Πέμπτη, 19 Απριλίου 2018
Εργασία

Εργασία (231)

Επιχείρηση με επωνυμία ΙSTOS CAFE BAR στα Λιμενάρια Θάσου ζητά κοπέλα για μπαρ για την καλοκαιρινή περίοδο (Μάιος - Οκτώβριος).Επιχείρηση με επωνυμία ΙSTOS CAFE BAR στα Λιμενάρια Θάσου ζητά κοπέλα για μπαρ για την καλοκαιρινή περίοδο (Μάιος - Οκτώβριος).Ικανοποιητικές αποδοχές και παραχώρηση σπιτιού κατόπιν συνεννόησης.

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6948056638

E-mail αποστολής βιογραφικού σημειώματος: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Posted On Δευτέρα, 16 Απριλίου 2018 19:04 Γράφτηκε από τον

Το ξενοδοχείο Europark, στην παραλία Αστρίς Θάσου, ζητά για την φετινή θερινή σαιζόν προσωπικό για την ομάδα καθαριότητας, ηλικίας 30-40, κατά προτίμηση ένα ζευγάρι και 2-3 γυναίκες. Θα πρέπει να έχουν ομαδικό πνεύμα και υπευθυνότητα, καθώς και να γνωρίσουν λίγα αγγλικά σε επίπεδο συνεννόησης.

Παρέχεται πλήρης ασφάλιση, μισθός κατηγορίας $$$$ και -κατόπιν συμφωνίας- διαμονή.

Αποστολή βιογραφικού στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Posted On Δευτέρα, 16 Απριλίου 2018 18:45 Γράφτηκε από τον
ΠΡΑΤΗΡΙΟ ΥΓΡΩΝ ΚΑΥΣΙΜΩΝ ΣΤΗΝ ΚΑΒΑΛΑ ΖΗΤΑΕΙ 5 ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
 
3 ΑΝΔΡΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΑΝΤΛΙΩΝ
1 ΑΝΔΡΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΟΧΗΜΑΤΩΝ
1 ΓΥΝΑΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΑΙΘΟΥΣΑΣ/ΤΑΜΕΙΟ
 
ΤΟ ΠΡΑΤΗΡΙΟ ΚΑΥΣΙΜΩΝ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΙΜΗΤΗΡΙΑ.
ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΩΝ ΣΤΟ EMAIL ΜΑΣ Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Posted On Κυριακή, 15 Απριλίου 2018 13:06 Γράφτηκε από τον

Τη σύναψη τριακοσίων πενήντα έξι (356) συμβάσεων με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου για χρονικό διάστημα έως οκτώ (8) μήνες, ή έως εννέα (9) μήνες (για απασχόληση σε αναγνωρισμένες σχολές) σε ΝΠΙΔ, για τη στελέχωση υπηρεσιών που παρέχουν έργο έναντι αντιτίμου από τους ωφελούμενους, ενέκρινε με απόφαση του, ο υπουργός Εσωτερικών, Πάνος Σκουρλέτης.

Σύμφωνα με την απόφαση του υπουργού: «Η πρόσληψη του ανωτέρω προσωπικού θα γίνει σύμφωνα με τις διατάξεις του ν. 2190/1994, όπως ισχύει και τις όμοιες του ν. 3812/2009, όπως ισχύει, καθώς και του πδ 524/1980 κατά περίπτωση»

Στην απόφαση αυτή συμπεριλαμβάνονται και 20 θέσεις για τη Δημοτική Επιχείρηση Καβάλας "ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ"

ΑΠΟΦΑΣΗ – ΘΕΣΕΙΣ

Πηγή: aftodioikisi.gr

Posted On Τετάρτη, 11 Απριλίου 2018 21:05 Γράφτηκε από τον

Το ξενοδοχείο Makryammos Bungalows στην Θάσο αναζητεί Υπεύθυνο συνεργείου συντήρησης για ετήσια απασχόληση

Προσόντα :   

  • Εμπειρία σε ανάλογη θέση   
  • Απόφοιτος ΤΕΙ η  Τεχνικής  Σχολής
  • Διοικητικές Ικανότητες
  • Γνώσεις Ηλεκτρονικού υπολογιστή
  • Μόνιμη κατοίκιση στην Θάσο  

