Τετάρτη, 20 Ιουνίου 2018

23 ΙΧ οχήματα με εισιτήριο εκτός του τελευταίου δρομολογίου Κεραμωτής-Λιμένα, και ο Κουρουμπλής...ζητάει συσκέψεις! Κύριο

Posted On Τρίτη, 14 Νοεμβρίου 2017 07:11 Γράφτηκε από τον

Την ώρα που ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Παναγιώτης Κουρουμπλής "ονειρεύεται" νέες συσκέψεις φορέων...στην Αθήνα...για τις ακτοπλοϊκές συνδέσεις με τη Θάσο, μια καταγγελία που αφορά το τελευταίο δρομολόγιο που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Κυριακής στην γραμμή Κεραμωτής-Λιμένα αποδεικνύει για μια ακόμα φορά ότι οι ναυτιλιακές εταιρείες που δραστηριοποιούνται στην περιοχή λειτουργούν συχνά με "περίεργα" και άξια σχολιασμού κριτήρια.

Η εν λόγω καταγγελία σχετίζεται με το πλοίο που επρόκειτο να αναχωρήσει στις 19:30 από την Κεραμωτή με προορισμό τον Λιμένα. Ενώ αρχικά είχε προγραμματιστεί ότι το δρομολόγιο θα εκτελείτο από το "Στέλιος Φιλιάγκος", τελικά επιστρατεύτηκε το "Νικητής" -το οποίο, όμως, δεν μπορεί να εξυπηρετήσει μεγάλο αριθμό οχημάτων λόγω προβλημάτων με το βάρος του (πατήστε εδώ για να διαβάσετε λεπτομέρειες). Έτσι, όπως επιβεβαιώθηκε από το λιμενικό σταθμό Κεραμωτής, ενώ οι οδηγοί 23 οχημάτων είχαν βγάλει κανονικά εισιτήριο τελικά δεν κατάφεραν να επιβιβαστούν και παρέμειναν όλο το βράδυ "εγκλωβισμένοι" στην Κεραμωτή!

Tweet

Σχετικά Άρθρα

 • Φόλες σε αδέσποτα στην Κεραμωτή - Καταδίκη από έναν δήμο που..."έχει δεμένα τα χέρια του"! 30f99a5714eb4c0a2c5a56d287033306 M

  Τον περασμένο Ιανουάριο, στο περιθώριο της "Λευκής Νύχτας" που είχε διεξαχθεί στη Χρυσούπολη, ο δήμαρχος Νέστου Βαγγέλης Τσομπανόπουλος είχε ερωτηθεί από το Kavala Portal για την κατάσταση που επικρατεί στο δήμο σχετικά με τα αδέσποτα ζώα. Μεταξύ άλλων, ο κ. Τσομπανόπουλος είχε επισημάνει ότι:

  Καθημερινά λαμβάνω παράπονα και αντιδράσεις από τους δημότες μου -και δικαιολογημένα παράπονα- για τα αδέσποτα ζώα. Όμως τα χέρια μας είναι δεμένα από τη γραφειοκρατία. Θέλουμε να φτιάξουμε ένα κυνοκομείο αλλά οι γραφειοκρατικές διαδικασίες είναι τόσο χρονοβόρες που μας έχουν πάει πίσω. Ούτε καν προσωπικό για την περισυλλογή των αδέσποτων ζώων δεν μπορούμε να προσλάβουμε. Το μόνο που μπορούμε, δυστυχώς, να κάνουμε -και αυτό κάνουμε- είναι να πληρώνουμε πολλά χρήματα για να προμηθευόμαστε ζωοτροφές και κτηνιάτρους για τα αδέσποτα -αλλά αυτό δεν φτάνει. Αν συνεχιστεί αυτή η κατάσταση, είμαι βέβαιος ότι σύντομα θα έχουμε όχι μόνο επιθέσεις σκυλιών σε ανθρώπους αλλά και δηλητηριασμούς με φόλες!"

