Δευτέρα, 11 Δεκεμβρίου 2017

Διανομή τροφίμων σε δικαιούχους του ΤΕΒΑ από τον δήμο Καβάλας

Posted On Πέμπτη, 12 Οκτωβρίου 2017 12:09 Γράφτηκε από τον

Ο Δήμος Καβάλας, ως Επικεφαλής Εταίρος της Κοινωνικής Σύμπραξης «ΣΥΝ-ΠΡΑΤΤΟΝΤΑΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ» στην Περιφερειακή Ενότητα Καβάλας/Θάσου, στο πλαίσιο δράσεων του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής» για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ/FEAD), γνωστοποιεί ότι θα πραγματοποιηθεί διανομή κρέατος, ειδών παντοπωλείου και Βασικής Υλικής Συνδρομής από Τρίτη 17 Οκτωβρίου έως Πέμπτη 19 Οκτωβρίου κατά τις ώρες 08:30π.μ. – 13:00μ.μ.

Τα σημεία διανομής παραμένουν τα ίδια όπως και στις προηγούμενες πραγματοποιηθείσες διανομές, δηλαδή οι Κεντρικές Αποθήκες του Δήμου Καβάλας (στρατόπεδο Κωτσάλου) και παλιό Δημαρχείο Κρηνίδων.

Η διανομή θα πραγματοποιηθεί μέσω της ηλεκτρονικής εφαρμογής του ΤΕΒΑ και για το λόγο αυτό οι δικαιούχοι θα πρέπει να έχουν μαζί οποιοδήποτε επίσημο έγγραφο από το οποίο προκύπτει ο ΑΜΚΑ ή το ΑΦΜ τόσο του δικαιούχου όσο και των προστατευόμενων μελών της οικογένειάς τους καθώς επίσης την Αστυνομική τους Ταυτότητα και την αίτησή τους.

Σε περίπτωση που ο ωφελούμενος δεν δύναται να προσέλθει αυτοπροσώπως στο σημείο διανομής, τα προϊόντα μπορούν να παραλαμβάνονται από τρίτο πρόσωπο που φέρει εξουσιοδότηση με βεβαίωση γνησίου της υπογραφής (από Αστυνομία ή Κ.Ε.Π.) ή συμβολαιογραφικό πληρεξούσιο. 

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν στο 2510 451495.

Tweet

Σχετικά Άρθρα

 • Αλλαγές στο πληροφοριακό σύστημα του δήμου Καβάλας B5dc9869b5e58ec93d1fa2f374c111bf M

  Ενημερώνουμε τους δημότες ότι την Τρίτη 5 και την Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου 2017, θα πραγματοποιηθούν εκτεταμένες αλλαγές στο πληροφοριακό σύστημα του Δήμου Καβάλας. Αυτό συνεπάγεται την αδυναμία πρόσβασης στο διαδίκτυο, στις εφαρμογές, σε δικτυακά εκτυπωτικά μηχανήματα (θα επηρεαστεί επίσης η λειτουργία της τηλεφωνίας Σύζευξις).

  Ο Δήμος Καβάλας ζητά την κατανόηση των πολιτών για τα τυχόν προβλήματα που θα δημιουργηθούν όσο αφορά τις συναλλαγές και την επαφή τους με τις παρακάτω υπηρεσίες του:

  Τμήμα Δημοτικής Κατάστασης (Ληξιαρχείο – Δημοτολόγιο)

  Δημοτική Αστυνομία

  Τμήμα Εσόδων

  Άδειες Καταστημάτων

  Ανταποκριτής ΟΓΑ

  Εισπράκτορες

  Κέντρο Γυναικών Θύματα Βίας

  Σχολικές Επιτροπές

  Κοιμητήριο

  Καθαριότητα

  Συνεργείο

  Κεντρικές Αποθήκες

  Τμήμα ηλεκτροφωτισμού και συντηρήσεων,

  Υπηρεσίες κτιρίου Lord (Ποιότητα Ζωής, ΔΕΥΑΚ)

  Δημοτικό Ωδείο

  Δημοτικό Κολυμβητήριο (Υποδοχή)

  Κοινότητα Ν. Καρβάλης

 • Δε θα λειτουργεί τη Δευτέρα το Δημοτολόγιο του δήμου Καβάλας Fbe4e5c0a525569346797564081b4870 M

  Ενημερώνονται οι πολίτες του Δήμου Καβάλας  ότι τη Δευτέρα 27 Νοεμβρίου 2017 η υπηρεσία του Δημοτολογίου δε θα λειτουργεί  λόγω ολοήμερης επιμόρφωσης  – εκπαίδευσης  του προσωπικού, προκειμένου να τεθεί σε λειτουργία το νέο πληροφοριακό σύστημα «Μητρώο Πολιτών».

  Σε περίπτωση εκτάκτου ανάγκης οι δημότες μπορούν να απευθύνονται στην υπηρεσία του Ληξιαρχείου προς εξυπηρέτηση τους.