Αποστολή βιογραφικών και πληροφορίες

email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Tel :   259302210


Το ξενοδοχείο Makryammos Bungalows στην Θάσο αναζητεί

Ναυαγοσώστη Θαλάσσης  για την καλοκαιρινή περίοδο

Αποστολή βιογραφικών και πληροφορίες

email: info@makryammos-hotel.gr

Tel :   2593022101

Posted On Παρασκευή, 23 Μαρτίου 2018 23:51 Γράφτηκε από τον

Με απόφαση που υπέγραψαν ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Ξανθός και ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης, εγκρίθηκε η πρόσληψη 768 θέσεων ειδικευμένων ιατρών σε νοσοκομεία και κέντρα υγείας σε όλη την Ελλάδα.

Οι θέσεις αυτές κατανέμονται ως εξής:

  • 528 στα Τμήματα Επειγόντων Περιστατικών (ΤΕΠ). Πρόκειται για νέες θέσεις που δημιουργήθηκαν με σκοπό την καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών και την εύρυθμη λειτουργία των νοσοκομείων.
  • 105 για την κάλυψη αναγκών σε ιατρικό προσωπικό στα δημόσια νοσοκομεία όλης της χώρας
  • 74 προκειμένου να καλυφθούν οι ανάγκες που θα προκύψουν από τη μετάθεση γιατρών που έχουν συμπληρώσει 5 χρόνια σε άγονες περιοχές
  • 61 επαναπροκηρύξεις για θέσεις που είχαν αποβεί άγονες.

Όσον αφορά την Καβάλα -και την υπόλοιπη περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης- ισχύουν τα εξής:

Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας (συνολικές θέσεις: 7)

1 θέση Διευθυντή ΠΑΘΟΛΟΓΙΑΣ ή ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗΣ με αποδεδειγμένη εμπειρία και γνώση στην επείγουσα ιατρική ή εξειδίκευση στη Μ.Ε.Θ. (για το Τ.Ε.Π.)

1 θέση Επιμελητή Α‘ ΠΑΘΟΛΟΓΙΑΣ ή ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΙΑΣ ή ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗΣ με αποδεδειγμένη εμπειρία και γνώση στην επείγουσα ιατρική ή εξειδίκευση στη Μ.Ε.Θ. (για το Τ.Ε.Π.)

1 θέση Επιμελητή Α’ ΠΑΘΟΛΟΓΙΑΣ ή ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗΣ με αποδεδειγμένη εμπειρία και γνώση στην επείγουσα ιατρική ή εξειδίκευση στη Μ.Ε.Θ. ή ΓΕΝΙΚΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ με αποδεδειγμένη εμπειρία και γνώση στην επείγουσα ιατρική, διάσωση, προνοσοκομειακή περίθαλψη και διαχείριση – διοίκηση – συντονισμό του έργου της εφημερίας (για το Τ.Ε.Π.)

1 θέση Επιμελητή Β’ ΠΑΘΟΛΟΓΙΑΣ ή ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗΣ με αποδεδειγμένη εμπειρία και γνώση στην επείγουσα ιατρική ή εξειδίκευση στη Μ.Ε.Θ. ή ΓΕΝΙΚΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ με αποδεδειγμένη εμπειρία και γνώση στην επείγουσα ιατρική, διάσωση, προνοσοκομειακή περίθαλψη και διαχείριση – διοίκηση – συντονισμό του έργου της εφημερίας (για το Τ.Ε.Π.)

3 θέσεις Επιμελητή Β’ ΓΕΝΙΚΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ με αποδεδειγμένη εμπειρία και γνώση στην επείγουσα ιατρική, διάσωση, προνοσοκομειακή περίθαλψη και διαχείριση – διοίκηση – συντονισμό του έργου της εφημερίας (για το Τ.Ε.Π.)

