Δευτέρα, 18 Ιουνίου 2018
Εργασία

Εργασία (236)

Έληξε την Τετάρτη η 48ωρη απεργία που πραγματοποίησαν οι εργαζόμενοι στην καθαριότητα των σχολικών μονάδων, ζητώντας μόνιμη, πλήρη και σταθερή εργασία με αορίστου χρόνου συμβάσεις και πλήρη εργασιακά και ασφαλιστικά δικαιώματα -καθώς και με την καταβολή αξιοπρεπών μισθών. Στην Καβάλα η διαμαρτυρία των καθαριστριών έλαβε σάρκα και οστά νωρίς το πρωί της Τετάρτης, με παράσταση διαμαρτυρίας έξω από το δημαρχιακό μέγαρο και συνάντηση με τη δήμαρχο Δήμητρα Τσανάκα. Στην παράσταση αυτή έδωσαν, επίσης, το παρόν εκπρόσωποι των εργαζόμενων στη ΒΦΛ και στην Kavala Oil, εκπρόσωποι των λιμενεργατών, ο πρόεδρος των εκπαιδευτικών Α'βάθμιας εκπαίδευσης Καβάλας Απόστολος Μουμτσάκης, η πρόεδρος της Ένωσης Συλλόγων Γονέων-Κηδεμόνων των σχολείων της Καβάλας Μαριάννα Δρόσου-Κακαγιάννη και -ως εκπρόσωπος των ιατρικών επισκεπτών- ο τέως πρόεδρος του ΕΥΚ Καβάλας Ευθύμης Μακρογιάννης, που στο παρελθόν είχε στηρίξει τον αγώνα των καθαριστριών. (Σχόλιο γράφοντος: Αλήθεια, ο νυν πρόεδρος του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου γιατί δεν ήταν παρών; )

Μετά τη συγκέντρωση στο δημαρχείο, οι καθαρίστριες μετέβησαν στα γραφεία της Νομαρχιακής Επιτροπής Καβάλας του ΣΥΡΙΖΑ, τα οποία και κατέλαβαν για λίγη ώρα.

Posted On Τετάρτη, 23 Μαΐου 2018 22:19 Γράφτηκε από τον

Ξεκίνησαν το πρωί της Δευτέρας οι αιτήσεις για τις 5.066 θέσεις Κοινωφελούς Εργασίας του ΟΑΕΔ που αφορούν τα δασαρχεία της χώρας για την κάλυψη των αναγκών της αντιπυρικής προστασίας κατά τους καλοκαιρινούς μήνες. Σύμφωνα με την προκήρυξη του ΟΑΕΔ, οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να καταθέσουν τις αιτήσεις τους ως και τις 12 το μεσημέρι της 31ης Μαΐου, στον διαδικτυακό τόπο του ΟΑΕ∆ www.oaed.gr, χρησιµοποιώντας το σχετικό ̟πεδίο καταχώρισης ηλεκτρονικών αιτήσεων. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επιλέξουν μία  μόνο ειδικότητα τοποθέτησης από τις αναφερόμενες στη σχετική λίστα του Παραρτήματος Ι της Δημόσιας Πρόσκλησης,Nο /2018  και μέχρι τρεις Επιβλέποντες Φορείς.

∆ικαίωµα υ̟ποβολής ηλεκτρονικών αιτήσεων συµµετοχής στη διαδικασία κατάρτισης του Πίνακα Κατάταξης Ανέργων για την ̟προώθηση της α̟ασχόλησης µέσω π̟ρογραµµάτων κοινωφελούς χαρακτήρα έχουν µόνο οι εγγεγραµµένοι άνεργοι στα µητρώα ανέργων του ΟΑΕ∆ ηλικίας άνω των 18 ετών. Ως δυνητικά ωφελούµενοι είναι όσοι γεννήθηκαν ̟πριν την 1/06/2000 και διανύουν το 19 έτος της ηλικίας τους.

