Δευτέρα, 10 Δεκεμβρίου 2018
Εργασία

Εργασία (248)

Το Ενιαίο Συνδικάτο Ναυτεργατών Νομού Καβάλας συμμετέχει στην 24ωρη Πανελλαδική Απεργία την Τετάρτη 28 Νοεμβρίου μαζί με την Πανελλήνια Ναυτική Ομοσπονδία και την Γ.Σ.Ε.Ε. διεκδικώντας:

-Κατάργηση του νόμου Αχτσιόγλου–Βρούτση που καταργεί τις συλλογικές διαπραγματεύσεις. Επαναφορά των ΣΣΕ και του κατώτερου μισθού στα 751 € για όλους, αυξήσεις στους μισθούς, στις συντάξεις και στις κοινωνικές παροχές.

-Μόνιμη σταθερή εργασία για όλους , με Συλλογικές Συμβάσεις , 7ωρο-5ήμερο-35ωρο,κοινωνική ασφάλιση ,προστασία στη δουλειά, ενάντια στην ανεργία , με οργανικές συνθέσεις προσαρμοσμένες στις σύγχρονες ανάγκες.

Κατάργηση νου νόμου Κατρούγκαλου (ν.4387/2016) και των αντιασφαλιστικών νόμων.

-Τήρηση των Συλλογικών Συμβάσεων και της Νομοθεσίας για τα ωράρια Εργασίας και ανάπαυσης των ναυτικών.

-Ασφαλή πλοία και λιμενικές εγκαταστάσεις με σωστό προγραμματισμό για την εξυπηρέτηση των επιβατών

Posted On Σάββατο, 24 Νοεμβρίου 2018 20:49 Γράφτηκε από τον

Μαίνεται ο "πόλεμος" μεταξύ της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων Δημοσίων Νοσοκομείων και του διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Καβάλας Αναστάσιου Καρασαββόγλου, μετά τη δημοσιοποίηση ενός ηχητικού αποσπάσματος που ηχογραφήθηκε κατά τη διάρκεια ενημέρωσης των συμβασιούχων του νοσοκομείου. Η ενημέρωση έλαβε χώρα την περασμένη Τρίτη 23 Οκτωβρίου, με τον κ. Καρασαββόγλου να λέει -μεταξύ άλλων- πως:

«Το ότι μπορείτε να και είστε πάλι υποψήφιοι, μπορείτε να υποβάλετε δηλαδή και πάλι την αίτησή σας και άρα χωρίς διακοπή να απασχοληθείτε, οφείλεται αποκλειστικά και μόνο στην πολιτική απόφαση της πολιτικής υγείας του υπουργείου Υγείας. Στον Ξανθό και στον Πολάκη δηλαδή. Δεν μου αρέσει να μιλώ έτσι, αλλά αυτό είναι. Και οποιοσδήποτε γύρω γύρω σας λέει κάτι διαφορετικό, σας λέει μπούρδες. Μπούρδες σας λέει. Το ότι μπορείτε να είστε υποψήφιοι τώρα πάλι και θα είστε μαζί μας το Δεκέμβριο, πάλι θα συνεργαστούμε, το οφείλετε στον Πολάκη και στον Ξανθό και σε κανέναν άλλο. Το λέω αυτό γιατί επιτέλους θα πρέπει να λέμε και ορισμένα πράγματα με το όνομά τους. Θα πρέπει να τα λέμε και σε όποιον αρέσει» 

χτυπώντας, μάλιστα, στο τέλος και το χέρι του στο τραπέζι για να δώσει έμφαση.

