Τρίτη, 14 Αυγούστου 2018
Χρήσιμες Πληροφορίες

Χρήσιμες Πληροφορίες (227)

Με απόφαση που έλαβε η Πολιτική Προστασία του δήμου Θάσου γίνεται γνωστό ότι από τις 6 το πρωί της Παρασκευής ο δασικός δρόμος που οδηγεί στη Σαλιάρα και στο Βαθύ θα κλείσει, λόγω του ότι το νησί έχει τεθεί σε κατάσταση "πολύ υψηλού κινδύνου" για εκδήλωση δασικής πυρκαγιάς -με βάση τα στοιχεία της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας.

Η κυκλοφορία, μάλιστα, θα απαγορεύεται και σε όλους τους δασικούς δρόμους που οδηγούν σε παραλίες ή ορεινές διαδρομές στη Θάσο, ενώ συνιστάται η προσοχή των κατοίκων και των τουριστών. Για την τήρηση του μέτρου, στις εισόδους των δασικών δρόμων θα βρίσκονται κλιμάκια της πυροσβεστικής, της αστυνομίας και ομάδων πυρασφάλειας που θα ενημερώνουν οδηγούς και πεζούς.

Σχόλιο γράφοντος: Εντύπωση, πάντως, μάς προκαλεί το γεγονός ότι αυτή η απόφαση, η οποία αφορά στην κυριολεξία το σύνολο των κατοίκων της Θάσου, δεν εστάλη σε κανένα ΜΜΕ (για την ακρίβεια, σε κανένα πλην...ενός) του νομού Καβάλας, αλλά ούτε καν αναρτήθηκε στον επίσημο ιστότοπο του δήμου Θάσου (δεν μιλάμε για τη σελίδα του δήμου στο Facebook, αυτή έχει να ενημερωθεί από την 1η Σεπτεμβρίου του 2016 - πριν καν ξεσπάσει η μεγάλη πυρκαγιά του Σεπτεμβρίου εκείνης της χρονιάς!) Ειλικρινά δεν μπορούμε να καταλάβουμε το σκεπτικό όσων έβγαλαν μια τέτοια απόφαση και δεν την κοινοποίησαν παρά πολύ αργότερα -και μάλιστα όχι μέσα από τα τοπικά ΜΜΕ αλλά...μέσα από τους προσωπικούς τους λογαριασμούς στα social media!!!

Posted On Πέμπτη, 09 Αυγούστου 2018 23:45 Γράφτηκε από τον

Για πρώτη φορά φέτος το νησί της Θάσου τίθεται σε κατάσταση "πολύ υψηλού κινδύνου" πρόκλησης πυρκαγιάς, σύμφωνα με το Χάρτη Πρόβλεψης Κινδύνου Πυρκαγιάς που εκδίδει καθημερινά η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας. Ο χάρτης ισχύει για την Παρασκευή 10 Αυγούστου, ενώ άξιο αναφοράς είναι το γεγονός ότι για πρώτη φορά φέτος οι υπόλοιποι 3 δήμοι του νομού (οι οποίοι εντάσσονται στο Δασαρχείο Καβάλας) τίθενται σε κατάσταση "υψηλού κινδύνου".

Υπενθυμίζεται ότι, σύμφωνα με το Χάρτη Πρόβλεψης Κινδύνου Πυρκαγιάς της ΓΓΠΠ, οι δασικές υπηρεσίες ανά την Ελλάδα κατατάσσονται σε 5 κατηγορίες ανάλογα με το βαθμό επικινδυνότητας για πρόκληση πυρκαγιάς:

