Πέμπτη, 18 Οκτωβρίου 2018
Εργασία

Εργασία (243)

Το Public που προσφέρει τη μεγαλύτερη γκάμα προϊόντων τεχνολογίας και ψυχαγωγίας, επιθυμεί να προσλάβει για το κατάστημα στην Καβάλα:

Προϊστάμενο Τμήματος Βιβλίου (Κωδ.Θέσης: SGR/1018_Book Head)

Αρμοδιότητες:

 • Διασφάλιση εύρυθμης λειτουργίας τμήματος μέσω της αποτελεσματικής υλοποίησης των εταιρικών στόχων, καθώς και της κατάλληλης διοίκησης του ανθρώπινου δυναμικού.
 • Παρακολούθηση των εξελίξεων του κλάδου καθώς και του ανταγωνισμού.
 • Εξασφάλιση παροχής υψηλού επιπέδου εξυπηρέτησης στους πελάτες του τμήματος, με γνώμονα τη μεγιστοποίηση των ευκαιριών πώλησης και κερδοφορίας.
 • Διασφάλιση της άρτιας προβολής της εικόνας του τμήματος και της εταιρικής ταυτότητας.
 • Σημαντική συμβολή στη βελτιστοποίηση του εμπορικού ανταγωνιστικού πλεονεκτήματος της εταιρείας.

Απαραίτητα προσόντα:

 • Εμπειρία 2-3 έτη σε θέση ανάλογης ευθύνης σε εμπορικό κατάστημα βιβλίων.
 • Άριστη γνώση λογοτεχνίας και προϊόντων πολιτισμού και ψυχαγωγίας.
 • Καλή γνώση χρήσης προγραμμάτων Microsoft Office.
 • Ικανότητα αποτελεσματικής επικοινωνίας και διοίκησης ομάδας.
 • Αυτοπαρακίνηση και ενθουσιασμός για την επίτευξη στόχων.
 • Πάθος για την άψογη εξυπηρέτηση του πελάτη.
 • Ικανότητα λήψης πρωτοβουλιών και διαχείρισης έκτακτων αναγκών.
 • Εκπληρωμένες στρατιωτικές υποχρεώσεις (για τους άντρες).

Επιθυμητά Προσόντα:

 • Απόφοιτος ΑΕΙ/ΤΕΙ κατεύθυνσης εμπορικών ή οικονομικών σπουδών.
 • Καλή γνώση αγγλικής γλώσσας (προφορικός και γραπτός λόγος).

Για περισσότερες πληροφορίες και αποστολή βιογραφικών μπορείτε να ανατρέξετε στον σύνδεσμο: Προϊστάμενος Τμήματος Βιβλίου

Posted On Παρασκευή, 12 Οκτωβρίου 2018 13:24 Γράφτηκε από τον

Το Freelance CampusBus έρχεται στην πόλη σου! Είσαι άνεργος Έλληνας ή πρόσφυγας; Μην χάσεις και εσύ τα σεμινάρια που διοργανώνει το CampusBus για σένα ώστε να μπεις στο χώρο της εναλλακτικής εργασίας και να αυξήσεις το εισόδημα σου!

Το Freelance CampusBus είναι ένα ειδικά διαμορφωμένο λεωφορείο που κυκλοφορεί σε όλη την Ελλάδα και παραδίδει σεμινάρια εκπαίδευσης σε online πλατφόρμες εύρεσης εργασίας (π.χ Upwork, Freelancing κλπ). Οι συμμετέχοντες μαθαίνουν να χρησιμοποιούν τις πλατφόρμες για να εργάζονται ως ελεύθεροι επαγγελματίες εύκολα και γρήγορα από όπου και αν βρίσκονται παρέχοντας τις υπηρεσίες τους. Οι υπηρεσίες που ζητούν οι εργοδότες είναι όλες απομακρυσμένες, χωρίς να χρειάζεται η φυσική παρουσία του συνεργάτη και αφορούν projects μικρής διάρκειας όπως η μετάφραση, επεξεργασία λιστών, το data entry κλπ. Το CampusBus μαθαίνει στους συμμετέχοντες να φτιάχνουν ένα δυνατό προφίλ, να κλείνουν projects στις πλατφόρμες, να τα υλοποιούν αποτελεσματικά λαμβάνοντας καλές κριτικές και να είναι ασφαλείς ώστε να αυξήσουν τη ζήτηση τους συνεπώς και το εισόδημα τους.