  Λίγους μήνες μετά, και συγκεκριμένα το περασμένο Σάββατο, ο κ. Τσομπανόπουλος επιβεβαιώθηκε -δυστυχώς-, καθώς ένα περιστατικό με αδέσποτα σκυλιά που δηλητηριάστηκαν με φόλες στην Κεραμωτή στάθηκε η αφορμή για μια ανακοίνωση με καταδικαστικό-καταγγελτικό χαρακτήρα από πλευρά της δημοτικής αρχής. Η ανακοίνωση επισημαίνει τα εξής:

  Με την παρούσα η Δημοτική μας Αρχή  καταγγέλλει και καταδικάζει την αποτρόπαιη εικόνα των θανατωμένων αδέσποτων σκύλων το Σάββατο 16 Ιουνίου 2018 στην Δ.Ε. Κεραμωτής.  Μόλις πληροφορηθήκαμε για την εν λόγω κατάσταση, ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας & Περιβάλλοντος κ.Καϊντατζόπουλος Χαράλαμπος, με την συνδρομή κάποιων υπαλλήλων, απομάκρυναν τα κουφάρια από την περιοχή και μόλις ένα από τα τετράποδα σκυλάκια ήταν ακόμη ζωντανό και αμέσως μεταφέρθηκε στην κτηνίατρο κα. Ε. Συκούδη, με την οποία ο Δήμος μας έχει σύμβαση για την φροντίδα των αδέσποτων ζώων συντροφιάς. Η κτηνίατρος παρείχε τις πρώτες βοήθειες και έπραξε ό,τι  ήταν ανθρωπίνως  δυνατό  για την φροντίδα του ζώου. Το σκυλί παρέμεινε στο κτηνιατρείο για 2 ημέρες, ωστόσο δυστυχώς κατέληξε σήμερα.

  Ο καθένας μας θα πρέπει να φροντίσει, ώστε να παύσει πλέον η τακτική της ασυνείδητης εγκατάλειψης τετράποδων ζώων συντροφιάς στους δρόμους, πόσο μάλλον της παράνομης και απάνθρωπης θανάτωσης τους.

  Η πολιτισμένη συμβίωση με τα ζώα συντροφιάς, στο Δήμο μας είναι δεδομένη και θα πράξουμε ό,τι είναι δυνατόν για να το βελτιώνουμε συνεχώς.

 • Συνεχίζεται η απόσυρση των εγκαταλειμμένων οχημάτων από τους δρόμους της Καβάλας E7a79b34378f0de5651d0b2bea9ffaa4 M

  Την προηγούμενη εβδομάδα, ο Δήμος Καβάλας, μετά την ολοκλήρωση της απαραίτητης νόμιμης διαδικασίας, απέσυρε οκτώ εγκαταλειμμένα αυτοκίνητα από διάφορα σημεία της Καβάλας. Πιο συγκεκριμένα αποσύρθηκαν οχήματα από τις οδούς Λήμνου με Καρπάθου, Ζαλόγγου, Βουλγαροκτόνου, Μετεώρων, Παφλαγονίας, Γαλάτειας, Καλαμάτας, και Καράνου. Είναι γνωστό, πως η εγκατάλειψη οχημάτων, που δεν έχουν πινακίδες κυκλοφορίας, σε δημόσιους χώρους, απαγορεύεται και ο Δήμος υποχρεώνεται τηρώντας την διαδικασία που ορίζει ο νόμος, για έγκαιρη προειδοποίηση των κατόχων, να τα αποσύρει, προκειμένου να αποφευχθεί η ρύπανση των περιοχών αυτών. Να σημειωθεί, ότι η διαδικασία για την απόσυρση κι άλλων εγκαταλειμμένων οχημάτων συνεχίζεται και όταν συμπληρωθούν οι προθεσμίες προειδοποίησης των κατόχων τους, ο Δήμος Καβάλας θα προβεί στην απόσυρσή τους.

