Πέμπτη, 18 Οκτωβρίου 2018
Χρήσιμες Πληροφορίες

Χρήσιμες Πληροφορίες (251)

   Η Δημόσια Οικονομική Υπηρεσία Καβάλας και τα Γραφεία Εξυπηρέτησης Φορολογούμενων Νέστου και Παγγαίου θα παραμείνουν κλειστά στις 01 Νοεμβρίου 2018 ημέρα Πέμπτη και από ώρα 10:00 π.μ. έως 15:30 μ.μ. λόγω πραγματοποίησης της Ετήσιας Τακτικής Γενικής Συνέλευσης του Συλλόγου Εργαζομένων στις Δ.Ο.Υ Νομών Καβάλας-Δράμας.Το Γραφείο Εξυπηρέτησης Φορολογούμενων Θάσου θα λειτουργεί κανονικά εκτός από την πραγματοποίηση συναλλαγών με το ταμείο κατά την ως άνω ημερομηνία.

    Οι προθεσμίες εκπλήρωσης υποχρεώσεων των πολιτών που τυχόν λήγουν κατά την ημέρα πραγματοποίησης της προαναφερθείσας Συνέλευσης, παρατείνονται σύμφωνα με την αριθ.1026510/1658/370/Α0014/ΠΟΛ.1101/19.03.2002 (Β΄524) απόφαση του υπουργού  Οικονομικών.

Posted On Πέμπτη, 18 Οκτωβρίου 2018 10:13 Γράφτηκε από τον

Με δελτίο τύπου που εξέδωσε το Δασαρχείο Καβάλας γίνεται γνωστό ότι, λόγω των εκτεταμένων καταστροφών που έχει υποστεί το παραποτάμιο δάσος Νέστου εξαιτιας πλημμυρών, συνιστάται να μην επισκέπτονται οι πολίτες την ευρύτερη περιοχή του δάσους - μέχρι νεοτέρας.

Το δελτίο τύπου αναφέρει τα εξής:

Με το παρόν θα θέλαμε να θέσουμε υπόψη όλων των επισκεπτών, περιηγητών, των μελών συλλόγων κλπ. φορέων που δραστηριοποιούνται ή επισκέπτονται την ευρύτερη περιοχή του παραποτάμιου δάσους του Νέστου, κυρίως από τη δυτική του πλευρά, δηλαδή από το βόρειο τμήμα του (εγγύς και ανατολικά της Χρυσούπολης) μέχρι τις εκβολές του ποταμού Νέστου, αλλά και στον πληθυσμό της ευρύτερης περιοχής, ότι μέχρι νεώτερης ενημέρωσης από πλευράς της υπηρεσίας μας, δεν κρίνεται ως ασφαλής η παρουσία του στο χώρο κυρίως για λόγους ασφάλειας από ατυχήματα, λόγω των εκτεταμένων καταστροφών στο δασικό κεφάλαιο που έχουν προκαλέσει τα πρόσφατα ακραία καιρικά φαινόμενα (επαναλαμβανόμενες πλημμύρες και ισχυροί άνεμοι), παράγοντες που έχουν επιφέρει και συνεχίζουν να επιφέρουν ζημιές στα δέντρα, όπως θραύση κορυφών, σπασίματα κλαδιών ακόμη κα πτώσεις υγιών κατά τα λοιπά ατόμων σε συνδυασμό με τις προγραμματισμένες υλοτομικές εργασίες που εκτελεί ανάδοχος Δασικός Συνεταιρισμός σε όλο το ανάπτυγμα του κεντρικού αναχώματος η παρουσία οποιουδήποτε τρίτου στο χώρο – δασικό εργοτάξιο δεν επιτρέπεται.

Ύστερα από τα παραπάνω και εφόσον συντρέχουν ιδιαίτερα σοβαροί λόγοι πρόσβασης στην περιοχή, θα θέλαμε να επισημάνουμε ότι αντίστοιχα αιτήματα θα πρέπει να υποβάλλονται έγκαιρα έστω και τηλεφωνικά στο Δασονομείο Χρυσούπολης ή αν δε γίνεται διαφορετικά στην έδρα της υπηρεσίας και μόνο εφόσον δοθεί η σχετική άδεια ή συγκατάθεση να επιχειρείται η πρόσβαση στο δασόκτημα.