Γενικό Νοσοκομείο Δράμας (συνολικές θέσεις: 8)

1 θέση Διευθυντή ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΟΛΟΓΙΑΣ ή ΠΑΘΟΛΟΓΙΑΣ ή ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΙΑΣ ή ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗΣ ή ΠΝΕΥΜΟΝΟΛΟΓΙΑΣ – ΦΥΜΑΤΙΟΛΟΓΙΑΣ με αποδεδειγμένη εμπειρία και γνώση στην επείγουσα ιατρική ή εξειδίκευση στη Μ.Ε.Θ. ή ΓΕΝΙΚΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ με αποδεδειγμένη εμπειρία και γνώση στην επείγουσα ιατρική, διάσωση, προνοσοκομειακή περίθαλψη και διαχείριση – διοίκηση – συντονισμό του έργου της εφημερίας (για το Τ.Ε.Π.)

1 θέση Επιμελητή Α’ ΠΑΘΟΛΟΓΙΑΣ με αποδεδειγμένη εμπειρία και γνώση στην επείγουσα ιατρική ή εξειδίκευση στη Μ.Ε.Θ. ή ΓΕΝΙΚΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ με αποδεδειγμένη εμπειρία και γνώση στην επείγουσα ιατρική, διάσωση, προνοσοκομειακή περίθαλψη και διαχείριση – διοίκηση – συντονισμό του έργου της εφημερίας (για το Τ.Ε.Π.)

1 θέση Επιμελητή Α‘ ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΙΑΣ με αποδεδειγμένη εμπειρία και γνώση στην επείγουσα ιατρική ή εξειδίκευση στη Μ.Ε.Θ.  (για το Τ.Ε.Π.)

1 θέση Επιμελητή Α’ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗΣ με αποδεδειγμένη εμπειρία και γνώση στην επείγουσα ιατρική ή εξειδίκευση στη Μ.Ε.Θ.  (για το Τ.Ε.Π.)

1 θέση Επιμελητή Β’ ΓΕΝΙΚΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ με αποδεδειγμένη εμπειρία και γνώση στην επείγουσα ιατρική, διάσωση, προνοσοκομειακή περίθαλψη και διαχείριση – διοίκηση – συντονισμό του έργου της εφημερίας (για το Τ.Ε.Π.)

1 θέση Επιμελητή Β’ Παθολογίας

2 θέσεις Επιμελητή Β’ Αναισθησιολογίας

Γενικό Νοσοκομείο Κομοτηνής «Σισμανόγλειο» (συνολικές θέσεις: 6)

1 θέση Διευθυντή ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗΣ με αποδεδειγμένη εμπειρία και γνώση στην επείγουσα ιατρική ή εξειδίκευση στη Μ.Ε.Θ. (για το Τ.Ε.Π.)

2 θέσεις Επιμελητή Α‘ ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΟΛΟΓΙΑΣ με αποδεδειγμένη εμπειρία και γνώση στην επείγουσα ιατρική ή εξειδίκευση στη Μ.Ε.Θ. (για το Τ.Ε.Π.)

1 θέση Επιμελητή Β’ ΠΑΘΟΛΟΓΙΑΣ με αποδεδειγμένη εμπειρία και γνώση στην επείγουσα ιατρική ή εξειδίκευση στη Μ.Ε.Θ. (για το Τ.Ε.Π.)

1 θέση Επιμελητή Β’ ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΙΑΣ με αποδεδειγμένη εμπειρία και γνώση στην επείγουσα ιατρική ή εξειδίκευση στη Μ.Ε.Θ. (για το Τ.Ε.Π.)

1 θέση Επιμελητή Α‘ ΩΤΟΡΙΝΟΛΑΡΥΓΓΟΛΟΓΙΑΣ

Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης (συνολικές θέσεις:9)

1 θέση Διευθυντή ΠΑΘΟΛΟΓΙΑΣ ή ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗΣ με αποδεδειγμένη εμπειρία και γνώση στην επείγουσα ιατρική ή εξειδίκευση στη Μ.Ε.Θ.(για το Τ.Ε.Π.)

1 θέση Επιμελητή Α’ ΠΑΘΟΛΟΓΙΑΣ με αποδεδειγμένη εμπειρία και γνώση στην επείγουσα ιατρική ή εξειδίκευση στη Μ.Ε.Θ.(για το Τ.Ε.Π.)

