρουσιάσει ένα ρεσιτάλ κλασικής κιθάρας με τίτλο «Romance and Passion in Guitar», όπου θα παρουσιάσει στο φιλόμουσο κοινό της Ξάνθης επιλεγμένα έργα από το διεθνές ρεπερτόριο της κιθάρας (μεταξύ των οποίων και το «Tarantos» του ιδίου). Η εκδήλωση αυτή είναι αφιερωμένη στην Ημέρα της Γυναίκας (8 Μαρτίου) και διοργανώνεται από το Ίδρυμα Θρακικής Τέχνης και Παράδοσης. Θα λάβει χώρα στην καπναποθήκη «Π» στις 19.00.

              Συνεχίζοντας, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του φεστιβάλ «Παπαϊωάννου», που διοργανώνει ο Δήμος Καβάλας, την Κυριακή 11 Μαρτίου και ώρα 20.00 στην αίθουσα Γ.Α.Παπαϊωάννου, ο καθηγητής πιάνου του ωδείου «Νεάπολις» Πάρης Τσίρτσης θα συμπράξει με τον Κρίστοφερ Μπάκα σε μια μοναδική συναυλία ηλεκτρονικής μουσικής, όπου θα παρουσιάσουν μουσικά μια «ξεχασμένη προφητεία»! Η Electric Live Orchestra με τον Πάρη Τσίρτση στα πλήκτρα και τον Κρίστοφερ Μπάκα στα ηλεκτρ. κρουστά θα χρησιμοποιήσει τη σύγχρονη τεχνολογία των μουσικών οργάνων και θα παρουσιάσουν στο κοινό της Καβάλας μια μουσική πλούσια σε ασυνήθιστους ήχους αλλά και φανταστικές εικόνες!

  Την επόμενη εβδομάδα, στις 12 Μαρτίου το Ωδείο «Νεάπολις» έχει την τιμή και χαρά να πλαισιώσει την παρουσίαση του δίσκου «επαρχιακά μπλουζ νόστου και ερώτων» του συγκροτήματος «Βαρέα και Ανθυγιεινά» των Βασίλη και Δημήτρη Ευφροσυνίδη. Η παιδική χορωδία του ωδείου «Νεάπολις» υπό την δ/νση της Ελένης Γαλανοπούλου πλαισίωσε το τραγούδι «Κάθε πρωί», ένα τραγούδι για την προσωπικότητα του ποιητή Μίλτου Σαχτούρη το οποίο τραγουδά ο Θανάσης Γκαϊφύλλιας. Τη βραδιά της παρουσίασης στο θέατρο «Αντιγόνη Βαλάκου», το ωδείο «Νεάπολις» θα δώσει δυναμικό παρών με καθηγητές του! Ο Απόστολος Αποστολίδης (κιθάρα-μπουζούκι), η Βάσω Ζήσου (τσέλο) και ο  Κώστας Παπανικολάου (κοντραμπάσο) θα βρίσκονται το βράδυ της 12ης Μαρτίου στις 21:00 το βράδυ στο Αντιγόνη Βαλάκου και θα μας ταξιδέψουν με μοναδικές μελωδίες!

  Η μεγαλύτερη ίσως έκπληξη, για τα δεδομένα μιας επαρχιακής πόλης, έρχεται στις 29 Μαρτίου, όπου το Ωδείο «Νεάπολις» σε συνεργασία με τη Στέγη Φίλων Γραμμάτων και Τεχνών Καβάλας έχει την τιμή να φιλοξενεί το Τρίο Μονάχου,  σε μια μοναδική συναυλία για τους άκρως απαιτητικούς ακροατές της πόλης μας και όχι μόνο. Το Τρίο Μονάχου αποτελείται από τον Καβαλιώτη Ιάσονα Κεραμίδη στο βιολί (1ο βιολί στη Φιλαρμονική Ορχήστρα του Μονάχου Γερμανίας), τον Matias Pineira στο κόρνο (σόλο κόρνο στη Φιλαρμονική Ορχήστρα του Μονάχου) και την Carlota Amado στο πιάνο. Η εκδήλωση θα λάβει χώρα στις 21.00 το βράδυ στο θεατράκι της Στέγης Φίλων Γραμμάτων και Τεχνών Καβάλας, ενώ λεπτομέρειες για το πρόγραμμα θα ανακοινωθούν προσεχώς. Οι τρεις καλλιτέχνες επίσης θα προσφέρουν μαθήματα master-class σε μαθητές των ωδείων της περιφέρειάς μας στους χώρους του ωδείου «Νεάπολις», ενώ λόγω στενότητας χρόνου θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας.

  Τέλος, στις 13 και 27 Μαρτίου θα πραγματοποιηθούν στην αίθουσα συναυλιών του ωδείου «Νεάπολις» οι δύο Μουσικές Τρίτες του Μαρτίου, ένας θεσμός του ωδείου «Νεάπολις» που αγαπήθηκε τόσο από μαθητές όσο και από τους  φίλους του ωδείου «Νεάπολις».

61 Philippi Festival 2018

Press Kataxorisi Press 15x24 1

Ardas2018 Logo

33988285 262638620975627 6779251825401921536 N

Logo Contract

Konstantinos Jewellery Banner  

Tetrakopterakias

OLKLOGO

18411 1597428757160899 3262623372867792020 N

Kreka

Odeio

Vitrokosmos

Dhmh

DeltaTV Logo

Star Dramas

1174612 371849632918150 1744395463 N

Logo

Το Kavala-Portal αποτελεί μια αξιόπιστη λύση για την καθημερινή σας ενημέρωση για όλα τα νέα στο νομό Καβάλας. Όλα τα κείμενα και οι φωτογραφίες αυτού του ιστότοπου αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του "Kavala-Portal.gr". Μπορείτε να χρησιμοποιήστε οποιοδήποτε υλικό εφόσον αναφέρετε ως πηγή το "www.kavala-portal.gr".

Ελάτε στην παρέα μας