Posted On Τρίτη, 16 Οκτωβρίου 2018 09:42 Γράφτηκε από τον

Με ανακοίνωση που εξέδωσε ο ΔΕΔΔΗΕ Καβάλας γίνεται γνωστό ότι την προσεχή Κυριακή 14 Οκτωβρίου, από τις 8 το πρωί ως και τις 12 το μεσημέρι, θα διακοπεί η ηλεκτροδότηση σε ολόκληρη η Χρυσούπολη -συμπεριλαμβανομένης και της Ποντιάδος, λόγω εργασιών στο δίκτυο.

Η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

Αγαπητοί μας πελάτες ,
Η ανάγκη εκτέλεσης συγκεκριμένων τεχνικών εργασιών στο δίκτυο που ηλεκτροδοτεί την περιοχή σας, μας αναγκάζει να διακόψουμε την παροχή ρεύματος την :    ΚΥΡΙΑΚΗ     14-10-2018  από ώρα :        08:00   έως :      12:00
Τα συνεργεία μας θα καταβάλουν κάθε προσπάθεια ώστε η εργασία να τελειώσει το συντομότερο δυνατό και η επαναφορά του ρεύματος να μπορέσει να γίνει ίσως και πριν από την πιο πάνω ώρα.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση και σας υπενθυμίζουμε ότι θα πρέπει να αποφύγετε κάθε επαφή με τους αγωγούς που πιθανόν θα βρίσκονται στο έδαφος κατά τη διάρκεια των εργασιών , γιατί η επαφή μπορεί να είναι επικίνδυνη.
Για τους ίδιους λόγους ασφάλειας, επίσης, οι εσωτερικές σας εγκαταστάσεις θα θεωρούνται ότι ευρίσκονται συνεχώς υπό τάση.
Σας ενημερώνουμε ότι πληροφόρηση για τις προγραμματισμένες προσωρινές διακοπές ηλεκτρικού ρεύματος παρέχεται και από την ιστοσελίδα του ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε. (www.deddie.gr)

Posted On Πέμπτη, 11 Οκτωβρίου 2018 11:06 Γράφτηκε από τον

Η Περιβαλλοντική Κίνηση Θάσου σάς καλεί την Κυριακή 14 Οκτωβρίου για μια πεζοπορία στην περιοχή του Κάστρου. Θα ξεκινήσουμε στις 10:00 π.μ. από την πλατεία, θα πάμε από το ‘Γονάτι’ στην περιοχή ‘Αποστόλους’ όπου και θα κάνουμε στάση. Στη συνέχεια θα πάμε προς τον ‘Βάτο’ και επιστροφή στο Κάστρο μετά από 3,5 ώρες συνολικής πορείας. Η διαδρομή είναι μέτριας δυσκολίας, περίπου 12 χιλιομέτρων.

Πληροφορίες τηλ.: 6973405311

Cebaceb1cf83cf84cf81cebf

Posted On Τρίτη, 09 Οκτωβρίου 2018 20:53 Γράφτηκε από τον

Ανακοινώνεται ότι:

          Την Τρίτη 09 Οκτωβρίου 2018 θα πραγματοποιηθεί δοκιμαστική ενεργοποίηση του συνόλου των σειρήνων συναγερμού Πολιτικής Άμυνας, σε όλη την επικράτεια, όπως παρακάτω :

  • Τοπική ώρα 11:00, σήμανση συναγερμού αεροπορικής επίθεσης, για χρονική διάρκεια εξήντα (60) δευτερολέπτων (διακοπτόμενος ήχος διαφορετικής έντασης).
  • Τοπική ώρα 11:05, σήμανση λήξης συναγερμού, για χρονική διάρκεια εξήντα (60) δευτερολέπτων (συνεχής ήχος σταθερής έντασης).

          Επίσης γνωστοποιείται στο κοινό ότι η ενεργοποίηση των σειρήνων συναγερμού Πολιτικής Άμυνας, έχει καθαρά δοκιμαστικό σκοπό και επομένως δεν υπάρχει λόγος σύγχυσης ή ανησυχίας

Posted On Παρασκευή, 05 Οκτωβρίου 2018 14:03 Γράφτηκε από τον

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε, το πρόγραμμα στειρώσεων για Σκύλους και για Γάτες, που θα πραγματοποιηθεί στην πόλη μας από Παρασκευή 05-10-2018 έως και τη Δευτέρα 08-10-2018!