1) Χαμηλή

2) Μέση

3) Υψηλή

4) Πολύ Υψηλή

5) Κατάσταση Συναγερμού

180810

Posted On Πέμπτη, 09 Αυγούστου 2018 13:51 Γράφτηκε από τον

Από την Διεύθυνση Δασών Ν. Καβάλας, ανακοινώνεται ότι με την υπ’ αριθ. 14965/7-8-2018 απόφασή μας (ΑΔΑ: 7ΖΑΒΟΡ1Υ-ΥΙΟ) τροποποιήθηκε η υπ’ αριθ. 24648/1-12-2017  απόφασή (ΑΔΑ: 689ΑΟΡ1Υ-Η1Φ), με την οποία αναρτήθηκαν οι δασικοί χάρτες 1) Δ.Κ. Θάσου, 2) Δ.Κ. Θεολόγου, 3) Δ.Κ. Καλλιράχης, 4) Δ.Κ. Λιμεναρίων, 5) Δ.Κ. Ποταμιάς, 6) Δ.Κ. Πρίνου, 7) Τ.Κ. Μαριών, 8) Τ.Κ. Παναγίας, 9) Τ.Κ. Ραχωνίου, 10) Τ.Κ. Σωτήρος της Περιφερειακής Ενότητας Θάσου, ως προς το τμήμα που αναφέρονται οι προθεσμίες και οι καταληκτικές ημερομηνίες υποβολής αντιρρήσεων.

Κατόπιν τούτων, η προθεσμία υποβολής των αντιρρήσεων είναι αποκλειστική, ξεκίνησε την 15η Δεκεμβρίου 2017, ημέρα Παρασκευή και λήγει την 10η Σεπτεμβρίου 2018, ημέρα Δευτέρα και αφορά τόσο τους διαμένοντες στο εσωτερικό της χώρας, όσο και αυτούς που κατοικούν στην αλλοδαπή.

Υπενθυμίζουμε ότι οι αντιρρήσεις αφορούν αποκλειστικά και μόνον στην αμφισβήτηση του χαρακτήρα ή της μορφής των εμφανιζόμενων στον δασικό χάρτη εκτάσεων και υποβάλλονται ηλεκτρονικά στην ιστοσελίδα της ΕΚΧΑ Α.Ε..

Γενικές πληροφορίες για το περιεχόμενο του αναρτημένου δασικού χάρτη και του τρόπου υποβολής των αντιρρήσεων παρέχονται στο Σημείο Υποστήριξης της Ανάρτησης που βρίσκεται στην έδρα του Δασαρχείου Θάσου, στο Λιμένα Ν. Θάσου, Τ.Κ.64004, τις εργάσιμες ημέρες, κατά τις ώρες 7.30 π.μ. έως 15.30 μ.μ., καθ’ όλη τη διάρκεια της περιόδου υποβολής αντιρρήσεων και στα τηλέφωνα 2313309794 και 2313309795.


Από την Διεύθυνση Δασών Ν. Καβάλας, ανακοινώνεται ότι με την υπ’ αριθ. 14966/7-8-2018 απόφασή μας (ΑΔΑ: ΩΑΜΩΟΡ1Υ-ΨΛΝ) τροποποιήθηκε η υπ’ αριθ. 21840/30-10-2017 απόφαση (ΑΔΑ: ΩΓ2ΘΟΡ1Υ-ΞΨ8),  με την οποία αναρτήθηκαν οι δασικοί χάρτες του υπολοίπου των Δήμων Καβάλας και Παγγαίου, ήτοι: 1) Δ.Κ. Ζυγού, 2) Φιλίππων (Δ.Κ. Κρηνίδων, Τ.Κ. Φιλίππων, Τ.Κ. Λυδίας, Τ.Κ. Πολυστύλου), 3) Δ.Κ. Καρβάλης, 4) Τ.Κ. Αμυγδαλεώνος, 5) Τ.Κ. Κορυφών, 6) Τ.Κ. Κρυονερίου, 7) Τ.Κ. Λιμνιών, 8) Τ.Κ. Παλαιάς Καβάλας, 9) Τ.Κ. Πολυνέρου, 10) Τ.Κ. Χαλκερού, 11) Νικήσιανης (Δ.Κ. Νικήσιανης, Τ.Κ. Γεωργιανής), 12) Τ.Κ. Ακροποτάμου, 13) Τ.Κ. Αμισιανών, 14) Τ.Κ. Αντιφιλίππων, 15) Τ.Κ. Αυλής, 16) Τ.Κ. Δωματίων, 17) Τ.Κ. Ελαιοχωρίου, 18) Τ.Κ. Κηπίων, 19) Τ.Κ. Κοκκινοχώματος, 20) Τ.Κ. Μελισσοκομείου, 21) Τ.Κ. Μεσιάς, 22) Τ.Κ. Μεσορόπης, 23) Τ.Κ. Μουσθένης, 24) Τ.Κ. Μυρτοφύτου, 25) Ορφανού (Τ.Κ. Ορφανίου, Τ.Κ. Γαληψού, Τ.Κ. Καριανής, Τ.Κ. Οφρυνίου), 26) Τ.Κ. Παλαιοχωρίου, 27) Τ.Κ. Πλατανοτόπου, 28) Τ.Κ. Ποδοχωρίου, 29) Τ.Κ. Σιδηροχωρίου, 30) Τ.Κ. Φωλέας, 31) Τ.Κ. Χρυσοκάστρου της Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας, ως προς το τμήμα που αναφέρονται οι προθεσμίες και οι καταληκτικές ημερομηνίες υποβολής αντιρρήσεων.