Σύμφωνα με τον ισχύοντα νόμο, όσοι ήδη εργάζονται στο νοσοκομείο, θα συμμετάσχουν στη νέα διαγωνιστική διαδικασία με αυξημένη μοριοδότηση. Αυτό έχει προκαλέσει έντονες αντιδράσεις από όσους καταθέτουν αίτηση για πρώτη φορά και οι οποίοι τονίζουν ότι δικαίωμα στην εργασία έχουν όλοι. Κάτι που ο διοικητής του νοσοκομείου υπενθυμίζει στους σημερινούς συμβασιούχους, λέγοντάς τους μάλιστα ότι «όλα θα πάνε καλά» και πως το Δεκέμβριο θα έχουν και πάλι δουλειά. Χάρη φυσικά στους υπουργούς Ανδρέα Ξανθό και Παύλο Πολάκη. «Εμείς διασφαλίσαμε στο πλαίσιο της διαγωνιστικής διαδικασίας, ότι εσείς που απασχολήστε ήδη εδώ μέσα, θα πριμοδοτηθείτε. Επιπροσθέτως και επιπλέον συγκριτικά προς όλους τους υπολοίπους που δεν είναι αυτή τη στιγμή που συζητάμε εργαζόμενοι του νοσοκομείου. Θα πριμοδοτηθείτε και θεωρώ ότι όλα θα πάνε καλά. και θα είμαστε και το Δεκέμβριο πάλι μαζί (σ.σ. το λέει δύο φορές). Νομίζω ότι αυτό πρέπει επίσης να το αναγνωρίσουμε στην πολιτική ηγεσία του υπουργείου υγείας διότι πάλι αυτό, ο Ξανθός και ο Πολάκης δηλαδή ήταν αυτοί που έθεσαν ως στοιχείο της διαγωνιστικής διαδικασίας δια μεσώ ΑΣΕΠ ότι πρέπει να πριμοδοτούνται αυτοί που απασχολούνται ήδη» ακούγεται να λέει ο διοικητής του νοσοκομείου Καβάλας προς τους συμβασιούχους.

Το ηχητικό απόσπασμα από την ενημέρωση των συμβασιούχων στο νοσοκομείο Καβάλας,  έδωσε στη δημοσιότητα η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων Δημοσίων Νοσοκομείων, καταγγέλλοντας την κυβέρνηση και τον διοικητή για προπαγάνδα. «Με τσαμπουκά τους λέει ότι χρωστάνε υποχρέωση στον Πολάκη – Ξανθό. Δεν έχουμε να κάνουμε με κυβέρνηση που σέβεται το δικαίωμα στην εργασία των πολιτών. Ο Πολάκης έχει ξαμολήσει τους Διοικητές των Νοσοκομείων να κάνουν προπαγάνδα υπέρ του ΣΥΡΙΖΑ και του ιδίου. Ο διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Καβάλας κάλεσε σε συγκέντρωση στο Αμφιθέατρο του Νοσοκομείου το Συμβασιούχο προσωπικό (πρώην εργολαβικό). Ο τρόπος που μίλησε στους εργαζόμενους δείχνει το ύφος και ήθος τους “πρώτης φοράς αριστερής κυβέρνησης”. Με απύθμενο θράσος και τσαμπουκά τους λέει και ξαναλέει φωνάζοντας ότι χρωστάνε στον Πολάκη και τον Ξανθό. Τους πουλάει τσαμπουκά αν και χάνουν τη δουλειά τους επειδή έληξε η σύμβασή τους. Τους εκμαυλίζει με το δικαίωμα που έχουν να υποβάλλουν εκ νέου αίτηση στη νέα προκήρυξη που θα εκδοθεί. Κτυπάει το χέρι στο τραπέζι, φωνάζει ότι πρέπει να οφείλουν στον Πολάκη – Ξανθό. Δημόσιος λειτουργός ΣΥΡΙΖΑ. ΟΜΗΡΙΑ του συμβασιούχου προσωπικού. Όλα για να ψηφίσουν ΣΥΡΙΖΑ» σημειώνει η ΠΟΕΔΗΝ σε ανακοίνωση που εξέδωσε 2 ημέρες αργότερα.

Την Παρασκευή ο κ. Καρασαββόγλου εξέδωσε την παρακάτω απάντηση στις καταγγελίες της ΠΟΕΔΗΝ:

Στη συνάντηση που είχα την περασμένη Τρίτη με τους εργαζόμενους ΙΔΟΧ του Νοσοκομείου Καβάλας, τους ενημέρωσα για τα εξής θέματα.