 • Νέα "επίθεση" Μάκη Παπαδόπουλου: "'Μικροψυχία' ή αυτονόητη ανάγκη η συντήρηση των αθλητικών υποδομών;" B2fee3da279647c4c6488fff1d6cff5d M

  Συνέχεια δίνεται -μέσω της τακτικής των ανακοινώσεων- στη διαμάχη της διοίκησης του δήμου Καβάλας και του επικεφαλής του "Τόπου της Ζωής μας" Μάκη Παπαδόπουλου για το ζήτημα τωνν αθλητικών υποδομών, μέσω της παρακάτω ανακοίνωσης του κ. Παπαδόπουλου:

  Δυστυχώς για τον Αντιδήμαρχο Αθλητισμού κ. Γιώργο Φιλόσογλου, οι παρατηρήσεις που κάναμε στη χθεσινή μας ανακοίνωση για τις ελλείψεις στη συντήρηση των αθλητικών εγκαταστάσεων επισημαίνονται καθημερινά από μία μεγάλη μερίδα συμπολιτών μας που τις χρησιμοποιούν σε τακτική βάση. Εκείνοι βλέπουν καθημερινά τις φθορές, γλιστρούν στα υγρά από τη βροχή δάπεδα, αλλάζουν στα αποδυτήρια με τις υγρασίες και τις μούχλες ή κάθονται κάτω από στέγη που μπάζει νερά. Μόνο ο κ. Φιλόσογλου δεν ακούει τις παρατηρήσεις του απλού κόσμου, προφανώς γιατί ενοχλείται.

  Αυτοί οι πολίτες είναι που αισθάνονται ενόχληση, θλίψη και οδύνη τόσο για την άσχημη αυτή κατάσταση των κτιριακών υποδομών όσο και για τα χρήματα που βλέπουν να σκορπίζονται από τη διοίκηση του Δήμου σε άλλες επιλογές που δεν παράγουν κανένα όφελος για τον Δήμο και τους δημότες.

  Αυτοί οι πολίτες είναι που αισθάνονται ενόχληση και οργή για την αλαζονική και απαξιωτική συμπεριφορά του Αντιδημάρχου Αθλητισμού απέναντί τους. Έχουμε αναφέρει μάλιστα και συγκεκριμένες καταγγελίες μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο: για ομάδα νέων παιδιών και παιδιών ΑμεΑ στην οποία δεν παραχώρησε ώρες για να κάνει προπονήσεις και την απέκλεισε, και για ομάδα που δεν της παραχώρησε αποδυτήρια και άφησε τα παιδιά να αλλάζουν έξω και να είναι εκτεθειμένα στις καιρικές συνθήκες. Τότε, όπως και τώρα, ο κ. Φιλόσογλου κάνει πως δεν καταλαβαίνει.

  Ας μας απαντήσει επιτέλους ο κ. Φιλόσογλου συγκεκριμένα στα εξής ερωτήματα και ας αφήσει τις υπεκφυγές:

  1. Γιατί δεν έχουν επισκευαστεί εδώ και 4 χρόνια περίπου όλες αυτές οι φθορές που επισημάναμε και που επισημαίνουν καθημερινά οι δημότες;
  2. Γιατί μπαίνει εργολάβος στο γυμναστήριο των Ποταμουδίων στον 4ο χρόνο της θητείας του;
  3. Γιατί κλείνει τις τρύπες στη στέγη του Κλειστού Κολυμβητηρίου τώρα, στον 4ο χρόνο της θητείας του; Γιατί ψηφιζόταν εδώ και 3 χρόνια στο Τεχνικό Πρόγραμμα η αναβάθμιση της στέγης και 3 χρόνια δεν υλοποιούνταν;
  4. Θα μας παρουσιάσει ποτέ ένα πλήρες σχέδιο για τη μείωση του τρομακτικού λειτουργικού κόστους του Κολυμβητηρίου; Γιατί αποφεύγει τη συζήτηση; Αν δεν γνωρίζει πόσο είναι το κόστος λειτουργίας του Κολυμβητηρίου, ας διαβάσει τον Προϋπολογισμό του 2017 μαζί με την τελευταία αναφορά από το Σχέδιο Δράσης Αειφόρου Ενέργειας του Δήμου Καβάλας. Ελπίζουμε να κινητοποιηθεί μετά από όσα θα διαβάσει…

  Απ’ ό,τι φαίνεται λοιπόν, ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού θεωρεί “μικρόψυχο” να ακούει τις παρατηρήσεις των δημοτών και να συζητάει με συγκεκριμένο τρόπο για τη συντήρηση των αθλητικών εγκαταστάσεων του Δήμου μας.

  Εμείς πάλι θεωρούμε ΑΥΤΟΝΟΗΤΗ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΗ για την ανάπτυξη του αθλητισμού στον Δήμο μας το να έχουμε καλοσυντηρημένες, λειτουργικές και ασφαλείς αθλητικές εγκαταστάσεις.

 

 

Keelpno Banner 300 250

Dipethe Kavalas 2017 2018

Max Carpet Vertical

Tetrakopterakias

OLKLOGO

18411 1597428757160899 3262623372867792020 N

Banner Istoria Festival

Kreka


Odeio

Vitrokosmos

Dhmh

Lemonidis

Kokoriko

Ape Mpe

Hellasnet

1174612 371849632918150 1744395463 N

Logo

Το Kavala-Portal αποτελεί μια αξιόπιστη λύση για την καθημερινή σας ενημέρωση για όλα τα νέα στο νομό Καβάλας. Όλα τα κείμενα και οι φωτογραφίες αυτού του ιστότοπου αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του "Kavala-Portal.gr". Μπορείτε να χρησιμοποιήστε οποιοδήποτε υλικό εφόσον αναφέρετε ως πηγή το "www.kavala-portal.gr".

Ελάτε στην παρέα μας