2 θέσεις Επιμελητή Β’ ΓΕΝΙΚΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ με αποδεδειγμένη εμπειρία και γνώση στην επείγουσα ιατρική, διάσωση, προνοσοκομειακή περίθαλψη και διαχείριση – διοίκηση – συντονισμό του έργου της εφημερίας (για το Τ.Ε.Π.)

1 θέση Επιμελητή Β’ ΠΑΘΟΛΟΓΙΑΣ με αποδεδειγμένη εμπειρία και γνώση στην επείγουσα ιατρική ή εξειδίκευση στη Μ.Ε.Θ.(για το Τ.Ε.Π.)

1 θέση Επιμελητή Β’ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗΣ με αποδεδειγμένη εμπειρία και γνώση στην επείγουσα ιατρική ή εξειδίκευση στη Μ.Ε.Θ.(για το Τ.Ε.Π.)

1 θέση Επιμελητή Β’ Παιδιατρικής

1 θέση Επιμελητή Β’ Ψυχιατρικής

1 θέση Διευθυντή Παθολογίας

Γενικό Νοσοκομείο Έβρου (σύνολο θέσεων: 8)

1 θέσης Διευθυντή ΠΑΘΟΛΟΓΙΑΣ ή ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΙΑΣ ή ΠΝΕΥΜΟΝΟΛΟΓΙΑΣ – ΦΥΜΑΤΙΟΛΟΓΙΑΣ με αποδεδειγμένη εμπειρία και γνώση στην επείγουσα ιατρική ή εξειδίκευση στη Μ.Ε.Θ. (για το Τ.Ε.Π.)

1 θέση Επιμελητή Α’ ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΟΛΟΓΙΑΣ με αποδεδειγμένη εμπειρία και γνώση στην επείγουσα ιατρική ή εξειδίκευση στη Μ.Ε.Θ. (για το Τ.Ε.Π.)

1 θέση Επιμελητή Α’ ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΙΑΣ με αποδεδειγμένη εμπειρία και γνώση στην επείγουσα ιατρική ή εξειδίκευση στη Μ.Ε.Θ. (για το Τ.Ε.Π.)

1 θέση Επιμελητή Β‘ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗΣ με αποδεδειγμένη εμπειρία και γνώση στην επείγουσα ιατρική ή εξειδίκευση στη Μ.Ε.Θ. (για το Τ.Ε.Π.)

2 θέσεις Επιμελητή Β’ ΠΑΘΟΛΟΓΙΑΣ με αποδεδειγμένη εμπειρία και γνώση στην επείγουσα ιατρική ή εξειδίκευση στη Μ.Ε.Θ. (για το Τ.Ε.Π.)

1 θέση Επιμελητή Β’ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗΣ ΘΩΡΑΚΑ

1 θέση Επιμελητή Β’ ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΟΛΟΓΙΑΣ

Αποκεντρωμένη Οργανική Μονάδα Διδυμότειχου (σύνολο θέσεων: 1)

1 θέση Επιμελητή Β’ Νεφρολογίας

Κέντρο Υγείας Σαμοθράκης (σύνολο θέσεων: 2)

2 θέσεις Επιμελητή Α‘ ΓΕΝΙΚΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ή ΠΑΘΟΛΟΓΙΑΣ

Κέντρο Υγείας Θάσου (σύνολο θέσεων:1)

1 θέση Επιμελητή Β’ Παιδιατρικής

Posted On Τρίτη, 20 Μαρτίου 2018 07:23 Γράφτηκε από τον

Το ξενοδοχείο TOSCA BEACH αναζητεί προσωπικό για τη στελεχωση του τμήματος φυλαξης(security).

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΕΣ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ

· Ηλικια 21-50 ετών

· Άδεια ασκήσεως επαγγέλματος

· Γνώση Αγγλικών

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να στείλουν βιογραφικό σημείωμα στη διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. 

