Πέμπτη, 19 Απριλίου 2018

Κλειστά όλα τα σχολεία και το ΤΕΙ ΑΜΘ Κύριο

Posted On Κυριακή, 08 Ιανουαρίου 2017 17:26 Γράφτηκε από τον
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(3 ψήφοι)

Δήμος Παγγαίου

Λόγω του παγετού και των χαμηλών θερμοκρασιών που προβλέπονται για το πρωί της Δευτέρας αποφασίστηκε, από την δημοτική αρχή Παγγαίου και σε συνεργασία με τις διευθύνσεις Α'βάθμιας και Β'βάθμιας εκπαίδευσης Καβάλας, να παραμείνουν προληπτικά κλειστά την Δευτέρα όλα τα σχολεία (νηπιαγωγεία, δημοτικά, γυμνάσια, λύκεια) του δήμου Παγγαίου -πλην των βρεφονηπιακών σταθμών.

Δήμος Καβάλας

Αρχικά, με δηλώσεις της στο Kavala Portal, η δήμαρχος Καβάλας Δήμητρα Τσανάκα είχε τονίσει ότι "δεν είναι δυνατόν να διατηρούμε ανοιχτούς τους βρεφονηπιακούς σταθμούς του δήμου Καβάλας και να κλείσουμε τα άλλα σχολεία -καλά κάνουν, βέβαια, στον δήμο Παγγαίου και αποφάσισαν όπως αποφάσισαν, είναι και ορεινός δήμος. Έχουμε δώσει ήδη εντολή στους διευθυντές των σχολείων να ανοίξουν τα σχολεία και να ετοιμάσουν τα συστήματα θέρμανσης ούτως ώστε την Δευτέρα να δεχτούν κανονικά τους μαθητές -εκτός και αν, στο μεταξύ, υπάρξει κάποια αλλαγή στον καιρό, οπότε και θα αποφασίσουμε αναλόγως."

Εν συνεχεία έγινε γνωστό ότι θα διεξαγόταν μια σύσκεψη στις 7 το πρωί της Δευτέρας, με την συμμετοχή εκπροσώπων του δήμου Καβάλας και της ΠΕ Καβάλας, για να ληφθούν οι τελικές αποφάσεις. Ωστόσο λίγο μετά τις 8 το βράδυ ανακοινώθηκε από τον δήμο Καβάλας ότι τα σχολεία θα παραμείνουν κλειστά

Η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

Με απόφαση της Δημάρχου Καβάλας κ. Δήμητρας Τσανάκα, τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας & Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Καβάλας, θα παραμείνουν ΚΛΕΙΣΤΑ αύριο, Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2017, λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών (εξαιρετικά χαμηλές θερμοκρασίες) και σε συνδυασμό με το γεγονός ότι παρέμειναν επί αρκετές ημέρες κλειστά λόγω των εορτών.

Οι παιδικοί σταθμοί, εκτός απροόπτου και νεώτερης ανακοίνωσης, θα παραμείνουν ανοιχτοί. Ωστόσο, παρατείνεται κατά μία ώρα, 7.00 έως 10.00 (αντί 7.00 έως 9.00) η ώρα προσέλευσης των νηπίων από τους γονείς.

Για την Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2017 θα υπάρξει νεότερη ανακοίνωση.

Δήμος Νέστου

Στον δήμο Νέστου είχε αποφασιστεί αρχικά να ανοίξουν κανονικά τα σχολεία, με τον δήμαρχο Βαγγέλη Τσομπανόπουλο να δηλώνει στο Kavala Portal ότι "μέχρι στιγμής δεν συντρέχει λόγος μη λειτουργίας των σχολικών μονάδων. Μια μικρή αλλαγή προγράμματος θα υπάρξει στα δημοτικά σχολεία Λεκάνης και Κεχροκάμπου, που θα ανοίξουν με μια ώρα καθυστέρηση, αλλά κατά τα άλλα -και με βάση τα τωρινά καιρικά δεδομένα- τα σχολεία θα ανοίξουν κανονικά"

Ωστόσο, νωρίς το πρωί αποφασίστηκε να παραμείνουν κλειστά όλα τα σχολεία και οι παιδικοί σταθμοί λόγω της αλλαγής του καιρικού σκηνικού

Δήμος Θάσου

Κλειστά θα παραμείνουν τα σχολεία όλων των βαθμίδων και στον δήμο Θάσου -καθώς και οι βρεφονηπιακοί σταθμοί.

ΤΕΙ ΑΜΘ

Ενώ αρχικά είχε γίνει γνωστό ότι το ΤΕΙ θα ανοίξει κανονικά, η αλλαγή στο σκηνικό του καιρού είχε σαν συνέπεια να αποφασιστεί η αναστολή λειτουργίας του ιδρύματος.

Διαβάστηκε 2385 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 09 Ιανουαρίου 2017 10:14
Tweet

Keelpno Banner 300 250

Dipethe Kavalas Ianouarios Aprilios 2018

Logo Contract

Constantinos Jewellery Vertical  

Tetrakopterakias

OLKLOGO

18411 1597428757160899 3262623372867792020 N

Kreka


Odeio

Vitrokosmos

Dhmh

Ape Mpe

DeltaTV Logo

Star Dramas

1174612 371849632918150 1744395463 N

Logo

Το Kavala-Portal αποτελεί μια αξιόπιστη λύση για την καθημερινή σας ενημέρωση για όλα τα νέα στο νομό Καβάλας. Όλα τα κείμενα και οι φωτογραφίες αυτού του ιστότοπου αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του "Kavala-Portal.gr". Μπορείτε να χρησιμοποιήστε οποιοδήποτε υλικό εφόσον αναφέρετε ως πηγή το "www.kavala-portal.gr".

Ελάτε στην παρέα μας