Τετάρτη, 21 Φεβρουαρίου 2018

Το Kavala Portal τελεί υπό διακοπές... Κύριο

Posted On Πέμπτη, 03 Αυγούστου 2017 23:31 Γράφτηκε από τον

Ορισμένοι αναγνώστες μας αναρωτήθηκαν γιατί δεν ασχοληθήκαμε με τη φωτιά που ξέσπασε το μεσημέρι της Πέμπτης στο Χαλκερό, και για την οποία χρειάστηκε η παρέμβαση ενός Καναντέρ και 2 PZL. Έχουν δίκιο που αναρωτιούνται, ωστόσο αυτό είναι καθαρά και μόνο δική μας ευθύνη.

Ο λόγος είναι πολύ απλός: Εδώ και λίγες ημέρες το Kavala Portal τελεί υπό διαδικασία διακοπών!

Βλέπετε, οι ανάσες που πρέπει να παρθούν είναι απολύτως απαραίτητες, και δυστυχώς χωρίς έστω και λίγες ημέρες "τάιμ άουτ" δε μπορούμε να τις πάρουμε...

Κατά συνέπεια, το Kavala Portal δεν θα ενημερώνεται (παρά μόνο σε πολύ έκτακτες ανάγκες) ως και τις 15 Αυγούστου

Καλές διακοπές!!!

Tweet

Σχετικά Άρθρα

 • Διαγωνισμός Kavala Portal: Δείπνο για 2 στο Airotel Galaxy, ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου B85b99b66aa4c9265f8db355c8a6904b M

  Το Kavala Portal τιμάει τον "άγιο" των ερωτευμένων, τον Άγιο Βαλεντίνο, και προσφέρει στους αναγνώστες του την ευκαιρία να απολαύσουν -την προσεχή Τετάρτη- ένα ρομαντικό δείπνο για 2, στο Roof Garden του ξενοδοχείου Airotel Galaxy!

  Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι ένα από τα παρακάτω (δεν απαιτείται να γίνουν και τα 3 προαπαιτούμενα - μόνο το 1 από αυτά):

  1. να πατήσετε like στην ανάρτηση στο Facebook (ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ)
  2. να σχολιάσετε την ανάρτηση στο Facebook (ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ)
  3. να την κοινοποιήσετε (share)

  ΠΡΟΣΟΧΗ: Λόγω των ρυθμίσεων απορρήτου που έχει ορίσει ο κάθε χρήστης για το προσωπικό του προφίλ, υπάρχει η πιθανότητα να κοινοποιήσει την ανάρτησή μας αλλά να μην μπορέσουμε να την δούμε (κάτι που έχει παρατηρηθεί σε παλαιότερους διαγωνισμούς). Κατά συνέπεια, η κοινοποίηση ενδεχομένως να μην εξασφαλίσει από μόνη της τη συμμετοχή στον διαγωνισμό -σε αντίθεση με το like ή το σχόλιο.

  Παρατήρηση: Για να λάβετε μέρος στον διαγωνισμό δεν είναι υποχρεωτικό να πατήσετε like στη σελίδα "Η φωνή της Καβάλας" 

  Ο διαγωνισμός θα "τρέξει" ως τις 9 το βράδυ της Τρίτης 13 Φεβρουαρίου. Τα ονόματα των νικητών θα δημοσιοποιηθούν στις 10 το βράδυ της ίδιας μέρας, μετά από κλήρωση που θα διεξαχθεί μέσω live streaming, ενώ οι νικητές θα ενημερωθούν ατομικά για το πώς θα παραλάβουν τις προσκλήσεις.

  ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ

  27934767 2057799377578652 916962012 N

 • Διαγωνισμός Kavala Portal: 3 προσκλήσεις για το "Μια ξεχωριστή μέρα" 5deb6ff744a02122d4f8581b4e4fb656 M

  Το Kavala Portal δίνει την ευκαιρία στους αναγνώστες του να διεκδικήσουν 3 μονές προσκλήσεις και να παρακολουθήσουν δωρεάν την θεατρική παράσταση "Μια Ξεχωριστή Μέρα" (με πρωταγωνιστές τον Σταύρο Ζαλμά και τη Δήμητρα Ματσούκα), η οποία θα ανέβει στο θέατρο "Αντιγόνη Βαλάκου" την Παρασκευή 2, το Σάββατο 3 και την Κυριακή 4 Φεβρουαρίου.

  Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι ένα από τα παρακάτω (δεν απαιτείται να γίνουν και τα 3 προαπαιτούμενα - μόνο το 1 από αυτά):

  1. να πατήσετε like στην ανάρτηση στο Facebook (ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ)
  2. να σχολιάσετε την ανάρτηση στο Facebook (ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ)
  3. να την κοινοποιήσετε (share)

  ΠΡΟΣΟΧΗ: Λόγω των ρυθμίσεων απορρήτου που έχει ορίσει ο κάθε χρήστης για το προσωπικό του προφίλ, υπάρχει η πιθανότητα να κοινοποιήσει την ανάρτησή μας αλλά να μην μπορέσουμε να την δούμε (κάτι που έχει παρατηρηθεί σε παλαιότερους διαγωνισμούς). Κατά συνέπεια, η κοινοποίηση ενδεχομένως να μην εξασφαλίσει από μόνη της τη συμμετοχή στον διαγωνισμό -σε αντίθεση με το like ή το σχόλιο.

  Παρατήρηση: Για να λάβετε μέρος στον διαγωνισμό δεν είναι υποχρεωτικό να πατήσετε like  στη σελίδα "Η φωνή της Καβάλας" 

  Ο διαγωνισμός θα "τρέξει" ως τις 8 το βράδυ της Πέμπτης 1 Φεβρουαρίου. Τα ονόματα των νικητών θα δημοσιοποιηθούν στις 10 το βράδυ της ίδιας μέρας, μετά από κλήρωση που θα διεξαχθεί μέσω live streaming, ενώ οι νικητές θα ενημερωθούν ατομικά για το πώς θα παραλάβουν τις προσκλήσεις.

  ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ

  Λίγα λόγια για το έργο

  Η πολυβραβευμένη ταινία ορόσημο «Μία Ξεχωριστή Μέρα» (Una Giornata Particolare) του Έττορε Σκόλα, ανεβαίνει σε θεατρική διασκευή του Αλέξανδρου Ρήγα και σκηνοθεσία της Άσπας Καλλιάνη.

  Ο Γκαμπριέλε (Σταύρος Ζαλμάς) διώκεται από το φασιστικό καθεστώς της Ιταλίας του 1938. Έχει μέχρι την δύση του ηλίου για να τον μεταφέρουν στο στρατόπεδο συγκέντρωσης. Η Αντονιέτα (Δήμητρα Ματσούκα) πιστή μέχρι σήμερα στο καθεστώς, παντρεμένη με έξι παιδιά, τον συναντάει χωρίς να γνωρίζει τίποτα για τις «ανατρεπτικές» του αντιλήψεις. Οι ώρες που θα περάσουνε μαζί θα συνταράξουν τα πιστεύω της σε σχέση με το καθεστώς αλλά και με την μέχρι τώρα ζωή της. Την σχέση της με τον άντρα της, τον φεμινισμό, την ομοφυλοφιλία, τον κόσμο, και κυρίως την σχέση με τον ίδιο της τον εαυτό.  Δύο πλάσματα μεγαλωμένα τελείως διαφορετικά, που όμως θα ανακαλύψουν μέσα από δυνατές συγκρούσεις ότι τους ενώνει το σημαντικότερο πράγμα απ’ όλα. Και ίσως, μέχρι την δύση του ήλιου οι ζωές τους να αλλάξουν για πάντα.

  Το «Μία Ξεχωριστή Μέρα»  ξεκίνησε την ιστορία του ως μία Κινηματογραφική ταινία του 1977, σε σκηνοθεσία και σενάριο  του Έττορε Σκόλα και αποτελεί μία από τις σημαντικότερες  (αν όχι τη σημαντικότερη) δημιουργίες του σημαντικού σκηνοθέτη.

  Πρωταγωνιστές της ταινίας ήταν ο Μαρτσέλλο Μαστρογιάννη και η Σοφία Λόρεν.