Posted On Δευτέρα, 12 Μαρτίου 2018 21:32 Γράφτηκε από τον

Το Επιμελητήριο Καβάλας, μέλος του ευρωπαϊκού δικτύου στήριξης μικρομεσαίων επιχειρήσεων Enterprise Europe Network, σε συνεργασία με την Ομοσπονδία Επαγγελματοβιοτεχνών και Εμπόρων Καβάλας διοργάνωσε το πρωί της Κυριακής, στην αίθουσα συνεδριάσεών του, ημερίδα με θέμα:

«ΕΠΙΚΑΙΡΑ ΕΡΓΑΤΙΚΑ & ΜΙΣΘΟΔΟΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ»
Το καθεστώς των όρων αμοιβής και εργασίας των μισθωτών μετά την αποδόμηση των ΣΣΕ, θέματα μερικής & εκ περιτροπής απασχόλησης, συμβάσεις εργασίας ορισμένου χρόνου, χρονικά όρια εργασίας, κυρώσεις σε εργοδότες επί παραβάσεων κλπ.

Εισηγητής ήταν ο κος. Πέτρος Ραπανάκης, Οικονομολόγος- Σύμβουλος επιχειρήσεων σε θέματα εργατικής νομοθεσίας & ανθρώπινου δυναμικού, Αρθρογράφος, Συγγραφέας.

Σχόλιο γράφοντος: Αρκετά ενδιαφέρον το θέμα της ημερίδας, αλλά έχουμε μια απορία: Μήπως θα ήταν καλό να αποστελλόταν η πρόσκληση της ημερίδας και π.χ. στο Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Καβάλας; (αν εστάλη και δεν υπήρξε ανταπόκριση τότε το πράγμα αλλάζει...)

Posted On Δευτέρα, 26 Φεβρουαρίου 2018 06:22 Γράφτηκε από τον

Ανακοίνωση για την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά έξι ( 6 ) ατόμων για την υλοποίηση της Δράσης «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής» (Περίοδος 2017-2018) στο Ν.Π.Δ.Δ. «ΔΗΜΑΡΩΓΟΣ», που εδρεύει στο Δήμο Θάσου - και συγκεκριμένα του εξής, ανά υπηρεσία, έδρα, ειδικότητα και διάρκεια σύμβασης, αριθμού ατόμων (βλ. ΠΙΝΑΚΑ Α), με τα αντίστοιχα απαιτούμενα (τυπικά και τυχόν πρόσθετα) προσόντα:

1 ΠΕ ΝΗΠΙΑΓΩΓΩΝ
1 ΤΕ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΟΚΟΜΩΝ
1 ΔΕ ΜΑΓΕΙΡΩΝ/ΙΣΣΩΝ
3 ΔΕ ΒΟΗΘΩΝ ΒΡΕΦΟΚΟΜΩΝ

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ

Οι υποψήφιοι για την απόδειξη των ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΩΝ ΠΡΟΣΟΝΤΩΝ (βλ. ΠΙΝΑΚΑ Β), των λοιπών ιδιοτήτων τους και της εμπειρίας τους οφείλουν να προσκομίσουν όλα τα απαιτούμενα από την παρούσα Ανακοίνωση και το «Παράρτημα ανακοινώσεων Συμβάσεων εργασίας Ορισμένου Χρόνου (ΣΟΧ)» δικαιολογητικά, σύμφωνα με τα οριζόμενα στην ενότητα «ΠΡΟΣΚΟΜΙΣΗ ΤΙΤΛΩΝ, ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΩΣΕΩΝ» του Κεφαλαίου ΙΙ του ανωτέρω Παραρτήματος, εκτός από την Υπεύθυνη Δήλωση του ν. 1599/1986 που αναφέρεται στο ΚΕΦΑΛΑΙΟ II, «ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ», στοιχείο 2 του Παραρτήματος αυτού.

Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ.6 και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία του ΝΠΔΔ «ΔΗΜΑΡΩΓΟΣ» που εδρεύει στο Δήμο Θάσου στην οδό Πιέρ Ντε Βαμπεζ (στο κτήριο του παλιού ΙΚΑ ) απευθύνοντάς την υπόψη κ Βλαχογιάννη Ιωάννας (τηλ. επικοινωνίας: 25930 24020 ). Στην περίπτωση αποστολής των αιτήσεων ταχυδρομικώς το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος μετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση των υποψηφίων. Ο φάκελος πρέπει να έχει την επισήμανση για «Ανακοίνωση ΣΟΧ 1/2018».