 1. Ότι είναι στην τελική φάση οι διαδικασίες ΑΣΕΠ για την πρόσληψη προσωπικού καθαριότητας και σίτισης. Πράγματι χθες μας απεστάλη η σχετική απόφαση του ΑΣΕΠ και άμεσα θα ξεκινήσει η διαγωνιστική διαδικασία.
 2. Ότι με τον Νόμο 4528 του 2018, άρθρο 2, παράγρ. 1 που προσυπογράφει το Υπουργείο Υγείας, καταργήθηκε το υποχρεωτικό τρίμηνο ανεργίας για όσους εργάζονταν στο δημόσιο για 24 μήνες και έτσι δόθηκε η δυνατότητα σ’ αυτούς να μπορούν να συνεχίσουν την εργασία τους. Προηγούμενα, μετά το 24μηνο ακολουθούσε υποχρεωτικά τρίμηνη, τουλάχιστον,  παύση-ανεργία.
 3. Ότι με τον Νόμο 4430 του 2016, άρθρο 63 καθώς επίσης και το Νόμο 4461 του 2017, άρθρο 107 που επίσης προσυπογράφει το Υπουργείο Υγείας, όσοι ήδη απασχολούνται στα δημόσια νοσοκομεία πριμοδοτούνται στο πλαίσιο της διαγωνιστικής διαδικασίας του ΑΣΕΠ και επομένως αποκτούν ένα πλεονέκτημα απέναντι σε όλους τους άλλους.
 4. Ότι στην κοινωνία υπάρχουν, δικαίως, ισχυρά επιχειρήματα υπέρ της ανάγκης να ανοίξει η διαδικασία ΑΣΕΠ με τους ίδιους όρους για όλους και ότι πρέπει όλοι, Διοίκηση και εργαζόμενοι, να στηρίξουν την επιλογή της πριμοδότησης της προϋπηρεσίας των ήδη απασχολούμενων με τη λογική των ιδιαίτερων συνθηκών εργασίας που απαιτεί η απασχόληση σε δημόσια νοσοκομεία.

Αυτά είπα, ας ρωτηθούν οι παρούσες και οι παρόντες στην εκδήλωση!

Η τοποθέτησή μου είχε και λεκτικές υπερβολές, ένταση στο λόγο και φόρτιση. Λάθος μου. Κατά τα άλλα είναι προφανές ότι για κάποιους ξεκίνησε η προεκλογική περίοδος.

Λίγες ώρες αργότερα, όμως, η ΠΟΕΔΗΝ ανταπάντησε με μια νέα ανακοίνωση:

Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ κρίνει σύννομες τις Συμβάσεις Εργασίας στην καθαριότητα, τη φύλαξη και την εστίαση στις οποίες απασχολείται σε μεγάλο ποσοστό πρώην εργολαβικό προσωπικό.
Καλούμε την κυβέρνηση:
• Να εκδιώξει άμεσα τους εργολάβους από τα μισά Νοσοκομεία που συνεχίζουν τις εργολαβίες τους και μάλιστα με παράταση ανάθεσης στα περισσότερα εξ’ αυτών. Καταπατάνε κάθε έννοια εργασιακού δικαιώματος των απασχολούμενων
• Να αναλάβουν πρωτοβουλίες άρσης των προσωρινών δικαστικών μέτρων που κέρδισαν οι εργολάβοι
• Να επανασυστήσει τις οργανικές θέσεις όπως σαφώς αναφέρεται στην Απόφαση κατά το οριζόμενο στο Ελληνικό Δίκαιο (άρθρο 103 παράγραφος 2 του Συντάγματος)
• Να μετατρέψει τις Συμβάσεις των πρώην εργολαβικών εργαζόμενων σε Αορίστου χρόνου, οι οποίοι απασχολούνται χρόνια στα Νοσοκομεία για λόγους Δημοσίου συμφέροντος. Η κυβέρνηση θέλει την ομηρία τους.

Μπορεί να καταργήθηκε το τρίμηνο της διακοπής μεταξύ δύο Συμβάσεων, να υπάρχει αυξημένη μοριοδότηση στο πρώην εργολαβικό προσωπικό, κάθε φορά όμως που γίνεται προκήρυξη και νέα επιλογή προσωπικού πολλοί χάνουν τη δουλειά τους.
Βρίσκονται σε μία διαρκή ομηρία αντιμέτωποι με συμπεριφορές όπως του Διοικητή του Νοσοκομείου Καβάλας. 
Αυτή είναι η επιδίωξη της κυβέρνησης. 
Να κάνουν προπαγάνδα υπέρ του ΣΥΡΙΖΑ.