Τα μαθήματα διαρκούν 2 ημέρες, είναι δωρεάν και πραγματοποιούνται εντός του λεωφορείου που έχει διαμορφωθεί ως τάξη για να φιλοξενήσει τους συμμετέχοντες και είναι πλήρως εξοπλισμένο με υπολογιστές. Μετά τη συμμετοχή τους οι συμμετέχοντες θα λάβουν πιστοποιητικό παρακολούθησης και mentoring από ειδικούς.

Δηλώσεις συμμετοχής εδώ:  www.campusbus.org/apply

Πληροφορίες:

 • Πότε θα πραγματοποιηθεί;

Σε όλη την Ελλάδα από 1/10 έως 15/1

 • Ποιοί συμμετέχουν;

Άνεργοι Έλληνες & Πρόσφυγες που γνωρίζουν την αγγλική γλώσσα

 • Κόστος;

Είναι δωρεάν με αίτηση συμμετοχής εδώ: www.campusbus.org/apply

Ημερομηνίες CampusBus Tour:

1-2/10 Αθήνα (The Cube)

4-5/10 Αθήνα (Youth Shelter)

13-14/10 Πειραιάς

15-16/10 Θήβα

17-18/10 Λειβαδιά

19-20/10 Θερμοπύλες

21-22/10 Καρδίτσα

23-24/10 Τρίκαλα

25-26/10 Κατσικάς

27-28/10 Φιλιππιάδα

29-30/10 Βέροια

31/10-1/11 Θεσσαλονίκη

2-3/11 Σέρρες

4- 5/11 Δράμα

6-7/11 Καβάλα

8-9/11 Κατερίνη

10-11/11 Λάρισα

12/11-13/11 Βόλος

15-20/11 Αθήνα

Posted On Τετάρτη, 03 Οκτωβρίου 2018 11:21 Γράφτηκε από τον

Έχοντας υπόψη:

α. την Υπουργική Απόφαση 58167/Δ2/13-4-2018 - ΦΕΚ 1371/Β/24-4-2018 του ΥΠ.Π.Ε.Θ «Λειτουργία Μουσικών Σχολείων»

β. την ανάγκη πλήρωσης κενών θέσεων στο Μουσικό Σχολείου Καβάλας για το σχολικό έτος 2018-19 λόγω μετεγγραφών μαθητών/τριών σε άλλες Σχολικές Μονάδες.

ΠΡΟΚΗΡΥΣΟΥΜΕ την πλήρωση των κάτωθι κενών θέσεων που προέκυψαν στο Μουσικό Σχολείο Καβάλας κατά το Σχολικό έτος 2018-19 μέσω κατατακτηρίων εξετάσεων:

α/α

Τάξη

Αριθμός κενών θέσεων

1

Β΄ Γυμνασίου

4

2

Γ΄ Γυμνασίου

2

3

Α΄ Λυκείου

7

4

Β΄ Λυκείου

1

5

Γ΄ Λυκείου

7

Οι γονείς και κηδεμόνες μπορούν να καταθέτουν σχετική αίτηση στο Μουσικό Σχολείο Καβάλας το αργότερο μέχρι την Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 2018.

Σας ενημερώνουμε ότι οι κατατακτήριες εξετάσεις για τις τάξεις Β΄, Γ΄ Γυμνασίου και Α΄, Β΄, Γ΄ Λυκείου του Μουσικού Σχολείου Καβάλας θα πραγματοποιηθούν την Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου 2018 στις 10.00 π.μ. στο Μουσικό Σχολείο Καβάλας.