Κάθε υποψήφιος δικαιούται να υποβάλει μία μόνο αίτηση και για θέσεις μίας μόνο κατηγορίας προσωπικού (ΠΕ ή ΤΕ ή ΔΕ). Η σώρευση θέσεων διαφορετικών κατηγοριών προσωπικού σε μία ή περισσότερες αιτήσεις συνεπάγεται αυτοδικαίως σε κάθε περίπτωση ακύρωση όλων των αιτήσεων και αποκλεισμό του υποψηφίου από την περαιτέρω διαδικασία.

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι δέκα (10) ημέρες (υπολογιζόμενες ημερολογιακά) και αρχίζει από την επόμενη ημέρα της τελευταίας δημοσίευσης της παρούσας σε τοπικές εφημερίδες ή της ανάρτησής της στο κατάστημα της υπηρεσίας μας και στο χώρο των ανακοινώσεων του δημοτικού καταστήματος του Δήμου Θάσου, εφόσον η ανάρτηση είναι τυχόν μεταγενέστερη της δημοσίευσης στις εφημερίδες. Η ανωτέρω προθεσμία λήγει με την παρέλευση ολόκληρης της τελευταίας ημέρας και εάν αυτή είναι, κατά νόμο, εξαιρετέα (δημόσια αργία ή μη εργάσιμη), τότε η λήξη της προθεσμίας μετατίθεται την επόμενη εργάσιμη ημέρα.

Οι υποψήφιοι μπορούν να αναζητήσουν τα έντυπα των αιτήσεων: α) στην υπηρεσία μας στην ανωτέρω διεύθυνση• β) στο δικτυακό τόπο του ΑΣΕΠ (www.asep.gr) και συγκεκριμένα ακολουθώντας από την κεντρική σελίδα τη διαδρομή: Πολίτες — Έντυπα -Διαδικασίες — Διαγωνισμών Φορέων — Ορ. Χρόνου ΣΟΧ γ) στα κατά τόπους Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών (ΚΕΠ) αλλά και στην ηλεκτρονική τους διεύθυνση (www.kep.gov.gr), απ' όπου μέσω της διαδρομής: Σύνδεσμοι — Ανεξάρτητες και άλλες αρχές — ΑΣΕΠ θα οδηγηθούν στην κεντρική σελίδα του δικτυακού τόπου του ΑΣΕΠ και από εκεί θα έχουν πρόσβαση στα έντυπα μέσω της διαδρομής: Πολίτες — Έντυπα -Διαδικασίες — Διαγωνισμών Φορέων — Ορ. Χρόνου ΣΟΧ.

Η προκηρυξη εδω

Posted On Τετάρτη, 14 Φεβρουαρίου 2018 19:47 Γράφτηκε από τον

Ήταν που ήταν, ουσιαστικά, "νεκρό" και χωρίς νόημα ύπαρξης το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Καβάλας -ήδη από τις ημέρες της διοίκησης Τιάκα, το "φάντασμα" του οποίου συνεχίζει ακόμα να πλανάται μέσα στο κτίριο της Δαγκλή 19-, ήρθε ο φετινός Ιανουάριος και "έδεσε" το γλυκό...

Οι σκηνές που αντικρίσαμε τον τελευταίο μήνα, στις 2 Γενικές Συνελεύσεις που έλαβαν χώρα στις 14 και στις 28 Ιανουαρίου, με τους συνδικαλιστές του ΠΑΜΕ να προσπαθούν να μπουν στο κτίριο του Εργατικού Κέντρου και τη διοίκηση του ΕΥΚ να επιστρατεύει ιδιωτική εταιρεία security (!) για να αποτρέψει την είσοδο, είναι -και ας μην αρέσει σε κανέναν- είναι σκηνές που μας γυρίζουν σε εποχές χούντας (και έλλειψης δημοκρατικών ελευθεριών) και υποβαθμίζουν τον συνδικαλισμό στο επίπεδο του κουτσομπολιού!

Απλά κοιτάμε για λίγο τις εικόνες αυτές και, στη συνέχεια, τις προσπερνάμε αδιάφορα...