Posted On Κυριακή, 28 Οκτωβρίου 2018 17:30 Γράφτηκε από τον

Οι εργαζόμενοι του Οργανισμού Λιμένος Καβάλας Α.Ε. διεκδικούμε την άμεση υπογραφή της ΣΣΕ 2018 με την διοίκηση της Ο.Λ.Κ.  Α.Ε, όπως αυτή έχει προταθεί σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία, χωρίς μέχρι σήμερα να υπάρχει ανταπόκριση.

Οι εργαζόμενοι δεν είναι δυνατόν να συνεχίσουν στο καθεστώς αναμονής λήψης απόφασης από την διοίκηση, για ένα θέμα που έπρεπε να είχε διευθετηθεί στην αρχή του έτους.

Για το λόγο αυτό προχωρούμε σε Αποχή διαρκείας από τα Σαββατοκύριακα  και Αργίες με έναρξη την 27η Οκτωβρίου 20148 και αποχή διαρκείας από υπερωρίες  με έναρξη την Δευτέρα 29η Οκτωβρίου 2018.

Καλούμε την Διοίκηση της Ο.Λ.Κ.  Α.Ε. να επανεξετάσει άμεσα το αίτημα των εργαζόμενων και να μην περιορίσει την διάρκεια λειτουργίας των λιμένων αρμοδιότητάς της.

Posted On Κυριακή, 28 Οκτωβρίου 2018 16:58 Γράφτηκε από τον

Ενημερώνουμε όλους τους ενδιαφερόμενους υποψήφιους Εκπαιδευτές Ενηλίκων ότι έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Ιδρύματος Νεολαίας και Διά Βίου Μάθησης (Ι.ΝΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ.) η  Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για σύναψη σύμβασης έργου για θέσεις εκπαιδευτών ενήλικων στα «Κέντρα Διά Βίου Μάθησης –Νέα Φάση»  στο παρακάτω link:

https://www.inedivim.gr/ανακοινώσεις/θέσεις-εκπαιδευτών-ενηλίκων-στα-κέντρα-διά-βίου-μάθησης-νεα-φαση-πρόσκληση-εκδήλωσης

Η προθεσμία υποβολής ηλεκτρονικών αιτήσεων ορίζεται: από 23/10/2018 (ώρα 11:00) έως και 06/11/2018 (ώρα 12:00).

Οι υποψήφιοι θα αποστείλουν στο Ι.ΝΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ. ταχυδρομικά ή με ταχυμεταφορές τα δικαιολογητικά τους εντός σφραγισμένου φακέλου διάστασης Α4 έως και τις 09/11/2018στη δ/νση: Αχαρνών 417 και Κοκκινάκη Τ.Κ. 11143, στο Τμήμα Κεντρικής Γραμματείας  2ο όροφος.

Φάκελοι δικαιολογητικών που θα κατατεθούν ιδιοχείρως δεν θα γίνονται δεκτοί.

Posted On Παρασκευή, 26 Οκτωβρίου 2018 20:13 Γράφτηκε από τον

Παραδίδονται ιδιαίτερα μαθήματα Βουλγάρικα στην Καβάλα από καθηγήτρια με πιστοποίηση Βουλγαρικής γλώσσας από το Πανεπιστήμιο της Σόφιας "СВ. КЛИМЕНТ ОХРИДСКИ" και απόφοιτη ΑΣΠΑΙΤΕ με διδακτική επάρκεια.

Μαθήματα για αρχάριους έως επίπεδο Β2.

Τηλ Επικοινωνίας: 6984198500

Posted On Τρίτη, 23 Οκτωβρίου 2018 20:08 Γράφτηκε από τον

Το Public που προσφέρει τη μεγαλύτερη γκάμα προϊόντων τεχνολογίας και ψυχαγωγίας, επιθυμεί να προσλάβει για το κατάστημα στην Καβάλα:

Προϊστάμενο Τμήματος Βιβλίου (Κωδ.Θέσης: SGR/1018_Book Head)

Αρμοδιότητες:

 • Διασφάλιση εύρυθμης λειτουργίας τμήματος μέσω της αποτελεσματικής υλοποίησης των εταιρικών στόχων, καθώς και της κατάλληλης διοίκησης του ανθρώπινου δυναμικού.
 • Παρακολούθηση των εξελίξεων του κλάδου καθώς και του ανταγωνισμού.
 • Εξασφάλιση παροχής υψηλού επιπέδου εξυπηρέτησης στους πελάτες του τμήματος, με γνώμονα τη μεγιστοποίηση των ευκαιριών πώλησης και κερδοφορίας.
 • Διασφάλιση της άρτιας προβολής της εικόνας του τμήματος και της εταιρικής ταυτότητας.
 • Σημαντική συμβολή στη βελτιστοποίηση του εμπορικού ανταγωνιστικού πλεονεκτήματος της εταιρείας.