Οι υποψήφιοι μαθητές/τριες θα εξετασθούν στα ακόλουθα μαθήματα:

α. για τη Β΄ τάξη Γυμνασίου: Ευρωπαϊκή Μουσική Θεωρία και Πράξη, Ελληνική Παραδοσιακή Μουσική Θεωρία και Πράξη, καθώς και τα Υποχρεωτικά Ατομικά Μουσικά Όργανα (πιάνο, ταμπουράς ή άλλο υποχρεωτικό παραδοσιακό μουσικό όργανο αναφοράς που διδάσκεται στο σχολείο) και προαιρετικά το Ατομικό Όργανο Επιλογής.

β. Για τη Γ΄ τάξη Γυμνασίου: Ευρωπαϊκή Μουσική Θεωρία και Πράξη, Ελληνική Παραδοσιακή Μουσική Θεωρία και Πράξη, τα Υποχρεωτικά Ατομικά Μουσικά Όργανα (πιάνο, ταμπουράς ή άλλο υποχρεωτικό παραδοσιακό μουσικό όργανο αναφοράς που διδάσκεται στο σχολείο), Ιστορία Μουσικής και υποχρεωτικά το Ατομικό Όργανο Επιλογής.

γ. Για την Α΄ τάξη Λυκείου: Ευρωπαϊκή Μουσική - Θεωρία και Πράξη και Εισαγωγή στην Αρμονία, Ελληνική Παραδοσιακή Μουσική - Θεωρία και Πράξη, τα Υποχρεωτικά Ατομικά Μουσικά Όργανα (πιάνο, ταμπουράς ή άλλο παραδοσιακό μουσικό όργανο αναφοράς που διδάσκεται στο σχολείο), Ιστορία Μουσικής και υποχρεωτικά το Ατομικό Όργανο Επιλογής.

δ. Για τη Β΄ τάξη Λυκείου: Αρμονία, Ανάπτυξη Ακουστικών Ικανοτήτων, Ελληνική Παραδοσιακή Μουσική, Ιστορία της Μουσικής, Υποχρεωτικό Ατομικό Όργανο Πιάνο και υποχρεωτικά το Ατομικό Όργανο Επιλογής.

ε. Για τη Γ΄ τάξη Λυκείου: Αρμονία, Ανάπτυξη Ακουστικών Ικανοτήτων, Μορφολογία, Ελληνική Παραδοσιακή Μουσική και υποχρεωτικά το Ατομικό Όργανο Επιλογής.

Η εξεταστέα ύλη είναι αναρτημένη στην ιστοσελίδα του σχολείου: http://lyk-mous-kaval.kav.sch.gr

Posted On Σάββατο, 22 Σεπτεμβρίου 2018 11:01 Γράφτηκε από τον

Το Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Αν. Μακεδονίας και Θράκης ανήρτησε τη Δευτέρα 13 Αυγούστου 2018 στην ιστοσελίδα του www.kkppamth.gr  την υπ’ αριθ. 5570/13-08-2018 (ΑΔΑ: 7Ν6ΖΟΞΧΘ-04Ο) Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για την Κατάρτιση Καταλόγων Πλήρωσης είκοσι τριών (23) θέσεων επικουρικού προσωπικού διαφόρων ειδικοτήτων. Συγκεκριμένα για τα Παραρτήματά του: 1) Χρόνιων Παθήσεων Δράμας, 2) Χρόνιων Παθήσεων Καβάλας, 3) Ατόμων με Αναπηρία Ξάνθης, 4) Αποθεραπείας και Αποκατάστασης Παιδιών με Αναπηρία Κομοτηνής, 5) Προστασίας Παιδιού Δράμας, 6) Προστασίας Παιδιού Καβάλας και την Κεντρική Υπηρεσία του Κ.Κ.Π. – Π.Α.Μ.Θ.. Προθεσμία υποβολής Αιτήσεων έως και την 23η Αυγούστου 2018.