Κριτήρια επιλογής και κατάταξης των ωφελουμένων

Kritiria

Μισθοί
 
Το µισθολογικό κόστος αντιστοιχεί: α) σε 19,81 ευρώ ηµερησίως και όχι
µεγαλύτερο α̟πό 495,25 ευρώ µηνιαίως για ωφελούµενους ηλικίας 25 ετών και άνω και
β) σε 17,27 ευρώ ηµερησίως και όχι µεγαλύτερο α̟πό 431,75 ευρώ µηνιαίως για ωφελούµενους κάτω των 25 ετών κατά ̟παρέκκλιση των νόµιµων αµοιβών, ̟που προβλέ̟ονται α̟ό την Εθνική Συλλογική Σύµβαση Εργασίας και τις οικείες συλλογικές συµβάσεις.
γ) Το Πράσινο Ταμείο θα καλύπτει τα εργαλεία και Μέσα Ατομικής Προστασίας των εργαζομένων,

Αναλυτικά όλη η διαδικασία και η μοριοδότηση στην:

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

Όσον αφορά το νομό Καβάλας ισχύουν οι παρακάτω θέσεις:

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΑΡΙΘΜΟΣ ΘΕΣΕΩΝ  
Περιφερειακή Ενότητα Καβάλας Δασαρχείο Καβάλας ΠΕ ΓΕΩΤΕΧΝΙΚΩΝ (ΔΑΣΟΛΟΓΩΝ) 1  
Περιφερειακή Ενότητα Καβάλας Δασαρχείο Καβάλας ΤΕ ΔΑΣΟΠΟΝΩΝ 1  
Περιφερειακή Ενότητα Καβάλας Δασαρχείο Καβάλας ΔΕ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΑΣΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ 2  
Περιφερειακή Ενότητα Καβάλας Δασαρχείο Καβάλας ΔΕ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ-ΛΟΓΙΣΤΙΚΟΥ 3  
Περιφερειακή Ενότητα Καβάλας Δασαρχείο Καβάλας ΥΕ ΕΡΓΑΤΩΝ - ΕΡΓΑΤΡΙΩΝ 30 37
Περιφερειακή Ενότητα Θάσου  Δασαρχείο Θάσου ΠΕ ΓΕΩΤΕΧΝΙΚΩΝ (ΔΑΣΟΛΟΓΩΝ) 2  
Περιφερειακή Ενότητα Θάσου  Δασαρχείο Θάσου ΤΕ ΔΑΣΟΠΟΝΩΝ 2  
Περιφερειακή Ενότητα Θάσου  Δασαρχείο Θάσου ΔΕ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΑΣΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ 4  
Περιφερειακή Ενότητα Θάσου  Δασαρχείο Θάσου ΔΕ ΟΔΗΓΩΝ (Με δίπλωμα οδήγησης κατηγορίας Δ) 1  
Περιφερειακή Ενότητα Θάσου  Δασαρχείο Θάσου ΔΕ ΦΥΛΑΚΩΝ 1  
Περιφερειακή Ενότητα Θάσου  Δασαρχείο Θάσου ΔΕ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ-ΛΟΓΙΣΤΙΚΟΥ 5  
Περιφερειακή Ενότητα Θάσου  Δασαρχείο Θάσου ΥΕ ΕΡΓΑΤΩΝ - ΕΡΓΑΤΡΙΩΝ 50 65
Posted On Δευτέρα, 21 Μαΐου 2018 22:03 Γράφτηκε από τον

Ζητείται Φιλόλογος για μόνιμη απασχόληση με τα εξής προσόντα:

- Πτυχίο φιλολογικής σχολής.
- Γνώσεις στην ειδική αγωγή (μεταπτυχιακό μετράει θετικά).
- Γνώση αγγλικής γλώσσας (ανάγνωση και συγγραφή).
- έως 35 χρονών (για ένταξη μέσω προγράμματος ΕΣΠΑ)

Η θέση αφορά την επιμέλεια κειμένων και επικοινωνία με συνεργάτες στο φροντιστήριο SBS Studies, στην Καβάλα.