Κατόπιν τούτων, η προθεσμία υποβολής των αντιρρήσεων είναι αποκλειστική, ξεκίνησε την 13η Νοεμβρίου 2017 ημέρα Δευτέρα και λήγει την 10η Σεπτεμβρίου 2018, ημέρα Δευτέρα και αφορά τόσο τους διαμένοντες στο εσωτερικό της χώρας, όσο και αυτούς που κατοικούν στην αλλοδαπή.

Υπενθυμίζουμε ότι οι αντιρρήσεις αφορούν αποκλειστικά και μόνον στην αμφισβήτηση του χαρακτήρα ή της μορφής των εμφανιζόμενων στον δασικό χάρτη εκτάσεων και υποβάλλονται ηλεκτρονικά στην ιστοσελίδα της ΕΚΧΑ Α.Ε..

Ο

Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΔΑΣΩΝ Ν. ΚΑΒΑΛΑΣ

 

ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΕΤΑΝΓΙΑΝΝΗΣ         Δασολόγος με βαθμό Α΄

 Γενικές πληροφορίες για το περιεχόμενο των αναρτημένων δασικών χαρτών και του τρόπου υποβολής των αντιρρήσεων παρέχονται στο Σημείο Υποστήριξης της Ανάρτησης που βρίσκεται στην έδρα της Υπηρεσίας μας (Κτίριο Δασικών Υπηρεσιών) στην οδό Τέρμα Αργυροκάστρου, Τ.Κ.65404, τις εργάσιμες ημέρες, κατά τις ώρες 7.00 π.μ. έως 15.00 μ.μ., καθ’ όλη τη διάρκεια της περιόδου υποβολής αντιρρήσεων και στα τηλέφωνα 2313309973 & 2313309974.

Posted On Τρίτη, 07 Αυγούστου 2018 17:58 Γράφτηκε από τον

Με αφορμή περιστατικά δασικής πυρκαγιάς που εκδηλώθηκαν κατά την διάρκεια του Σαββατοκύριακου στις 04-05/08/2018 στο Νομό Καβάλας, τα οποία οφείλονται σε ανθρώπινη δραστηριότητα, η ΠΕ Καβάλας συνιστά και πάλι στους πολίτες του νομού