Μετά τη διαμεσολάβηση της κ. Ζωής Κοντού, μέλους του Δ.Σ. της Π.Φ.Π.Ο και εκπρόσωπο της Vets in Action,στην Ελλάδα, το Σωματείο μας έστειλε πρόσκληση, η οποία και έγινε αποδεκτή! Το Σωματείο μας ζήτησε τη βοήθεια και τη στήριξη του Δήμου Καβάλας, ο οποίος και ανταποκρίθηκε άμεσα, αναλαμβάνοντας, προς τιμήν του, μεγάλο μέρος της διοργάνωσης.

Οι Στειρώσεις θα πραγματοποιηθούν στο Κτηνιατρείο της κ. Ελισάβετ Χριστοφόρου, Β' Πάροδος Χρυσοστόμου Σμύρνης 5, (πλάι μουσικού σχολείου- πολυκλαδικό). Το πρόγραμμα αφορά μόνο ΑΔΈΣΠΟΤΑ ΤΟΥ ΔΉΜΟΥ ΚΑΒΆΛΑΣ. Όσοι, όσες, γνωρίζεται Αδέσποτα της περιοχής σας που χρειάζονται στείρωση, παρακαλούμε να επικοινωνείτε στο 6947477161, καθημερινά από 17:00μμ έως τις 19:00μμ., δηλώνοντας, ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, περιοχή, σκύλος ή γάτα, αρσενικό ή θηλυκό, δυνατότητα μεταφοράς και φιλοξενία για ένα βράδυ! Οι πληροφορίες αυτές μπορούν επίσης να σταλούν με μήνυμα στη σελίδα μας.

Οι μέρες των στειρώσεων είναι αρκετές και χρειαζόμαστε τη βοήθεια ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ για να μπορέσουμε να ανταπεξέλθουμε με τον καλύτερο τρόπο σε αυτή την σημαντική δράση.

Ευχαριστούμε από καρδιάς, την κ. Ελισάβετ Χριστοφόρου, που μας παραχώρησε το κτηνιατρείο της, αποκλειστικά και εξολοκλήρου, για όλες αυτές τις μέρες! Ευχαριστούμε, ακόμα, τον Δήμο Καβάλας που χωρίς τη σημαντική του βοήθεια, δε θα μπορούσαμε να προχωρήσουμε τόσο γρήγορα και άμεσα το πρόγραμμα. Επιπλέον, την κ. Ζωή Κοντού που μας τίμησε για μία ακόμα φορά, επιλέγοντας το Σωματείο και την πόλη μας, για το πρόγραμμα αυτό! Και τέλος, ευχαριστούμε την εξαιρετική εθελοντική ομάδα της Vets in Action, για το υπέροχο έργο που προσφέρει για τα αδέσποτα όλου του κόσμου!!

Το καλύτερο, λοιπόν, δώρο για την ημέρα των ζώων που είναι στις 4 Οκτωβρίου, θα είναι αυτό και ζητάμε τη συμπαράσταση όλων σας.

Με τιμή το Δ.Σ. του Φιλοζωϊκού Σωματείου ΑΊΣΩΠΟΣ Καβάλας!!!

Posted On Πέμπτη, 27 Σεπτεμβρίου 2018 19:38 Γράφτηκε από τον

Γίνεται γνωστό ότι από την 1η του Οκτώβρη θα λειτουργήσει στο Γ. Ν. Καβάλας το εξωτερικό ιατρείο του καρκίνου του προστάτη από τον ιατρό κ. Φιλιάδη Ιωάννη, Διευθυντή – Επιστημονικά Υπεύθυνο Ουρολογικού Τμήματος.

Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να καλούν στο 2513501700 προκειμένου να κλείσουν ραντεβού.

Posted On Τετάρτη, 26 Σεπτεμβρίου 2018 13:21 Γράφτηκε από τον

ΚΑΣΤΟΡΙΑ – ΔΙΣΠΗΛΙΟ – ΠΡΕΣΠΕΣ - ΕΔΕΣΣΑ

2ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΜΕ ΤΟΝ ΟΜΙΛΟ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΔΟΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ
6– 7 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2018