Πατήστε εδώ για την πρόσκληση

Posted On Τρίτη, 14 Αυγούστου 2018 12:08 Γράφτηκε από τον

Η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης ανακοινώνει την πρόσληψη δύο (2) ΠΕ, ΤΕ ή ΔΕ Δημοσιογράφων, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, διάρκειας έως τη λήξη της θητείας του Περιφερειάρχη.

Τηλέφωνο: 25313 50118
Καταληκτική ημερομηνία: Παρασκευή, 10 Αυγούστου 2018

Αναλυτικότερα στον παρακάτω σύνδεσμο.

Posted On Δευτέρα, 06 Αυγούστου 2018 22:53 Γράφτηκε από τον

Η Αναπτυξιακή Καβάλας Αναπτυξιακή Ανώνυμη Εταιρία Ο.Τ.Α. – (ΑΝ.ΚΑ ΑΑΕ ΟΤΑ), σε συνέχεια της υπ’ αριθμόν 328/16-07-2018 Απόφασης του Διοικητικού της Συμβουλίου (Δ.Σ.), ανακοινώνει ότι προτίθεται να συνάψει Σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου αποκλειστικής απασχόλησης για την πλήρωση της θέσης του/της Διευθυντού/τριας Προγραμματισμού της Αναπτυξιακής Καβάλας – Αναπτυξιακής Ανώνυμης Εταιρείας Ο.Τ.Α. σύμφωνα με το Οργανόγραμμα, τον κανονισμό λειτουργίας της Εταιρείας και το αναλυτικό τεύχος της πρόσκλησης.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να υποβάλλουν σφραγισμένο Φάκελο Συμμετοχής (μπορεί να δοθεί αυτοπροσώπως ή να αποσταλεί ταχυδρομικά ή ηλεκτρονικά) στα γραφεία της ΑΝ.ΚΑ ΑΑΕ ΟΤΑ. στην Καβάλα, οδός Ύδρας 10, 65302, 4οςόροφος, Κεντρικό Πρωτόκολλο, μέχρι την  Παρασκευή 17/08/2018 και ώρα 14:30.

Οι Φάκελοι Συμμετοχής θα πρέπει να έχουν την ένδειξη «Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για υποβολή αιτήσεων για την θέση Διευθυντού/τριας του Τμήματος Προγραμματισμού της Αναπτυξιακής Καβάλας – Αναπτυξιακής Ανώνυμης Εταιρείας Ο.Τ.Α., με αποκλειστική απασχόληση και σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου».

Οι ενδιαφερόμενοι να αποστείλουν τη σχετική αίτηση με αναλυτικό βιογραφικό σημείωμα, μαζί με αντίγραφα των λοιπών δικαιολογητικών που αναφέρονται στην παρούσα μέχρι την Παρασκευή 17/08/2018 και ώρα 14.30’  και να πρωτοκολληθούν μέχρι την προαναφερόμενη  ημερομηνία και ώρα.

Φάκελοι που θα υποβληθούν μετά την παραπάνω ημερομηνία και ώρα, θα αποκλείονται από τη διαδικασία της αξιολόγησης.

Υπεύθυνοι για διανομή της Προκήρυξης και για παροχή πληροφοριών, τις εργάσιμες ημέρες και ώρες: κ.κ.  Δημήτριο Νικηφορίδη και Παύλο Γεωργόπουλο,  οδός Ύδρας 10, 65302, 4ος όροφος, τηλέφωνο 250620459, fax 2510620429 και  e-mail:  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Το υλικό της Προκήρυξης είναι αναρτημένο στην ιστοσελίδα της ΑΝ.ΚΑ ΑΑΕ ΟΤΑ (www.ankavala.gr), απ’ όπου μπορούν να το προμηθεύονται οι ενδιαφερόμενοι.

