Δευτέρα, 27 Φεβρουαρίου 2017

Νέα παράταση για τα τέλη κυκλοφορίας (μόνο), λόγω καιρού

Posted On Δευτέρα, 09 Ιανουαρίου 2017 19:41 Γράφτηκε από τον

Το Υπουργείο Οικονομικών αναγνωρίζοντας τα προβλήματα που προκλήθηκαν ανά την Επικράτεια ύστερα από την εκδήλωση ακραίων καιρικών φαινομένων, προχωρά στην παράταση πληρωμής των τελών κυκλοφορίας για τέσσερις ακόμα ημέρες μέχρι και την Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2017.

Διευκρινίζεται ότι η παράταση αφορά αποκλειστικά στην πληρωμή των τελών κυκλοφορίας και όχι  στην κατάθεση πινακίδων.

Σχετικά Άρθρα

 • Παράταση στην λειτουργία των κοινωνικών δομών - "Τρέχουν" για το Κέντρο Κοινότητας Καβάλας 71bbeaed40c8fb51512ac1a4fc09992e M

  Για μια ακόμα φορά (την 7η, κατά σειρά) δόθηκε παράταση στην λειτουργία των Κοινωνικών Δομών Αντιμετώπισης της Φτώχειας, μετά και από την συνάντηση που είχαν πριν από λίγες ημέρες ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ Χρήστος Πατούλης και η αναπληρώτρια υπουργός Κοινωνικής Αλληλεγγύης Θ.Φωτίου. Παράλληλα, κατά τη συνάντηση συμφωνήθηκε από κοινού η ανάγκη άμεσης επίσπευσης των διαδικασιών ένταξης των Δομών στο ΕΣΠΑ 2014-20, μέσω των Περιφερειακών Επιχειρησιακών Προγραμμάτων καθώς και έναρξης των διαδικασιών υλοποίησης, όλων των πράξεων που αφορούν δομές φτώχειας, αστέγων κλπ.

  Το γεγονός αυτό φαίνεται πως ικανοποιεί, πέραν φυσικά όλων όσων δραστηριοποιούνται στο πρόγραμμα "ΣτηρίΖΩ", και την δημοτική αρχή Καβάλας, η οποία ετοιμάζει το Κέντρο Κοινότητας -στους κόλπους του οποίου θα ενταχθούν όλες οι κοινωνικές δομές του δήμου, όπως το Κοινωνικό Παντοπωλείο

 • Ουρές για κατάθεση πινακίδων - Νέα παράταση για τέλη κυκλοφορίας 78eaad128e737428bbbbd0227352786e M

  Την ώρα που στο τμήμα κατάθεσης πινακίδων στην ΔΟΥ Καβάλας γινόταν -για μια ακόμα χρονιά- το αδιαχώρητο από δεκάδες οδηγούς αυτοκινήτων και δικύκλων που επιθυμούσαν να καταθέσουν τις πινακίδες κυκλοφορίας των οχημάτων τους (η εικόνα του άρθρου αποτυπώνει το αποτέλεσμα της ημέρας) μια ακόμα παράταση για την πληρωμή των τελών κυκλοφορίας εξέδωσε την Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου το υπουργείο Οικονομικών.

  Ολόκληρη η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

  Το Υπουργείο Οικονομικών, ύστερα από αιτήματα πολιτών και κοινωνικών φορέων, προχωρά στην παράταση της πληρωμής τελών κυκλοφορίας για το 2017, μέχρι και τη Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2017. Η παράταση αφορά στα τέλη κυκλοφορίας, καθώς και στην κατάθεση πινακίδων. Με δεδομένο ότι η μεγαλύτερη μερίδα των πολιτών έχει ήδη τακτοποιήσει την σχετική υποχρέωση, δεν θα υπάρξει περαιτέρω παράταση.

  Όπως γίνεται κατανοητό από την ανακοίνωση του ΥΠ.ΟΙΚ., η παράταση αφορά και την κατάθεση πινακίδων, συνεπώς αναμένεται νέα ουρά στο αρμόδιο τμήμα της ΔΟΥ Καβάλας. Αν και πριν τα Χριστούγεννα η κατάσταση όσον αφορά τις πινακίδες που είχαν κατατεθεί ήταν σχετικά καλύτερη σε σχέση με πέρσι (είχαν παραδοθεί περίπου 1800 πινακίδες, ενώ την ίδια ακριβώς εποχή πριν από ένα χρόνο είχαν παραδοθεί πάνω από 2500), κάθε εκτίμηση για φέτος θεωρείται παρακινδυνευμένη -τουλάχιστον μέχρις ότου παρέλθει και η τελική προθεσμία της 9ης Ιανουαρίου.

 • Τέλη κυκλοφορίας: Παράταση έως τις 2 Ιανουαρίου 575341118be75eb10f222272894d98a6 M

  Έως και τη Δευτέρα 2 Ιανουαρίου θα μπορούν οι φορολογούμενοι να καταβάλουν τα τέλη κυκλοφορίας για το 2017, καθώς η καταληκτική ημερομηνία 31 Δεκεμβρίου είναι Σάββατο και βάσει της ισχύουσας νομοθεσίας μετατίθεται για την επόμενη εργάσιμη ημέρα.

  Σημειώνεται ότι το πρόστιμο για τη μη καταβολή ισούται με το ύψος των τελών, το οποίο θα έπρεπε να είχε εξοφληθεί. Αντίθετα, δεν αναμένεται να παραταθεί η καταληκτική ημερομηνία για την κατάθεση πινακίδων και παραμένει η Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου.

  Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Wedding Presentation Event 2017

OLKLOGO

Kreka

Odeio

Vitrokosmos

 

Hellasnet

1174612 371849632918150 1744395463 N

Card Dj Curves 1

Ελάτε στην παρέα μαςDhmh

Lemonidis

Kokoriko

Logo

Το Kavala-Portal αποτελεί μια αξιόπιστη λύση για την καθημερινή σας ενημέρωση για όλα τα νέα στο νομό Καβάλας. Όλα τα κείμενα και οι φωτογραφίες αυτού του ιστότοπου αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του "Kavala-Portal.gr". Μπορείτε να χρησιμοποιήστε οποιοδήποτε υλικό εφόσον αναφέρετε ως πηγή το "www.kavala-portal.gr".