Βασικά καθήκοντα:

- Έλεγχος και διόρθωση Εργασιών, Παρουσιάσεων.
- Επικοινωνία με συνεργάτες (τηλέφωνο, skype).

Υπάρχουν περισσότερες πληροφορίες και διευκρινίσεις για τη θέση εργασίας οι οποίες δίδονται κατόπιν ζήτησης από το γραφείο στην Φιλίππου 42 (περιοχή Αγίου Ιωάννη) στην Καβάλα.

Αν ενδιαφέρεστε μπορείτε να περάσετε να αφήσετε το βιογραφικό σας. Η πρόσληψη θα γίνει άμεσα καθώς υπάρχει ανάγκη να καλυφθεί η θέση.

Υπεύθυνος αγγελίας: Άγγελος Γιώργης -2510 837211

Είδος Εργασίας: Πλήρης απασχόληση

Posted On Κυριακή, 13 Μαΐου 2018 09:09 Γράφτηκε από τον

Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε, λίγο πριν τις 3 το μεσημέρι, στο κέντρο της Καβάλας -και συγκεκριμένα, στην οδό Κουντουριώτου.

Συγκεκριμένα, όπως ανέφερε στο Kavala Portal ο αντιδήμαρχος καθαριότητας Ανέστης Τσουρουκίδης, ένας συμβασιούχος -διμηνίτης- υπάλληλος του τμήματος καθαριότητας του δήμου επιχειρούσε να συλλέξει απορρίμματα από έναν κάδο, με -φυσιολογικό- αποτέλεσμα να καθυστερήσει για μερικά λεπτά την κυκλοφοριακή ροή. Φαίνεται, όμως, ότι αυτά τα λίγα λεπτά φάνηκαν..."αιώνας" σε έναν "ανυπόμονο" οδηγό, ο οποίος αφού βγήκε από το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε, επιτέθηκε στον άτυχο υπάλληλο, χτυπώντας τον αρχικά από πίσω, και στη συνέχεια γρονθοκοπώντας τον σε διάφορα σημεία του σώματός του!

Ο άτυχος υπάλληλος μεταφέρθηκε σε άσχημη κατάσταση στο Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας, όπου και νοσηλεύεται με σπασμένη μύτη και μώλωπες σε όλο του το κορμί. Ο θύτης -για τον οποίο εικάζεται, βάση ανεπιβεβαίωτων πληροφοριών, ότι ήταν αλβανικής καταγωγής- διέφυγε σαν...κύριος και αναζητείται.

Posted On Δευτέρα, 07 Μαΐου 2018 18:23 Γράφτηκε από τον

Είχαμε αρκετό καιρό να δούμε τέτοια υποδοχή σε νεοπροσληφθέντες υπαλλήλους στο δήμο Καβάλας (αλλά και οπουδήποτε αλλού), συνεπώς η υποδοχή που επεφύλαξε η δημοτική αρχή στους 64 νεοπροσληφθέντες υπαλλήλους με βάση τους προσωρινούς πίνακες του ΑΣΕΠ είναι -αναμφίβολα- ένα συμβάν που αξίζει την προσοχή μας.

Βλέπετε, τα παράπονα των Καβαλιωτών για θέματα που αφορούν τα καθήκοντα της υπηρεσίας καθαριότητας -όπως τα χόρτα, το ύψος των οποίων έχει αυξηθεί πάρα πολύ σε εκατοντάδες σημεία τόσο του αστικού ιστού όσο και στον πρώην δήμο Φιλίππων- είναι πολλά και δικαιολογημένα.

Και η απάντηση του δήμου στα παράπονα αυτά ήταν, σε καθημερινή βάση, η ίδια: "έλλειψη προσωπικού και καθυστέρηση σε νέες προσλήψεις".