Η επιλογή των υποψηφίων θα γίνει ύστερα από αξιολόγησή τους από το Διοικητικό Συμβούλιο (Δ.Σ.) της ΑΝ.ΚΑ ΑΑΕ ΟΤΑ.

Διαβάστε Περισσότερα (κατεβάστε έντυπο)


Η Αναπτυξιακή Καβάλας Αναπτυξιακή Ανώνυμη Εταιρία Ο.Τ.Α. – (ΑΝ.ΚΑ ΑΑΕ ΟΤΑ), σε συνέχεια της υπ’ αριθμόν 328/16-07-2018 Απόφασης του Διοικητικού της Συμβουλίου (Δ.Σ.), ανακοινώνει ότι προτίθεται να συνάψει Σύμβαση Μίσθωσης Έργου (Σ.Μ.Ε.) για τις ανάγκες των τοπικών προγραμμάτων  LEADER/CLLD του ΠΑΑ και ΕΠΑΛΘ 2014-2020 (2023)» και ειδικότερα μέχρι 31/12/2019  με δυνατότητα παράτασης μέχρι τη λήξη του (31/12/2023), με :

 • (1) Μηχανικό ΠΕ ή ΤΕ (κωδικός 1) και
 • (1) Οικονομολόγο ΠΕ ή ΤΕ (κωδικός 2)
 • (1) Ιχθυολόγο ΠΕ η ΤΕ (κωδικός 3)
 • (1) Στέλεχος Διοικητικού Οικονομικού  και διαχείρισης Πληροφοριών ΤΕ (κωδικός 4)

Τόπος εκτέλεσης του έργου είναι τα γραφεία της Αναπτυξιακής Καβάλας Αναπτυξιακής Ανώνυμης Εταιρίας Ο.Τ.Α.– (ΑΝ.ΚΑ ΑΑΕ ΟΤΑ) και επιτόπου στα έργα και δράσεις του τοπικού προγράμματος.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να υποβάλλουν σφραγισμένο Φάκελο Συμμετοχής (μπορεί να δοθεί αυτοπροσώπως ή να αποσταλεί ταχυδρομικά ή ηλεκτρονικά) στα γραφεία της ΑΝ.ΚΑ ΑΑΕ ΟΤΑ. στην Καβάλα, οδός Ύδρας 10, 65302, 4οςόροφος, Κεντρικό Πρωτόκολλο, μέχρι την  Παρασκευή 17/08/2018 και ώρα 14:30.

Οι Φάκελοι Συμμετοχής θα πρέπει να έχουν την ένδειξη «Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για υποβολή πρότασης για την κατάρτιση Σύμβασης Μίσθωσης Έργου (Σ.Μ.Ε.) για τις ανάγκες των τοπικών προγραμμάτων  LEADER/CLLD του ΠΑΑ και ΕΠΑΛΘ 2014-2020 (2023)» και να πρωτοκολληθούν μέχρι την προαναφερόμενη  ημερομηνία και ώρα.

Φάκελοι που θα υποβληθούν μετά την παραπάνω ημερομηνία και ώρα, θα αποκλείονται από τη διαδικασία της αξιολόγησης.

Υπεύθυνοι για διανομή της Προκήρυξης και για παροχή πληροφοριών, τις εργάσιμες ημέρες και ώρες: κ.κ.  Δημήτριο Νικηφορίδη και Παύλο Γεωργόπουλο,  οδός Ύδρας 10, 65302, 4ος όροφος, τηλέφωνο 250620459, fax 2510620429 και  e-mail:  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Το υλικό της Προκήρυξης είναι αναρτημένο στην ιστοσελίδα της ΑΝ.ΚΑ ΑΑΕ ΟΤΑ (www.ankavala.gr), καθώς και στην ιστοσελίδα του Π.Α.Α. της Ελλάδας 2014-2020 (www.agrotikianaptixi.gr) απ’ όπου μπορούν να το προμηθεύονται οι ενδιαφερόμενοι.