 • Να μην καίνε σκουπίδια ή ξερά χόρτα και κλαδιά κατά τους θερινούς μήνες .
 • Να μην ανάβουν υπαίθριες ψησταριές στα δάση ή σε χώρους που υπάρχουν ξερά χόρτα το καλοκαίρι.
 • Να αποφεύγουν εργασίες που ενδέχεται να προκαλέσουν πυρκαγιά (π.χ. ηλεκτροκολλήσεις, χρήση τροχού ή άλλου εργαλείου που δημιουργεί σπινθήρες).
 • Να μην πετούν αναμμένα τσιγάρα.
 • Να μην αφήνουν τα σκουπίδια στο δάσος διότι υπάρχει κίνδυνος ανάφλεξης.
 • Να σέβονται τα απαγορευτικά πρόσβασης σε περιόδους υψηλού κίνδυνου και
 • Να ενημερώνουν άμεσα την Πυροσβεστική υπηρεσία την Ελληνική Αστυνομία η την Πολιτική Προστασία για κάθε ύποπτη περίπτωση φωτιάς.

Επίσης ο Αντιπεριφερειάρχης Καβάλας απέστειλε επιστολή στον Στρατηγό Διοικητή της ΧΧΤΘΜ συγχαίροντας τον κ΄ ευχαριστώντας τον για την έγκαιρη επισήμανση φωτιάς στον ορεινό όγκο της Θάσου από μικτή περίπολο του Στρατού (η οποία κατασβέστηκε), αλλά και γενικότερα  για την καθοριστική συμβολή των ανδρών της ΧΧΤΘΜ στην αντιπυρική προστασία των περιοχών του Ν. Καβάλας.

Posted On Δευτέρα, 06 Αυγούστου 2018 14:53 Γράφτηκε από τον

Τα κουνούπια πέρα από την όχληση που προκαλούν αποτελούν δυνητικά φορείς μετάδοσης επικίνδυνων ασθενειών. Συνεπώς μεγάλη σημασία έχει η πρόληψη ανάπτυξης των κουνουπιών και η προστασία από τα τσιμπίματα. Αυτό θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί με κατάλληλες πρακτικές αποφυγής δημιουργίας εστιών στάσιμου νερού και τη χρήση μέτρων ατομικής προστασίας τα οποία θα πρέπει να λαμβάνονται από τον καθένα μας, ανεξάρτητα από τις προσπάθειες που κάνει η Πολιτεία για την καταπολέμησή τους. Με αφορμή λοιπόν την αυξημένη δραστηριότητα κουνουπιών που παρατηρείται τη φετινή περίοδο στην περιοχή μας, και την επανεμφάνιση περιστατικών ιού του Δ. Νείλου σε κάποιες περιοχές της Χώρας,  η Π.Ε. Καβάλας και συγκεκριμένα η Δ/νση Δημ. Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας εκδίδει τις παρακάτω οδηγίες προστασίας για τους πολίτες:

 1. Χρήση εντομοαπωθητικών στο ακάλυπτο δέρμα και πάνω από τα ρούχα, ιδιαίτερα μετά τη δύση του ηλίου και μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες όπου η δραστηριότητα των κουνουπιών είναι έντονη. Τα εντομοαπωθητικά δεν πρέπει να έρχονται σε επαφή με τα μάτια, τη μύτη, το στόμα ή με τραυματισμένο δέρμα και εφαρμόζονται πάντοτε σύμφωνα με τις οδηγίες του κατασκευαστή, ειδικά όσον αφορά στην καταλληλότητα εφαρμογής τους στα μικρά παιδιά. Η διάρκεια προστασίας τους ποικίλει ανάλογα με το προϊόν. Τα εντομοαπωθητικά που περιέχουν DEET (N,N-diethyl-3-methylbenzamide) ή Picaridine (KBR), κρατούν για μερικές ώρες ανάλογα με την περιεκτικότητά τους. Συστήνονται περιεκτικότητες άνω του 20%. Αντίθετα τα εντομοαπωθητικά που περιέχουν λάδι ευκαλύπτου ή σόγιας έχουν δράση για μία-δύο ώρες το πολύ, ενώ αυτά που περιέχουν citronella προστατεύουν για μέχρι 20 λεπτά. Ο ιδρώτας και η υγρασία του δέρματος μειώνει τη διάρκεια δράσης των εντομοαπωθητικών. Τα εντομοαπωθητικά πρέπει να εφαρμόζονται μετά το αντηλιακό ή άλλα δερματικά σκευάσματα.
 1. Χρήση εντομοκτόνων χώρου σε διάφορες μορφές (σπρέι, ταμπλέτες, σπιράλ, κ.λ.π.) πάλι σύμφωνα με τις οδηγίες και τα μέτρα προφύλαξης του κατασκευαστή. Οι λαμπτήρες κίτρινου χρώματος στο σπίτι απωθούν τα κουνούπια, όπως επίσης και φυτά όπως ο βασιλικός, η μέντα, η λεβάντα, το δενδρολίβανο.
 1. Χρήση αντικουνουπικών πλεγμάτων (σίτες) στα παράθυρα και τις πόρτες του σπιτιού, διαστάσεων ματιού το πολύ 1,5x1,5 mm (ο ψεκασμός τους με εντομοκτόνο τις καθιστά ακόμη πιο αποτελεσματικές), καθώς και κουνουπιέρας πάνω από το παιδικό κρεβάτι. Τα κλιματιστικά και οι ανεμιστήρες αποτρέπουν επίσης τα τσιμπήματα από τα κουνούπια.
 1. Η έκθεση στα κουνούπια είναι μεγαλύτερη κατά τις ώρες μετά το σούρουπο και μέχρι το ξημέρωμα όπου η δραστηριότητα των κουνουπιών είναι αυξημένη. Ιδιαίτερη προσοχή πρέπει να δείξουν όσοι απασχολούνται σε αγροτικές εργασίες ή στην ύπαιθρο κατά τη νύκτα. Συστήνεται κατά τις ώρες αυτές η χρήση ενδυμάτων που καλύπτουν όσο περισσότερο γίνεται το σώμα. Καταλληλότερα είναι τα φαρδιά και ελαφριά ρούχα που καλύπτουν όλο το σώμα στα οποία μπορεί να γίνει και εφαρμογή εντομοαπωθητικού.
 1. Σημαντικός είναι και ο περιορισμός των εστιών ανάπτυξης των κουνουπιών γύρω και έξω από το σπίτι. Γι΄ αυτό, πρέπει να απομακρύνονται τα στάσιμα νερά από σημεία όπως πεταμένα λάστιχα αυτοκινήτων, θεμέλια νεοαναγειρόμενων οικοδομών, φρεάτια οβριών, εγκαταλελειμμένα σιντριβάνια ή πισίνες, εγκαταλελειμμένες και ακάλυπτες βάρκες, γλάστρες, λεκάνες, ποτίστρες ζώων, κ.λ.π, τα δε καπάκια στα φρεάτια των βόθρων των κατοικιών πρέπει να είναι ερμητικά κλειστά και να υπάρχει κατάλληλη σίτα στο στόμιο του εξαερισμού. Αποκατάσταση των διαρροών νερού και έλεγχος των υδρορροών ώστε να είναι ανοικτές και να μην κρατάν νερό στα λούκια. Αποφυγή αλόγιστης χρήσης νερού ειδικά όταν αυτό δεν αποχετεύεται κατάλληλα αλλά παραμένει στο έδαφος. Το στάσιμο νερό αποτελεί εστία εναπόθεσης των αυγών των κουνουπιών και ευνοεί τον πολλαπλασιασμό τους. Τακτικό κούρεμα γρασιδιού, θάμνων και χόρτων γύρω από τα σπίτι γιατί αποτελούν καταφύγια των κουνουπιών κατά τις θερμές ώρες τις ημέρας.

      Η σχολαστική εφαρμογή των παραπάνω μέτρων μειώνει στο ελάχιστο την πιθανότητα τσιμπήματος από τα κουνούπια και μετάδοσης ασθενειών από αυτά. Για οποιαδήποτε περαιτέρω σχετική πληροφορία ή αναφορά περιοχών με στάσιμα νερά σε κοινόχρηστους χώρους, μπορείτε να επικοινωνείτε με τα τηλέφωνα της Δ/νσης Δημόσιας Υγείας και Κοιν. Μέριμνας Καβάλας: 2510291-359, 360, 361, 363, 366.