Συνεπώς δε μένει παρά να ελπίζουμε, τώρα που προσελήφθησαν αυτοί οι 64 υπάλληλοι, να λυθούν σύντομα τα προβλήματα που θέτουν καθημερινά οι δημότες μας στη δημοτική αρχή Καβάλας...

Η σχετική ανακοίνωση του γραφείου τύπου της δημοτικής αρχής Καβάλας έχει ως εξής:

υποδέχθηκε η Δήμαρχος Καβάλας Δήμητρα Τσανάκα με τον Αντιδήμαρχο Ποιότητας Ζωής Ανέστη Τσουρουκίδη, στο Δημαρχείο, το μεσημέρι της Πέμπτης 19 Απριλίου 2018. Ήταν η πρώτη μέρα της εργασίας τους στις υπηρεσίες του Δήμου και η Δήμαρχος τους ζήτησε να εργαστούν ευσυνείδητα για να καταστεί ο Δήμος της Καβάλας ένας από τους καθαρότερους Δήμους της χώρας. Αφού τους καλωσόρισε, δήλωσε ικανοποιημένη, που ήρθαν στον Δήμο, νέοι άνθρωποι να εργαστούν και να μπορούν να αντιμετωπίσουν τις προσωπικές και οικογενειακές τους ανάγκες, αλλά και τον αυξημένο φόρτο εργασίας που έχει η υπηρεσία καθαριότητας, η οποία ασχολείται με όλες τις δραστηριότητες που έχει ο Δήμος.

Ο Αντιδήμαρχος Ανέστης Τσουρουκίδης, τους παρακάλεσε, να προσέρχονται στη δουλειά τους πρόθυμοι και με πνεύμα συνεργασίας, τονίζοντάς τους πως αποτελούν προσωπικό «παντός καιρού», εξηγώντας πως θα κληθούν να αντιμετωπίσουν ανάγκες, πρωινά, απογεύματα και βράδια, Σάββατα και Κυριακές, σε συνθήκες αν χρειαστεί, καύσωνα, πλημμυρών ή χιονόπτωσης. Επέμεινε, να είναι ενωμένοι και όλοι μαζί να δουλέψουν για το καλό των δημοτών

Posted On Παρασκευή, 20 Απριλίου 2018 07:26 Γράφτηκε από τον

Επιχείρηση με επωνυμία ΙSTOS CAFE BAR στα Λιμενάρια Θάσου ζητά κοπέλα για μπαρ για την καλοκαιρινή περίοδο (Μάιος - Οκτώβριος).Επιχείρηση με επωνυμία ΙSTOS CAFE BAR στα Λιμενάρια Θάσου ζητά κοπέλα για μπαρ για την καλοκαιρινή περίοδο (Μάιος - Οκτώβριος).Ικανοποιητικές αποδοχές και παραχώρηση σπιτιού κατόπιν συνεννόησης.

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6948056638

E-mail αποστολής βιογραφικού σημειώματος: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Posted On Δευτέρα, 16 Απριλίου 2018 19:04 Γράφτηκε από τον

Το ξενοδοχείο Europark, στην παραλία Αστρίς Θάσου, ζητά για την φετινή θερινή σαιζόν προσωπικό για την ομάδα καθαριότητας, ηλικίας 30-40, κατά προτίμηση ένα ζευγάρι και 2-3 γυναίκες. Θα πρέπει να έχουν ομαδικό πνεύμα και υπευθυνότητα, καθώς και να γνωρίσουν λίγα αγγλικά σε επίπεδο συνεννόησης.

Παρέχεται πλήρης ασφάλιση, μισθός κατηγορίας $$$$ και -κατόπιν συμφωνίας- διαμονή.