Η επιλογή των υποψηφίων θα γίνει ύστερα από αξιολόγησή τους από την αρμόδια Επιτροπή Αξιολόγησης και στη συνέχεια θα αποφασίσει το Διοικητικό Συμβούλιο (Δ.Σ.) της ΑΝ.ΚΑ ΑΑΕ ΟΤΑ.

Διαβάστε περισσότερα (κατεβάστε έντυπο)

Posted On Σάββατο, 28 Ιουλίου 2018 19:42 Γράφτηκε από τον

Η εταιρεία Τουριστικής και Οικονομικής Ανάπτυξης Θάσου Μονομετοχική Δημοτική Ανώνυμη Εταιρεία "ΘΑΣΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗ Α.Ε.", ανακοινώνει την πρόσληψη εννέα (9) ατόμων, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, ως εξής:

για διάρκεια έως τριών (3) μηνών:
1 ΔΕ Υπαλλήλων Μπαρ (Κάμπινγκ Χρυσής Αμμουδιάς)

για διάρκεια έως τεσσάρων (4) μηνών:
2 ΥΕ Εργατών Γενικών Καθηκόντων (Κάμπινγκ Χρυσής Αμμουδιάς)
2 ΥΕ Εργατών Καθαριότητας (Super Market Κάμπινγκ Χρυσής Αμμουδιάς)
2 ΥΕ Εργατών Καθαριότητας (Κάμπινγκ Χρυσής Αμμουδιάς)
1 ΥΕ Εργατών Καθαριότητας (Κάμπινγκ Σωτήρος)

και για διάρκεια έως πέντε (5) μηνών:
1 ΥΕ Εργατών Καθαριότητας (Super Market Κάμπινγκ Χρυσής Αμμουδιάς)

Περίοδος Υποβολής Αιτήσεων: 04/07/2018 - 13/07/2018

Αναλυτικότερα στον παρακάτω σύνδεσμο.

Τηλέφωνο: 25930 61207

Posted On Τετάρτη, 04 Ιουλίου 2018 20:54 Γράφτηκε από τον

Έληξε την Τετάρτη η 48ωρη απεργία που πραγματοποίησαν οι εργαζόμενοι στην καθαριότητα των σχολικών μονάδων, ζητώντας μόνιμη, πλήρη και σταθερή εργασία με αορίστου χρόνου συμβάσεις και πλήρη εργασιακά και ασφαλιστικά δικαιώματα -καθώς και με την καταβολή αξιοπρεπών μισθών. Στην Καβάλα η διαμαρτυρία των καθαριστριών έλαβε σάρκα και οστά νωρίς το πρωί της Τετάρτης, με παράσταση διαμαρτυρίας έξω από το δημαρχιακό μέγαρο και συνάντηση με τη δήμαρχο Δήμητρα Τσανάκα. Στην παράσταση αυτή έδωσαν, επίσης, το παρόν εκπρόσωποι των εργαζόμενων στη ΒΦΛ και στην Kavala Oil, εκπρόσωποι των λιμενεργατών, ο πρόεδρος των εκπαιδευτικών Α'βάθμιας εκπαίδευσης Καβάλας Απόστολος Μουμτσάκης, η πρόεδρος της Ένωσης Συλλόγων Γονέων-Κηδεμόνων των σχολείων της Καβάλας Μαριάννα Δρόσου-Κακαγιάννη και -ως εκπρόσωπος των ιατρικών επισκεπτών- ο τέως πρόεδρος του ΕΥΚ Καβάλας Ευθύμης Μακρογιάννης, που στο παρελθόν είχε στηρίξει τον αγώνα των καθαριστριών. (Σχόλιο γράφοντος: Αλήθεια, ο νυν πρόεδρος του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου γιατί δεν ήταν παρών; )

Μετά τη συγκέντρωση στο δημαρχείο, οι καθαρίστριες μετέβησαν στα γραφεία της Νομαρχιακής Επιτροπής Καβάλας του ΣΥΡΙΖΑ, τα οποία και κατέλαβαν για λίγη ώρα.