  Πρόκειται για μία από τις πιο αναγνωρισμένες ταινίες, τόσο από κριτικούς όσο και από το κοινό,  του παγκόσμιου κινηματογράφου με δυνατά πανανθρώπινα μηνύματα, που  πραγματεύεται μία συγκινητική και βαθιά ανθρώπινη και διαχρονική ιστορία, καταγγέλλοντας παράλληλα, τον φασισμό και τις καταβολές του.

   Η «Μία Ξεχωριστή Μέρα» απέσπασε – εκτός από την λατρεία του κοινού και την αντίστοιχη εισπρακτική επιτυχία -  πολλά και σημαντικά βραβεία. Μετρώντας 13 διεθνή βραβεία και 2 υποψηφιότητες για Όσκαρ (μεταξύ αυτών: Χρυσή Σφαίρα και Βραβείο Σεζάρ Καλύτερης Ξενόγλωσσης ταινίας), αποτελεί αδιαμφισβήτητα ένα από τα κορυφαία φιλμ του μοντέρνου Κινηματογράφου.

  Τους ρόλους του Μαρτσέλλο Μαστρογιάννι και της Σοφίας Λόρεν ενσαρκώνουν στη σκηνή ο Σταύρος Ζαλμάς και η Δήμητρα Ματσούκα.

  Το «Μία Ξεχωριστή Μέρα» είναι από γραφής ένα θεατρικής σύλληψης δράμα. Με την οξυδερκή ματιά και το καυστικό χιούμορ του συγγραφέα και μέσα από ένα παγκόσμιο πλαίσιο υψίστης σημασίας για την Παγκόσμια ιστορία, «βουτά» στις πιο ενδόμυχες σκέψεις των ανθρώπων, για να αναδείξει το απόλυτα προσωπικό σε παναθρώπινο.  Το ατομικό «παράπονο», σε συλλογική ανάγκη, το απλό χαμόγελο σε ελπίδα.                                                       

  Για να φωτίσει τις μικρές δικτατορίες που ζούμε ή ανεχόμαστε γύρω μας, για να βοηθήσει να δούμε τους ήρωες της καθημερινότητας, για να μας καταστήσει απόλυτα αντιληπτό ότι η ζωή μας, μας ανήκει…                                                                           και είτε την διαχειριστούμε σαν όνειρο, είτε σαν σκουπίδι, αυτή θα περάσει…   όλα είναι στο χέρι μας…

  από τον Πόλεμο, μέχρι την Αγάπη…

  Μια ξεχωριστή μέρα, μια ξεχωριστή παράσταση για την δύναμη που αποκτάμε όταν σταματήσουμε να μας νοιάζει τι θα πει ο κόσμος, και ζήσουμε στον κόσμο που εμείς δημιουργούμε.  Ακόμα και αν αυτός ο κόσμος αντέχει μόνο δύο. Ακόμα και αν αυτός ο κόσμος αντέχει μόνο μέχρι την δύση του ηλίου.

  Έτσι, έρχεται «Μία Ξεχωριστή Μέρα» στο θέατρο, σε αυτή τη δραματοποιημένη ποίηση, για να φωτίσει την αυλαία και να μας πει:

  «Να λες εγώ, μονάχος μου, θα σώσω τον κόσμο… και αν χαθεί, μη λυπηθείς, τίποτε δε χάθηκε ποτέ…

  Πώς αλλιώς, αφού αγαπιούνται οι άνθρωποι…??»

  Η Ταυτότητα της Παράστασης

  Μετάφραση/ Διασκευή:  Αλέξανδρος Ρήγας

  Σκηνοθεσία:                   Άσπα Καλλιάνη

  Σκηνικά:                         Group 1

  Φωτισμός:                      Κλωτσοτήρας Βασίλης

  Πρωτότυπη μουσική:     Γιώργος Μελισσινός

  Ηχητικός Σχεδιασμός:    Κωστής Κόντος

  Βοηθός Σκηνοθέτη         Κωνσταντίνα Σταυροπούλου

  Ενδυματολόγος              Ελένη Μπλέτσα

  Κατασκευή Σκηνικών    Eno Shkodrani

  Φωτογραφίες                 Χρήστος Κοτσιρέας

  Παραγωγή                    ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ ΣΕΡΡΩΝ – ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΡΗΓΑΣ

  Παίζουν:         Σταύρος Ζαλμάς, Δήμητρα Ματσούκα, Αρτέμης Γαβριλούκ, Γιώτα Ζερδεβά, Νίκος Κεπεσίδης, Νίκος Νικολαίδης, Λεωνίδας Χρυσομάλλης

  ΩΡΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΩΝ

  Παρασκευή 02/02/2018 Ώρα 21.00

  Σάββατο 03/02/2018 Ώρες 18.00 και 21.00

  Κυριακή 04/02/2018 Ώρες 17.00 και 20.00

  ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΠΡΟΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΤΙΜΗ ΤΩΝ 12 EURO ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ ΔΗΜΟΥ  ΚΑΒΑΛΑΣ (ΠΡΩΗΝ ΕΟΤ ΤΗΛ. 2510-620566) ΩΡΕΣ : 11.00 έως 21.00 ΚΑΙ ΣΤΟ VIVA.GR

 • Μακάριος Λαζαρίδης στο Kavala Portal: "Δεν εμπιστευόμαστε την κυβέρνηση για το Σκοπιανό" - Τι δήλωσε για τους απολυμένους της ΒΦΛ (βίντεο) 996054e721922d4c74e53b1407a6dc0e M

  Έτοιμος να διεκδικήσει την ψήφο του Καβαλιώτικου λαού στις επόμενες βουλευτικές εκλογές -όποτε αυτές διεξαχθούν- εμφανίστηκε, σε συνέντευξή του στο Kavala Portal, ο διευθυντής του γραφείου τύπου της ΝΔ και σύμβουλος επικοινωνίας του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης Κυριάκου Μητσοτάκη Μακάριος Λαζαρίδης. Μεταξύ άλλων, ο κ. Λαζαρίδης εξέφρασε την εκτίμηση ότι το 2018 θα είναι έτος πολιτικής αλλαγής για τη χώρα -χαρακτηρίζοντας τη συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ ως "την πιο ανίκανη και ιδεοληπτική κυβέρνηση που γνώρισε τα τελευταία χρόνια ο τόπος"-, ενώ σχολίασε τις εξελίξεις τόσο γύρω από την υπερφορολόγηση των ελληνικών νοικοκυριών όσο και στις σχέσεις Ελλάδας-Τουρκίας.

  Παράλληλα, ο κ. Λαζαρίδης μίλησε και για το ζήτημα της ονομασίας των Σκοπίων -για το οποίο έγραψε και άρθρο στην εφημερίδα «Κυριακάτικη Δημοκρατία», τονίζοντας ότι "Η ελληνικότητα της Μακεδονίας και η σημαντική παρακαταθήκη του Φιλίππου και του Μεγάλου Αλεξάνδρου δεν μπορεί να αμφισβητηθεί και δεν μπορεί να παραγραφεί από κανέναν", αλλά και για τους απολυμένους της ELFE ΑΒΕΕ (πρώην ΒΦΛ) που την ερχόμενη εβδομάδα θα επιστρέψουν στους χώρους εργασίας τους.

Keelpno Banner 300 250

Dipethe Kavalas Ianouarios Aprilios 2018

Tetrakopterakias

OLKLOGO

18411 1597428757160899 3262623372867792020 N

Banner Istoria Festival

Kreka


Odeio

Vitrokosmos

Dhmh

Lemonidis

Kokoriko

Ape Mpe

Hellasnet

1174612 371849632918150 1744395463 N

Logo

Το Kavala-Portal αποτελεί μια αξιόπιστη λύση για την καθημερινή σας ενημέρωση για όλα τα νέα στο νομό Καβάλας. Όλα τα κείμενα και οι φωτογραφίες αυτού του ιστότοπου αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του "Kavala-Portal.gr". Μπορείτε να χρησιμοποιήστε οποιοδήποτε υλικό εφόσον αναφέρετε ως πηγή το "www.kavala-portal.gr".

Ελάτε στην παρέα μας