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
1η μέρα. Καβάλα – Δισπηλιό - Καστοριά. Αναχώρηση από τον Δημοτικό κήπο στις 07.00. Μέσω Θεσσαλονίκης, Βέροιας, άφιξη το μεσημέρι και επίσκεψη στον Νεολιθικό λιμναίο οικισμό Δισπηλιό. Ο προϊστορικός λιμναίος οικισμός στο Δισπηλιό απέχει μόλις 8 χλμ από την Καστοριά και βρίσκεται στη θέση «Νησί», στη νότια όχθη της Ορεστιάδας λίμνης. Στο αρχαιολογικό πάρκο έχει δημιουργηθεί μία πιστή αναπαράσταση ενός προϊστορικού λιμναίου οικισμού με οκτώ φυσικού μεγέθους καλύβες πάνω σε πασσαλόπηκτες πλατφόρμες, πλάι στη λίμνη. Ο επισκέπτης που διαβαίνει την πύλη του πάρκου έχει μπροστά του μία εικόνα της ζωής την νεολιθική εποχή σε πραγματικές διαστάσεις και ταυτόχρονα την αίσθηση ότι το ρολόι του χρόνου γύρισε 7.500 χρόνια πίσω. Ανακαλύφθηκε τυχαία το 1932 όταν η στάθμη της λίμνης στην Καστοριά κατέβηκε και εμφανίστηκαν υπολείμματα ξύλινων πασσάλων.Στη συνέχεια τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Το απόγευμα γνωριμία με την πόλη της Καστοριάς. Περιήγηση της πόλης με τα παραδοσιακά αρχοντικά και τις βυζαντινές εκκλησίες, τη λίμνη και τη Μονή της Παναγίας Μαυριώτισσας. Ελεύθερος χρόνος, διανυκτέρευση.
2η μέρα. Καστοριά – Πρέσπες – Έδεσσα – Καβάλα. Πρωινό και αναχώρηση για την περιοχή των Πρεσπών. Επίσκεψη στον Άγιο Αχίλλειο. Ο οικισμός απέχει 60 χλμ. από τη Φλώρινα, 65 χλμ. από την Καστοριά και ο ομώνυμος οικισμός είναι χτισμένος σε υψ. 853 μ. μέσα στη Μικρή Πρέσπα. Στο νησάκι του Αγ. Αχιλλείου που προσεγγίζεται πλέον από πλωτή ξύλινη γέφυρα 800μ., υπάρχει ο ομώνυμος οικισμός με τα 11 σπίτια που η παράδοση θέλει να είναι πάντα τόσα, αφού θρυλείται ότι αν γίνουν περισσότερα, κάποιο θα γκρεμιστεί. Τελευταίος μας σταθμός οι Ψαράδες. Είναι το μοναδικό ελληνικό χωριό στις όχθες της Μεγάλης Πρέσπας και είναι ανακηρυγμένος παραδοσιακός οικισμός. Στη συνέχεια αναχωρούμε μέσω Φλώρινας για την Έδεσσα. Ελεύθερος χρόνος για φαγητό. Το απόγευμα αναχώρηση για την Καβάλα με ενδιάμεσες στάσεις.

ΤΕΛΟΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ
ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ :65 €
ΜΟΝΟΚΛΙΝΟ : 80 €
ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ :
• Τις μεταφορές με κλιματιζόμενο υπερυψωμένο πούλμαν του γραφείου μας.
• Διαμονή ( 1 διανυκτέρευση ) σε επιλεγμένο ξενοδοχείο στην Καστοριά, σε δίκλινα δωμάτια με πρωινό σε μπουφέ.
• Εκδρομές – περιηγήσεις που αναφέρονται στο πρόγραμμα.
• Ασφάλεια Αστικής Ευθύνης.
• Φ.Π.Α.
• ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ : εισόδους μουσείων, ποτά, επιπλέον γεύματα και ό,τι αναφέρεται στο πρόγραμμα σαν προαιρετικό.
• ΣΗΜΕΙΩΣΗ :Ο αρχηγός της εκδρομής έχει δυνατότητα τροποποίησης του προγράμματος προς όφελος των εκδρομέων, χωρίς να παραλείψει καμία από τις παροχές που αναφέρονται στο πρόγραμμα.
Δηλώσεις συμμετοχής μέχρι 29 Σεπτεμβρίου. 2018
στο πρακτορείο ΄΄Γαιόραμα΄΄, Μητροπόλεως 5, Καβάλα (τηλ.2510 834998)

Posted On Κυριακή, 23 Σεπτεμβρίου 2018 12:47 Γράφτηκε από τον

Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΑΒΑΛΑΣ

       Έχοντας υπόψη:

1.-Τις διατάξεις των άρθρων 52 και 109 του Ν.2696/1999 «Περί κύρωσης Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας», όπως τροπ. με Ν.3542/2007.

2.-Την από 06-09-2018 αίτηση της Λέσχης Φιλάθλων Καβάλας.