Απαραίτητα προσόντα:

 • Εμπειρία 2-3 έτη σε θέση ανάλογης ευθύνης σε εμπορικό κατάστημα βιβλίων.
 • Άριστη γνώση λογοτεχνίας και προϊόντων πολιτισμού και ψυχαγωγίας.
 • Καλή γνώση χρήσης προγραμμάτων Microsoft Office.
 • Ικανότητα αποτελεσματικής επικοινωνίας και διοίκησης ομάδας.
 • Αυτοπαρακίνηση και ενθουσιασμός για την επίτευξη στόχων.
 • Πάθος για την άψογη εξυπηρέτηση του πελάτη.
 • Ικανότητα λήψης πρωτοβουλιών και διαχείρισης έκτακτων αναγκών.
 • Εκπληρωμένες στρατιωτικές υποχρεώσεις (για τους άντρες).

Επιθυμητά Προσόντα:

 • Απόφοιτος ΑΕΙ/ΤΕΙ κατεύθυνσης εμπορικών ή οικονομικών σπουδών.
 • Καλή γνώση αγγλικής γλώσσας (προφορικός και γραπτός λόγος).

Για περισσότερες πληροφορίες και αποστολή βιογραφικών μπορείτε να ανατρέξετε στον σύνδεσμο: Προϊστάμενος Τμήματος Βιβλίου

Posted On Παρασκευή, 12 Οκτωβρίου 2018 13:24 Γράφτηκε από τον

Το Freelance CampusBus έρχεται στην πόλη σου! Είσαι άνεργος Έλληνας ή πρόσφυγας; Μην χάσεις και εσύ τα σεμινάρια που διοργανώνει το CampusBus για σένα ώστε να μπεις στο χώρο της εναλλακτικής εργασίας και να αυξήσεις το εισόδημα σου!

Το Freelance CampusBus είναι ένα ειδικά διαμορφωμένο λεωφορείο που κυκλοφορεί σε όλη την Ελλάδα και παραδίδει σεμινάρια εκπαίδευσης σε online πλατφόρμες εύρεσης εργασίας (π.χ Upwork, Freelancing κλπ). Οι συμμετέχοντες μαθαίνουν να χρησιμοποιούν τις πλατφόρμες για να εργάζονται ως ελεύθεροι επαγγελματίες εύκολα και γρήγορα από όπου και αν βρίσκονται παρέχοντας τις υπηρεσίες τους. Οι υπηρεσίες που ζητούν οι εργοδότες είναι όλες απομακρυσμένες, χωρίς να χρειάζεται η φυσική παρουσία του συνεργάτη και αφορούν projects μικρής διάρκειας όπως η μετάφραση, επεξεργασία λιστών, το data entry κλπ. Το CampusBus μαθαίνει στους συμμετέχοντες να φτιάχνουν ένα δυνατό προφίλ, να κλείνουν projects στις πλατφόρμες, να τα υλοποιούν αποτελεσματικά λαμβάνοντας καλές κριτικές και να είναι ασφαλείς ώστε να αυξήσουν τη ζήτηση τους συνεπώς και το εισόδημα τους.

Τα μαθήματα διαρκούν 2 ημέρες, είναι δωρεάν και πραγματοποιούνται εντός του λεωφορείου που έχει διαμορφωθεί ως τάξη για να φιλοξενήσει τους συμμετέχοντες και είναι πλήρως εξοπλισμένο με υπολογιστές. Μετά τη συμμετοχή τους οι συμμετέχοντες θα λάβουν πιστοποιητικό παρακολούθησης και mentoring από ειδικούς.