Και επειδή κάποιοι βγήκαν αρχικά και είπαν ότι δεν υπήρχε security έξω από το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο -ασχέτως αν, μετά, τα "μάζεψαν"-, το ΠΑΜΕ έδωσε στη δημοσιότητα το παρακάτω ιδιωτικό συμφωνητικό:

Simfonitiko Security Eyk Kavalas

Και το χειρότερο είναι ότι τόσο το ΠΑΜΕ όσο και το ίδιο το ΕΥΚ Καβάλας συνεχίζουν να ασχολούνται "με το πάπλωμα" και, αντί να ασχολούνται με την ουσία, προσπαθούν να "διεκδικήσουν" τα ηνία του "εργατικού αγώνα" και της "εργατικής πάλης" ενάντια στα "αντιλαϊκά μέτρα" που "επιβάλλονται" από την κυβέρνηση, την Ε.Ε. και την εργοδοσία. Από τη μια βλέπουμε "τις δυνάμεις του ΠΑΜΕ και τα ταξικά σωματεία να οργανώνουν τον αγώνα των εργαζομένων, να μετατρέπουν την αγανάκτηση σε αγώνα για δουλειά με δικαιώματα" και από την άλλη βλέπουμε το Εργατικό Κέντρο (ή την ΠΑΣΚΕ Καβάλας) να μιλάει για "κομματικές φιέστες" και "για τραμπουκισμούς, βία, προπηλακισμούς και τσαμπουκάδες"

Χωρίς φυσικά να βλέπουν ότι οχι μόνο η συμμετοχή στις απεργιακές κινητοποιήσεις είναι πλέον μηδαμινή, αλλά και ότι οι περισσότεροι εργαζόμενοι αντιμετωπίζουν πλέον τους συνδικαλιστές με "στραβό μάτι" (είδαμε και το πώς αντιμετώπισε η τοπική κοινωνία τους απολυμένους της ΒΦΛ)...

Χωρίς φυσικά να λογαριάζουν ότι οι άνεργοι (που καθημερινά αυξάνονται) δεν θα κάτσουν να διαμαρτυρηθούν και να αγωνιστούν για δουλειά με δικαιώματα -διότι, πολύ απλά, δεν δουλεύουν...

Χωρίς φυσικά να βλέπουν ότι η λέξη "συνδικαλιστής", ενώ κάποτε έδινε σε έναν άνθρωπο κύρος και δυναμική, πλέον ισοδυναμεί με ύβρη και έχει λάβει προσβλητικό χαρακτήρα (αν αυτή η εικόνα τιμά τόσο τους εμπλεκόμενους με τον συνδικαλισμό, τότε μάλλον "κοιμούνται ύπνον βαθύν...")

Δεν υπάρχει λόγος να ασχοληθούμε έτι περαιτέρω με τις αλλεπάλληλες ανακοινώσεις και των 2 πλευρών, άλλωστε έχουμε διαπιστώσει στην πράξη πως ούτε οι αναγνώστες μας μπαίνουν στη διαδικασία να τις διαβάσουν. Το ξαναλέμε, για να μην παρεξηγηθούμε: αν αυτή η εικόνα τιμά τόσο τους εμπλεκόμενους με τον συνδικαλισμό, τότε μάλλον "κοιμούνται ύπνον βαθύν..."

Posted On Παρασκευή, 02 Φεβρουαρίου 2018 06:44 Γράφτηκε από τον
Σελίδα 1 από 17

Keelpno Banner 300 250

Dipethe Kavalas Ianouarios Aprilios 2018

Logo Contract

Constantinos Jewellery Vertical  

Tetrakopterakias

OLKLOGO

18411 1597428757160899 3262623372867792020 N

Kreka


Odeio

Vitrokosmos

Dhmh

Ape Mpe

DeltaTV Logo

Star Dramas

1174612 371849632918150 1744395463 N

Logo

Το Kavala-Portal αποτελεί μια αξιόπιστη λύση για την καθημερινή σας ενημέρωση για όλα τα νέα στο νομό Καβάλας. Όλα τα κείμενα και οι φωτογραφίες αυτού του ιστότοπου αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του "Kavala-Portal.gr". Μπορείτε να χρησιμοποιήστε οποιοδήποτε υλικό εφόσον αναφέρετε ως πηγή το "www.kavala-portal.gr".

Ελάτε στην παρέα μας