 • Μπήκε ανάποδα στην Εγνατία Οδό, με τις προειδοποιήσεις να...μη λειτουργούν! C8c50d4603d319284388be4ab52de244 M

  Για μια ακόμα φορά ένα ΙΧ επιβατικό αυτοκίνητο "συνελήφθη" να κινείται ανάποδα στην Εγνατία Οδό, αυξάνοντας έτσι τα αντίστοιχα περιστατικά που έχουν καταγραφεί τους τελευταίους μήνες και καταδεικνύοντας τα σοβαρά κενά ασφαλείας σε έναν δρόμο ο οποίος μέχρι τώρα δείχνει να προσφέρει...μόνο διόδια!!!

  Το τελευταίο περιστατικό έλαβε χώρα τις πρωινές ώρες της Κυριακής, όταν ένα αγροτικό όχημα με οδηγό έναν ηλικιωμένο εισήλθε ανάποδα στην Εγνατία Οδό, στο ρεύμα από τα όρια των νομών Θεσσαλονίκης-Καβάλας με κατεύθυνση το νομό Ξάνθης, με συνέπεια να θέσει σε άμεσο κίνδυνο όσους κινούνταν κανονικά στο ρεύμα κυκλοφορίας τους!

  Όπως αναφέρει σε δημοσίευμά της η εφημερίδα "ΧΡΟΝΟΣ" της Κομοτηνής, ο οδηγός φαίνεται να μην κατάλαβε άμεσα ότι κινείται ανάποδα στην Εγνατία Οδό. Άλλωστε καμία ενέργεια εκ μέρους του δεν αντιλήφθηκαν οδηγοί που τον συνάντησαν στο δρόμο τους, που να τους προειδοποιεί ότι είχε συνειδητοποιήσει ότι κινούνταν ανάποδα. Την ίδια στιγμή καμία από τις προειδοποιήσεις που υπάρχουν στα τούνελ της Εγνατίας Οδού δεν λειτούργησαν σε αυτήν την περίπτωση, όπως έχουμε δει να συμβαίνουν σε άλλες περιπτώσεις. Αυτό συνέβη παρόλο που τη στιγμή που ο οδηγός αυτός εισέρχονταν ανάποδα μέσα σε τούνελ, η Τροχαία ήταν ήδη ενήμερη για την επικίνδυνη παρουσία του στον αυτοκινητόδρομο. Άλλοι οδηγοί που είχαν δει το αγροτικό όχημα να κινείται ανάποδα, είχαν φροντίδα να τηλεφωνήσουν στο 100.

  Από την Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Περιφέρειας ΑΜ-Θ μαθαίνουμε ότι ο οδηγός του αγροτικού οχήματος τελικώς εντοπίστηκε από την αστυνομία, που έβαλε τέλος σε αυτήν την επικίνδυνη πορεία, χωρίς ευτυχώς να προκληθεί κάποιο ατύχημα. Δεν διαπιστώθηκε να οδηγούσε υπό την επήρεια αλκοόλ. Σε κάθε περίπτωση του επιβλήθηκαν τα προβλεπόμενα πρόστιμα.

 Mpampa INTERNETFB 10x15cm Summer 2018

ELEFTHERIA 2018 FINAL

33988285 262638620975627 6779251825401921536 N

Logo Contract

Konstantinos Jewellery Banner  

Tetrakopterakias

OLKLOGO

18411 1597428757160899 3262623372867792020 N

Kreka

Odeio

Vitrokosmos

Dhmh

DeltaTV Logo

Star Dramas

1174612 371849632918150 1744395463 N

Logo

Το Kavala-Portal αποτελεί μια αξιόπιστη λύση για την καθημερινή σας ενημέρωση για όλα τα νέα στο νομό Καβάλας. Όλα τα κείμενα και οι φωτογραφίες αυτού του ιστότοπου αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του "Kavala-Portal.gr". Μπορείτε να χρησιμοποιήστε οποιοδήποτε υλικό εφόσον αναφέρετε ως πηγή το "www.kavala-portal.gr".

Ελάτε στην παρέα μας