Δευτέρα, 21 Ιανουαρίου 2019

"Περί αυλοκολάκων": Ανοιχτή επιστολή του Kavala Portal προς τον κ. Χαράλαμπο Ευσταθιάδη Κύριο

Posted On Παρασκευή, 22 Σεπτεμβρίου 2017 21:05 Γράφτηκε από τον
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΟΝ ΤΕΩΣ ΠΡΟΕΔΡΟ
ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΚΑΒΑΛΑΣ
κ. ΧΑΡΑΛΑΜΠΟ ΕΥΣΤΑΘΙΑΔΗ

“Περί αυλοκολάκων”

Αγαπητέ κ. Ευσταθιάδη,

Μετά το δελτίο τύπου που εξέδωσε στις 22/9 η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας περί της απαγόρευσης ενασχόλησής σας με οτιδήποτε αφορά το ποδόσφαιρο, αποστείλατε μια απαντητική ανακοίνωση, η οποία σε ένα σημείο της μιλάει για “φωτογραφίες στο ενωσιακό με τους αυλοκόλακες να παραποιούν την αλήθεια του ενωσιακού γηπέδου.”

κ. Ευσταθιάδη, η πρόσκληση που απηύθυνε η διοίκηση της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας για την μετάβαση εκπροσώπων των τοπικών μέσων μαζικής ενημέρωσης στο ενωσιακό γήπεδο το Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου, αφορούσε όλα τα τοπικά ΜΜΕ – και απεστάλη και στο Kavala Portal, το οποίο και ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα αυτό.

Ως εκ τούτου, ο χαρακτηρισμός σας περί “αυλοκολάκων” συμπεριλαμβάνει και εμένα – και ειλικρινά, κάτι τέτοιο μού προξενεί απορία και έκπληξη, από την στιγμή που ούτε με έχετε γνωρίσει προσωπικά, ούτε έχετε συνομιλήσει μαζί μου είτε δια ζώσης είτε δια τηλεφώνου, ούτε καν κάνετε τον κόπο να αποστέλλετε τις ανακοινώσεις της παράταξής σας. Και προς αποφυγήν παρεξηγήσεων, ούτε ο εκλεγμένος πρόεδρος της ΕΠΣΚ Μιχάλης Παπαδόπουλος με γνωρίζει προσωπικά (γνωριστήκαμε στην συνέντευξη τύπου για την παρουσίαση της παράταξής του, την περασμένη άνοιξη, και από τότε ξαναμιλήσαμε το περασμένο Σάββατο).

Προσωπικά δεν ασχολούμαι με το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο στον βαθμό που ασχολούνται άλλοι εκλεκτοί δημοσιογράφοι που το παρακολουθούν εδώ και χρόνια –και καλά κάνουν. Συνεπώς ούτε γνωρίζω ιδιαίτερα αλλά ούτε με ενδιαφέρει το όποιο παρασκήνιο υπάρχει ή υπήρξε τα τελευταία χρόνια στην ΕΠΣ Καβάλας. Αν έχετε κάποιο πρόβλημα με τη διοίκηση της ΕΠΣ Καβάλας, αρμόδιο όργανο για την επίλυσή του είναι τα δικαστήρια (στα οποία, ως γνωστόν, έχετε ήδη προσφύγει).

Αυτό που με ενδιαφέρει είναι ότι αντίκρισα με τα ίδια μου τα μάτια ένα αθλητικό κέντρο το οποίο κατασκευάστηκε για να αποτελέσει ένα “στολίδι”, ένα σημείο αναφοράς για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, και το οποίο έχει μετατραπεί σε αυτό:

Αν θεωρείτε ότι οι εικόνες αυτές είναι προϊόν “παραποίησης της αλήθειας” και “αυλοκολακείας” τότε δεν έχω να πω κάτι παραπάνω.

Θεωρώ, λοιπόν, πως είναι καλύτερο –αφού πρώτα ζητήσετε μια συγνώμη για τον χαρακτηρισμό προς το πρόσωπό μου- να απαντήσετε ξεκάθαρα και με σαφή επιχειρήματα για το πώς το ενωσιακό γήπεδο έχει αποκτήσει την μορφή που αντικρίσατε -από τη στιγμή που τα τελευταία χρόνια ήσασταν πρόεδρος της ΕΠΣ Καβάλας- παρά να μιλάτε για “αυλοκολακείες”

Ίσως να το έχετε κάνει στο παρελθόν, αλλά ακόμα και έτσι δεν πιστεύω πως θα είναι πρόβλημα για εσάς να το ξανακάνετε. Εφόσον έχετε μιλήσει για “παραποίηση της αλήθειας” είναι εύλογο να πιστέψω ότι θεωρείτε πως δεν έχετε ευθύνη για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται αυτή την στιγμή το ενωσιακό γήπεδο. Δεν μένει παρά να το τεκμηριώσετε.

Υ.Γ.: Επειδή θεωρώ ότι, αν και εφόσον απαντήσετε, ενδέχεται να πείτε πως “δεν εννοούσα εσάς προσωπικά, αλλά άλλους που βρέθηκαν μαζί σας”, να εξηγήσω προκαταβολικά πως μια τέτοια απάντηση δεν θα με ικανοποιήσει στο ελάχιστο.

Πέραν του ότι όλοι όσοι εργάζονται στον χώρο των ΜΜΕ στην Καβάλα (συμπεριλαμβανομένων και αυτών που μετέβησαν στο ενωσιακό γήπεδο το περασμένο Σάββατο) είναι και έμπειροι και καταξιωμένοι δημοσιογράφοι αλλά και απλοί άνθρωποι του μεροκάματου και της διπλανής πόρτας (και ο χαρακτηρισμός “αυλοκόλακες” δεν τους εκφράζει σε καμία περίπτωση),

αν έχετε κάποιο πρόβλημα με συγκεκριμένους δημοσιογράφους μπορείτε είτε να τους κατονομάσετε είτε να μιλήσετε για “μερίδα δημοσιογράφων”. Το να κατηγορείτε άπαντες για “αυλοκολακεία” και “παραποίηση της αλήθειας”, χωρίς καμία απολύτως διάκριση, δεν είναι δα και πολύ σωστό από μέρους σας.

Διαβάστηκε 889 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 22 Σεπτεμβρίου 2017 21:17
Tweet

Winterun Poster

Nautical Club Of Kavala Logo

 44493438 1978268539139579 1920803640713412608 N

Konstantinos Jewellery Banner  

Tetrakopterakias

OLKLOGO

18411 1597428757160899 3262623372867792020 N

Kreka

Odeio

Vitrokosmos

Dhmh

DeltaTV Logo

Star Dramas

1174612 371849632918150 1744395463 N

Logo

Το Kavala-Portal αποτελεί μια αξιόπιστη λύση για την καθημερινή σας ενημέρωση για όλα τα νέα στο νομό Καβάλας. Όλα τα κείμενα και οι φωτογραφίες αυτού του ιστότοπου αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του "Kavala-Portal.gr". Μπορείτε να χρησιμοποιήστε οποιοδήποτε υλικό εφόσον αναφέρετε ως πηγή το "www.kavala-portal.gr".

Ελάτε στην παρέα μας