Posted On Τρίτη, 31 Ιουλίου 2018 22:39 Γράφτηκε από τον

Αλλάζει για μια ακόμα φορά το σκηνικό του καιρού στην Καβάλα -αλλά και στον υπόλοιπο νομό-, καθώς η βροχή επανήλθε δριμύτερη μετά από ένα ολιγοήμερο "διάλειμμα". Μάλιστα, στη Θάσο η βροχή συνοδεύεται ακόμα και από κεραυνούς, την ώρα που το Κεντρικό Λιμεναρχείο έβγαζε ανακοίνωση με την οποία τονίζει πως:

σύμφωνα με έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού της ΕΜΥ προβλέπεται από τις απογευματινές ώρες της Δευτέρας 23/07/2018 έως και τις βραδινές ώρες της Τρίτης 24/07/2018 μεταβολή του καιρού με κύρια χαρακτηριστικά τις βροχές και καταιγίδες οι οποίες κατά τόπους θα είναι ισχυρές και δεν αποκλείεται να συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις ,πολύ ισχυρούς ανέμους και σημαντική πτώση θερμοκρασίας.

Παρακαλούμε για τη λήψη ενδεδειγμένων μέτρων ασφαλείας από Κυβερνήτες πλοίων και σκαφών καθώς και την έγκαιρη πληροφόρηση σας από τακτικά δελτία καιρού ΕΜΥ για την λήψη απόπλου.

Posted On Δευτέρα, 23 Ιουλίου 2018 17:55 Γράφτηκε από τον

Ενημερώνουμε το κοινό ότι, σύμφωνα με ανακοίνωση της κας M.Τσολάκη εκπροσώπου της Compania Tanguros del Sur, όπως παρατίθεται παρακάτω, η παράσταση χορού Buenos Tangos – Romper El Piso, η οποία ήταν προγραμματισμένη για τις 24 Ιουλίου στο Φρούριο Καβάλας, ΑΚΥΡΩΝΕΤΑΙ.

«Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι ακυρώνουμε - λόγω έκτακτων καιρικών φαινομένων -  την παράσταση Buenos TangosRomper El piso», η οποία ήταν προγραμματισμένη για αύριο Τρίτη 24/7 στο Φρούριο της Καβάλας.

Οι κάτοχοι εισιτηρίων μπορούν να πάρουν πίσω τα χρήματά τους από το Κέντρο Πληροφόρησης Επισκεπτών Δήμου Καβάλας (Πρώην ΕΟΤ) στην Κεντρική Πλατεία.

Σας ευχαριστούμε πολύ για την κατανόηση και την άψογη συνεργασία.»

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλείτε στα τηλέφωνα του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Καβάλας 2510. 220876 – 7 ώρες γραφείου.

Posted On Δευτέρα, 23 Ιουλίου 2018 14:48 Γράφτηκε από τον

Με ανακοίνωση που υπογράφει ο αστυνομικός διευθυντής Καβάλας Γιώργος Γκράνας, αποφασίζεται

α) η απαγόρευση κυκλοφορίας όλων των οχημάτων στην Εγνατία Οδό, στο τμήμα από Χ/Θ 467+600 (Α/Κ Αγίου Σίλα) μέχρι τη Χ/Θ 461+500 (ύψος Παληού-Καβάλας), στο ρεύμα προς Θεσσαλονίκη και παράλληλα την αμφιδρόμηση στο ίδιο τμήμα του ρεύματος προς Καβάλα, λόγω εργασιών αποκατάστασης φθορών οδοστρώματος, κατά το χρονικό διάστημα από 16-07-2018 έως 20-07-2018. Κατά το εν λόγω διάστημα η κίνηση όλων των οχημάτων θα πραγματοποιείται αμφίδρομα μέσω των δύο λωρίδων κυκλοφορίας του ρεύματος προς Καβάλα, σύμφωνα με την υπάρχουσα σήμανση.