Posted On Τετάρτη, 23 Μαΐου 2018 22:19 Γράφτηκε από τον

Ξεκίνησαν το πρωί της Δευτέρας οι αιτήσεις για τις 5.066 θέσεις Κοινωφελούς Εργασίας του ΟΑΕΔ που αφορούν τα δασαρχεία της χώρας για την κάλυψη των αναγκών της αντιπυρικής προστασίας κατά τους καλοκαιρινούς μήνες. Σύμφωνα με την προκήρυξη του ΟΑΕΔ, οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να καταθέσουν τις αιτήσεις τους ως και τις 12 το μεσημέρι της 31ης Μαΐου, στον διαδικτυακό τόπο του ΟΑΕ∆ www.oaed.gr, χρησιµοποιώντας το σχετικό ̟πεδίο καταχώρισης ηλεκτρονικών αιτήσεων. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επιλέξουν μία  μόνο ειδικότητα τοποθέτησης από τις αναφερόμενες στη σχετική λίστα του Παραρτήματος Ι της Δημόσιας Πρόσκλησης,Nο /2018  και μέχρι τρεις Επιβλέποντες Φορείς.

∆ικαίωµα υ̟ποβολής ηλεκτρονικών αιτήσεων συµµετοχής στη διαδικασία κατάρτισης του Πίνακα Κατάταξης Ανέργων για την ̟προώθηση της α̟ασχόλησης µέσω π̟ρογραµµάτων κοινωφελούς χαρακτήρα έχουν µόνο οι εγγεγραµµένοι άνεργοι στα µητρώα ανέργων του ΟΑΕ∆ ηλικίας άνω των 18 ετών. Ως δυνητικά ωφελούµενοι είναι όσοι γεννήθηκαν ̟πριν την 1/06/2000 και διανύουν το 19 έτος της ηλικίας τους.

Κριτήρια επιλογής και κατάταξης των ωφελουμένων

Kritiria

Μισθοί
 
Το µισθολογικό κόστος αντιστοιχεί: α) σε 19,81 ευρώ ηµερησίως και όχι
µεγαλύτερο α̟πό 495,25 ευρώ µηνιαίως για ωφελούµενους ηλικίας 25 ετών και άνω και
β) σε 17,27 ευρώ ηµερησίως και όχι µεγαλύτερο α̟πό 431,75 ευρώ µηνιαίως για ωφελούµενους κάτω των 25 ετών κατά ̟παρέκκλιση των νόµιµων αµοιβών, ̟που προβλέ̟ονται α̟ό την Εθνική Συλλογική Σύµβαση Εργασίας και τις οικείες συλλογικές συµβάσεις.
γ) Το Πράσινο Ταμείο θα καλύπτει τα εργαλεία και Μέσα Ατομικής Προστασίας των εργαζομένων,

Αναλυτικά όλη η διαδικασία και η μοριοδότηση στην:

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

Όσον αφορά το νομό Καβάλας ισχύουν οι παρακάτω θέσεις:

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΑΡΙΘΜΟΣ ΘΕΣΕΩΝ  
Περιφερειακή Ενότητα Καβάλας Δασαρχείο Καβάλας ΠΕ ΓΕΩΤΕΧΝΙΚΩΝ (ΔΑΣΟΛΟΓΩΝ) 1  
Περιφερειακή Ενότητα Καβάλας Δασαρχείο Καβάλας ΤΕ ΔΑΣΟΠΟΝΩΝ 1  
Περιφερειακή Ενότητα Καβάλας Δασαρχείο Καβάλας ΔΕ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΑΣΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ 2  
Περιφερειακή Ενότητα Καβάλας Δασαρχείο Καβάλας ΔΕ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ-ΛΟΓΙΣΤΙΚΟΥ 3  
Περιφερειακή Ενότητα Καβάλας Δασαρχείο Καβάλας ΥΕ ΕΡΓΑΤΩΝ - ΕΡΓΑΤΡΙΩΝ 30 37
Περιφερειακή Ενότητα Θάσου  Δασαρχείο Θάσου ΠΕ ΓΕΩΤΕΧΝΙΚΩΝ (ΔΑΣΟΛΟΓΩΝ) 2  
Περιφερειακή Ενότητα Θάσου  Δασαρχείο Θάσου ΤΕ ΔΑΣΟΠΟΝΩΝ 2  
Περιφερειακή Ενότητα Θάσου  Δασαρχείο Θάσου ΔΕ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΑΣΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ 4  
Περιφερειακή Ενότητα Θάσου  Δασαρχείο Θάσου ΔΕ ΟΔΗΓΩΝ (Με δίπλωμα οδήγησης κατηγορίας Δ) 1  
Περιφερειακή Ενότητα Θάσου  Δασαρχείο Θάσου ΔΕ ΦΥΛΑΚΩΝ 1  
Περιφερειακή Ενότητα Θάσου  Δασαρχείο Θάσου ΔΕ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ-ΛΟΓΙΣΤΙΚΟΥ 5  
Περιφερειακή Ενότητα Θάσου  Δασαρχείο Θάσου ΥΕ ΕΡΓΑΤΩΝ - ΕΡΓΑΤΡΙΩΝ 50 65
Posted On Δευτέρα, 21 Μαΐου 2018 22:03 Γράφτηκε από τον

Ζητείται Φιλόλογος για μόνιμη απασχόληση με τα εξής προσόντα:

- Πτυχίο φιλολογικής σχολής.
- Γνώσεις στην ειδική αγωγή (μεταπτυχιακό μετράει θετικά).
- Γνώση αγγλικής γλώσσας (ανάγνωση και συγγραφή).
- έως 35 χρονών (για ένταξη μέσω προγράμματος ΕΣΠΑ)

Η θέση αφορά την επιμέλεια κειμένων και επικοινωνία με συνεργάτες στο φροντιστήριο SBS Studies, στην Καβάλα.

Βασικά καθήκοντα:

- Έλεγχος και διόρθωση Εργασιών, Παρουσιάσεων.
- Επικοινωνία με συνεργάτες (τηλέφωνο, skype).

Υπάρχουν περισσότερες πληροφορίες και διευκρινίσεις για τη θέση εργασίας οι οποίες δίδονται κατόπιν ζήτησης από το γραφείο στην Φιλίππου 42 (περιοχή Αγίου Ιωάννη) στην Καβάλα.

Αν ενδιαφέρεστε μπορείτε να περάσετε να αφήσετε το βιογραφικό σας. Η πρόσληψη θα γίνει άμεσα καθώς υπάρχει ανάγκη να καλυφθεί η θέση.

Υπεύθυνος αγγελίας: Άγγελος Γιώργης -2510 837211

Είδος Εργασίας: Πλήρης απασχόληση

Posted On Κυριακή, 13 Μαΐου 2018 09:09 Γράφτηκε από τον
Σελίδα 1 από 18

Afisa 2o Syn Pag F

Website Banner

Konstantinos Jewellery Banner  

Tetrakopterakias

OLKLOGO

18411 1597428757160899 3262623372867792020 N

Kreka

Odeio

Vitrokosmos

Dhmh

DeltaTV Logo

Star Dramas

1174612 371849632918150 1744395463 N

Logo

Το Kavala-Portal αποτελεί μια αξιόπιστη λύση για την καθημερινή σας ενημέρωση για όλα τα νέα στο νομό Καβάλας. Όλα τα κείμενα και οι φωτογραφίες αυτού του ιστότοπου αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του "Kavala-Portal.gr". Μπορείτε να χρησιμοποιήστε οποιοδήποτε υλικό εφόσον αναφέρετε ως πηγή το "www.kavala-portal.gr".

Ελάτε στην παρέα μας