3.-Την υπ’ αριθ. 38/2018 από 29-08-2018 Απόφαση του Οργανισμού Λιμένα Καβάλας (Α.Δ.Α.: ΨΛ9Υ469ΗΞ5-Ο1Θ)

4.-Την υπ’ αριθ. 4420/18/1864065 από 18-09-2018 αναφορά του Τ.Τ. Καβάλας.

5.-Την ανάγκη διασφάλισης ομαλής και ασφαλούς πραγματοποίησης του εν λόγω αγώνα.

-Αποβλέποντας στην αποφυγή της άσκοπης ταλαιπωρίας του κοινού κατά την προσέλευσή του για την παρακολούθηση του ανωτέρω αγώνα και τη λήψη έκτακτων μέτρων για την ασφαλή διεξαγωγή αυτού,

ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ

ΑΡΘΡΟ 1ο

1.-Την απαγόρευση της στάσης και στάθμευσης παντός οδικού οχήματος την 22-09-2018 και κατά τις ώρες 15.00΄ - 24.00΄: α)Στην οδό Χρυσ. Σμύρνης (στο ρεύμα προς έξοδο πόλης), από την αρχή (κόμβος Φαλήρου) μέχρι τη συμβολή της με την οδό Φιλαδελφείας. β)Εκατέρωθεν της οδού Ίωνος Δραγούμη, από την συμβολή της με την οδό Ελευθερίου Βενιζέλου έως τη συμβολή της με την οδό Ομονοίας. γ)Εκατέρωθεν της οδού Δοϊράνης, από την συμβολή της με την οδό Ερυθρού Σταυρού έως τη συμβολή της με την οδό Ομονοίας. δ)Στο αριστερό άκρο της οδού Ομονοίας, από την συμβολή της με την οδό Κουντουριώτου έως τη συμβολή της με την οδό Ίωνος Δραγούμη. ε)Στο δεξιό άκρο της οδού Γαλλικής Δημοκρατίας, από την συμβολή της με την οδό Ολυμπιάδος έως τη συμβολή της με την οδό Ομονοίας. στ)Εκατέρωθεν της οδού Ολυμπιάδος, από την συμβολή της με την οδό Αμύντα έως τη συμβολή της με την οδό Γαλλικής Δημοκρατίας. ζ)Εκατέρωθεν της οδού Αμερικανικού Ερυθρού Σταυρού, από την συμβολή της με την οδό Γαλλικής Δημοκρατίας έως τη συμβολή της με την οδό Ελληνικής Δημοκρατίας.

2.-Την απαγόρευση της κυκλοφορίας όλων των οχημάτων κατά τις ώρες 18.00΄-24.00΄ της 22-09-2018, στο αριστερό τμήμα της οδούΟμονοίας, από τη συμβολή της με την οδό Κουντουριώτου έως τη συμβολή της με την οδό Ίωνος Δραγούμη. -Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται από το δεξιό τμήμα του οδοστρώματος της οδού, πλάτους τριών (3) μέτρων.

3.-Την απαγόρευση της κυκλοφορίας όλων των οχημάτων κατά τις ώρες 18.00΄-24.00΄ της 22-09-2018, εκατέρωθεν της οδού Δοϊράνης, από τη συμβολή της με την οδό Ελευθερίου Βενιζέλου έως την οδό Ομονοίας (χώρος προθέρμανσης και αποθεραπείας αθλητών).

4.-Την απαγόρευση της κυκλοφορίας όλων των οχημάτων κατά τις ώρες 20.20΄ - 20.50΄ της 22-09-2018 στις ακόλουθες οδούς: α)Ομονοίας (από Ιων. Δραγούμη έως Εθν. Μακαρίου) β)Εθν. Μακαρίου γ)Κ. Παλαιολόγου δ)Δαμιανού (από Εθν. Μακαρίου έως Κύπρου) ε)Κύπρου (από Πλατεία Καπνεργάτη έως Ελ. Βενιζέλου) στ)Ελ. Βενιζέλου (από Μητρ. Χρυσοστόμου έως Φάληρο)

5.-Την απαγόρευση της κυκλοφορίας όλων των οχημάτων κατά τις ώρες 17.00΄ - 23.00΄ της 22-09-2018, στην αριστερή λωρίδα και των δύο ρευμάτων κυκλοφορίας των ακόλουθων οδών: α)Χρ. Σμύρνης β)Τενέδου -Τα οχήματα θα κινούνται μόνο στη δεξιά λωρίδα και των δύο ρευμάτων κυκλοφορίας των ανωτέρω οδών, χωρίς να μπορούν να τέμνουν το οριοθετημένο τμήμα του οδοστρώματος, στο οποίο θα κινούνται οι αθλητές.