β) η απαγόρευση κυκλοφορίας όλων των οχημάτων, στη μία εκ των δύο λωρίδων κυκλοφορίας της Εγνατίας οδού, εκ περιτροπής, του ρεύματος προς Θεσσαλονίκη, στο τμήμα από Χ/Θ Η-461+300 (ύψος Παληού-Καβάλας) μέχρι τη Χ/Θ Η-457+000 (Α/Κ Αγίου Ανδρέα), κατά το χρονικό διάστημα από 16-07-2018 έως 24-07-2018.

Posted On Σάββατο, 14 Ιουλίου 2018 15:19 Γράφτηκε από τον

Στο περιθώριο της συνέντευξης τύπου για την παρουσίαση της παράστασης "Άγρια Δύση" -που θα ανέβει το βράδυ της Τρίτης στο θέατρο του Φρουρίου-, η πρόεδρος του ΔΗΠΕΘΕ Καβάλας Κορίνα Χιώτη-Πρασσά ανακοίνωσε ότι στα ταμεία που θα υπάρχουν για την αγορα εισιτηρίων για την κάθε παράσταση του 61ου Φεστιβάλ Φιλίππων -είτε αυτές ανεβαίνουν στο αρχαίο θέατρο Φιλίππων είτε ανεβαίνουν οπουδήποτε αλλού- θα τοποθετούνται κυτία στα οποία οι θεατές θα μπορούν να συνεισφέρουν οικονομικά στην προσπάθεια του 9χρονου Στράτου-Ραφαήλ, ο οποίος εδώ και πολλές εβδομάδες δίνει τη δική του μάχη ενάντια στον καρκίνο.

Posted On Δευτέρα, 09 Ιουλίου 2018 12:10 Γράφτηκε από τον

Σε μια σημαντική πρωτοβουλία για τη διευκόλυνση των μετακινήσεων των μαθητών κάτω των 18 ετών προχώρησε η διοίκηση του Αστικού ΚΤΕΛ Καβάλας. Με ανακοίνωση που υπογράφει ο νέος πρόεδρος Γιάννης Χαλεπιάδης:

Το Αστικό Κτελ Καβάλας Α.Ε. παρακολουθώντας τις εξελίξεις στον τόπο μας και βλέποντας τις δύσκολες οικονομικά μέρες που βιώνουν οι πολίτες, θέλοντας να συμβάλει στην ελάφρυνση του κόστους μεταφοράς των πολιτών, αποφασίζει όπως όλοι οι μαθητές μέχρι 18 ετών καθ’ όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού έως και 10 Σεπτεμβρίου (και τα Σαββατοκύριακα), θα μετακινούνται με πράσινο εισιτήριο άξιας 0,60 Ευρώ.

Επίσης ισχύουν οι μαθητικές μηνιαίες κάρτες άξιας 35,00 Ευρώ.

Posted On Πέμπτη, 05 Ιουλίου 2018 07:44 Γράφτηκε από τον
Σελίδα 1 από 17

61 Philippi Festival 2018

33988285 262638620975627 6779251825401921536 N

Logo Contract

Konstantinos Jewellery Banner  

Tetrakopterakias

OLKLOGO

18411 1597428757160899 3262623372867792020 N

Kreka

Odeio

Vitrokosmos

Dhmh

DeltaTV Logo

Star Dramas

1174612 371849632918150 1744395463 N

Logo

Το Kavala-Portal αποτελεί μια αξιόπιστη λύση για την καθημερινή σας ενημέρωση για όλα τα νέα στο νομό Καβάλας. Όλα τα κείμενα και οι φωτογραφίες αυτού του ιστότοπου αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του "Kavala-Portal.gr". Μπορείτε να χρησιμοποιήστε οποιοδήποτε υλικό εφόσον αναφέρετε ως πηγή το "www.kavala-portal.gr".

Ελάτε στην παρέα μας