Αποστολή βιογραφικού στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Posted On Δευτέρα, 16 Απριλίου 2018 18:45 Γράφτηκε από τον
ΠΡΑΤΗΡΙΟ ΥΓΡΩΝ ΚΑΥΣΙΜΩΝ ΣΤΗΝ ΚΑΒΑΛΑ ΖΗΤΑΕΙ 5 ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
 
3 ΑΝΔΡΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΑΝΤΛΙΩΝ
1 ΑΝΔΡΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΟΧΗΜΑΤΩΝ
1 ΓΥΝΑΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΑΙΘΟΥΣΑΣ/ΤΑΜΕΙΟ
 
ΤΟ ΠΡΑΤΗΡΙΟ ΚΑΥΣΙΜΩΝ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΙΜΗΤΗΡΙΑ.
ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΩΝ ΣΤΟ EMAIL ΜΑΣ Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Posted On Κυριακή, 15 Απριλίου 2018 13:06 Γράφτηκε από τον

Τη σύναψη τριακοσίων πενήντα έξι (356) συμβάσεων με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου για χρονικό διάστημα έως οκτώ (8) μήνες, ή έως εννέα (9) μήνες (για απασχόληση σε αναγνωρισμένες σχολές) σε ΝΠΙΔ, για τη στελέχωση υπηρεσιών που παρέχουν έργο έναντι αντιτίμου από τους ωφελούμενους, ενέκρινε με απόφαση του, ο υπουργός Εσωτερικών, Πάνος Σκουρλέτης.

Σύμφωνα με την απόφαση του υπουργού: «Η πρόσληψη του ανωτέρω προσωπικού θα γίνει σύμφωνα με τις διατάξεις του ν. 2190/1994, όπως ισχύει και τις όμοιες του ν. 3812/2009, όπως ισχύει, καθώς και του πδ 524/1980 κατά περίπτωση»

Στην απόφαση αυτή συμπεριλαμβάνονται και 20 θέσεις για τη Δημοτική Επιχείρηση Καβάλας "ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ"

ΑΠΟΦΑΣΗ – ΘΕΣΕΙΣ

Πηγή: aftodioikisi.gr

Posted On Τετάρτη, 11 Απριλίου 2018 21:05 Γράφτηκε από τον

Το ξενοδοχείο Makryammos Bungalows στην Θάσο αναζητεί Υπεύθυνο συνεργείου συντήρησης για ετήσια απασχόληση

Προσόντα :   

  • Εμπειρία σε ανάλογη θέση   
  • Απόφοιτος ΤΕΙ η  Τεχνικής  Σχολής
  • Διοικητικές Ικανότητες
  • Γνώσεις Ηλεκτρονικού υπολογιστή
  • Μόνιμη κατοίκιση στην Θάσο  

Αποστολή βιογραφικών και πληροφορίες

email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Tel :   259302210


Το ξενοδοχείο Makryammos Bungalows στην Θάσο αναζητεί

Ναυαγοσώστη Θαλάσσης  για την καλοκαιρινή περίοδο

Αποστολή βιογραφικών και πληροφορίες

email: info@makryammos-hotel.gr

Tel :   2593022101

Posted On Παρασκευή, 23 Μαρτίου 2018 23:51 Γράφτηκε από τον
Σελίδα 1 από 17

ELEFTHERIA 2018 FINAL

33988285 262638620975627 6779251825401921536 N

Logo Contract

Konstantinos Jewellery Banner  

Tetrakopterakias

OLKLOGO

18411 1597428757160899 3262623372867792020 N

Kreka

Odeio

Vitrokosmos

Dhmh

DeltaTV Logo

Star Dramas

1174612 371849632918150 1744395463 N

Logo

Το Kavala-Portal αποτελεί μια αξιόπιστη λύση για την καθημερινή σας ενημέρωση για όλα τα νέα στο νομό Καβάλας. Όλα τα κείμενα και οι φωτογραφίες αυτού του ιστότοπου αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του "Kavala-Portal.gr". Μπορείτε να χρησιμοποιήστε οποιοδήποτε υλικό εφόσον αναφέρετε ως πηγή το "www.kavala-portal.gr".

Ελάτε στην παρέα μας