6.-Την απαγόρευση της κυκλοφορίας όλων των οχημάτων κατά τις ώρες 20.50΄-23.00΄ της 22-09-2018 στις ακόλουθες οδούς: α)Θ. Πουλίδου (από το Φάρο μέχρι Μεχμέτ Αλή) β)Μεχμέτ Αλή γ)Ανθεμίου δ)Λάμπρου Κατσώνη

7.-Την απαγόρευση της κυκλοφορίας όλων των οχημάτων κατά τις ώρες 20.45΄ - 23.00΄ της 22-09-2018 στην οδό Κουντουριώτου, από τη συμβολή της με την οδό Ομονοίας έως τη συμβολή της με την οδό Γραβιάς.

8.-Την αντιδρόμηση της κυκλοφορίας της οδού Ίωνος Δραγούμη, από τη συμβολή της με την οδό Ελευθερίου Βενιζέλου έως τη συμβολή της με την οδό Ομονοίας, κατά τις ώρες 20.45΄-23.00΄ της 22-09-2018.

9.-Την απαγόρευση της κυκλοφορίας όλων των οχημάτων, εξαιρουμένων των Ε.Δ.Χ. αυτοκινήτων (ταξί) και Δ.Χ. Λεωφορείων στην οδό Δοϊράνης, από τη συμβολή της με την οδό Ερυθρού Σταυρού έως τη συμβολή της με την οδό Ελευθερίου Βενιζέλου, κατά τις ώρες 18.00΄ – 24.00΄.

10.Την κατάργηση των τριών (3) θέσεων στάθμευσης (πιάτσες) των Ε.Δ.Χ. αυτοκινήτων (ταξί), κατά τις ώρες 18.00΄-24.00΄, που βρίσκονται περιμετρικά της Πλατείας Ελευθερίας Καβάλας (Όθωνας - Νάνος - Εθνική Τράπεζα) και τη στάθμευση των οχημάτων αυτών (δημιουργία πιάτσας) επί της οδού Δοϊράνης (σε όλο το πλάτος της), από τη συμβολή της με την οδό Ερυθρού Σταυρού έως τη συμβολή της με την οδό Ελευθερίου Βενιζέλου.

ΑΡΘΡΟ 2ο

Κατά τη διάρκεια των ανωτέρω κυκλοφοριακών ρυθμίσεων, η κίνηση των οχημάτων θα διεξάγεται μέσω παρακαμπτηρίων οδών, σύμφωνα με την υπάρχουσα σήμανση και τις υποδείξεις του Τμήματος Τροχαίας Καβάλας

-Οι ανωτέρω απαγορεύσεις - ρυθμίσεις δύναται να αρθούν νωρίτερα από την καθορισμένη κατά περίπτωση ώρα, μετά τη διέλευση του τελευταίου αθλητή και την άρση της υπάρχουσας σήμανσης.

Posted On Πέμπτη, 20 Σεπτεμβρίου 2018 14:42 Γράφτηκε από τον

Το Μουσείο Καπνού του Δήμου Καβάλας θα παραμείνει κλειστό από το Σάββατο 22/09/2018 μέχρι και την Τετάρτη 26/09/2018, λόγω ετήσιων τακτικών εργασιών συντήρησης.

Posted On Τετάρτη, 19 Σεπτεμβρίου 2018 14:59 Γράφτηκε από τον
Σελίδα 1 από 18

Afisa 2o Syn Pag F

Website Banner

Konstantinos Jewellery Banner  

Tetrakopterakias

OLKLOGO

18411 1597428757160899 3262623372867792020 N

Kreka

Odeio

Vitrokosmos

Dhmh

DeltaTV Logo

Star Dramas

1174612 371849632918150 1744395463 N

Logo

Το Kavala-Portal αποτελεί μια αξιόπιστη λύση για την καθημερινή σας ενημέρωση για όλα τα νέα στο νομό Καβάλας. Όλα τα κείμενα και οι φωτογραφίες αυτού του ιστότοπου αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του "Kavala-Portal.gr". Μπορείτε να χρησιμοποιήστε οποιοδήποτε υλικό εφόσον αναφέρετε ως πηγή το "www.kavala-portal.gr".

Ελάτε στην παρέα μας