Δηλώσεις συμμετοχής εδώ:  www.campusbus.org/apply

Πληροφορίες:

 • Πότε θα πραγματοποιηθεί;

Σε όλη την Ελλάδα από 1/10 έως 15/1

 • Ποιοί συμμετέχουν;

Άνεργοι Έλληνες & Πρόσφυγες που γνωρίζουν την αγγλική γλώσσα

 • Κόστος;

Είναι δωρεάν με αίτηση συμμετοχής εδώ: www.campusbus.org/apply

Ημερομηνίες CampusBus Tour:

1-2/10 Αθήνα (The Cube)

4-5/10 Αθήνα (Youth Shelter)

13-14/10 Πειραιάς

15-16/10 Θήβα

17-18/10 Λειβαδιά

19-20/10 Θερμοπύλες

21-22/10 Καρδίτσα

23-24/10 Τρίκαλα

25-26/10 Κατσικάς

27-28/10 Φιλιππιάδα

29-30/10 Βέροια

31/10-1/11 Θεσσαλονίκη

2-3/11 Σέρρες

4- 5/11 Δράμα

6-7/11 Καβάλα

8-9/11 Κατερίνη

10-11/11 Λάρισα

12/11-13/11 Βόλος

15-20/11 Αθήνα

Posted On Τετάρτη, 03 Οκτωβρίου 2018 11:21 Γράφτηκε από τον

Έχοντας υπόψη:

α. την Υπουργική Απόφαση 58167/Δ2/13-4-2018 - ΦΕΚ 1371/Β/24-4-2018 του ΥΠ.Π.Ε.Θ «Λειτουργία Μουσικών Σχολείων»

β. την ανάγκη πλήρωσης κενών θέσεων στο Μουσικό Σχολείου Καβάλας για το σχολικό έτος 2018-19 λόγω μετεγγραφών μαθητών/τριών σε άλλες Σχολικές Μονάδες.

ΠΡΟΚΗΡΥΣΟΥΜΕ την πλήρωση των κάτωθι κενών θέσεων που προέκυψαν στο Μουσικό Σχολείο Καβάλας κατά το Σχολικό έτος 2018-19 μέσω κατατακτηρίων εξετάσεων:

α/α

Τάξη

Αριθμός κενών θέσεων

1

Β΄ Γυμνασίου

4

2

Γ΄ Γυμνασίου

2

3

Α΄ Λυκείου

7

4

Β΄ Λυκείου

1

5

Γ΄ Λυκείου

7

Οι γονείς και κηδεμόνες μπορούν να καταθέτουν σχετική αίτηση στο Μουσικό Σχολείο Καβάλας το αργότερο μέχρι την Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 2018.

Σας ενημερώνουμε ότι οι κατατακτήριες εξετάσεις για τις τάξεις Β΄, Γ΄ Γυμνασίου και Α΄, Β΄, Γ΄ Λυκείου του Μουσικού Σχολείου Καβάλας θα πραγματοποιηθούν την Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου 2018 στις 10.00 π.μ. στο Μουσικό Σχολείο Καβάλας.

Οι υποψήφιοι μαθητές/τριες θα εξετασθούν στα ακόλουθα μαθήματα:

α. για τη Β΄ τάξη Γυμνασίου: Ευρωπαϊκή Μουσική Θεωρία και Πράξη, Ελληνική Παραδοσιακή Μουσική Θεωρία και Πράξη, καθώς και τα Υποχρεωτικά Ατομικά Μουσικά Όργανα (πιάνο, ταμπουράς ή άλλο υποχρεωτικό παραδοσιακό μουσικό όργανο αναφοράς που διδάσκεται στο σχολείο) και προαιρετικά το Ατομικό Όργανο Επιλογής.

β. Για τη Γ΄ τάξη Γυμνασίου: Ευρωπαϊκή Μουσική Θεωρία και Πράξη, Ελληνική Παραδοσιακή Μουσική Θεωρία και Πράξη, τα Υποχρεωτικά Ατομικά Μουσικά Όργανα (πιάνο, ταμπουράς ή άλλο υποχρεωτικό παραδοσιακό μουσικό όργανο αναφοράς που διδάσκεται στο σχολείο), Ιστορία Μουσικής και υποχρεωτικά το Ατομικό Όργανο Επιλογής.

γ. Για την Α΄ τάξη Λυκείου: Ευρωπαϊκή Μουσική - Θεωρία και Πράξη και Εισαγωγή στην Αρμονία, Ελληνική Παραδοσιακή Μουσική - Θεωρία και Πράξη, τα Υποχρεωτικά Ατομικά Μουσικά Όργανα (πιάνο, ταμπουράς ή άλλο παραδοσιακό μουσικό όργανο αναφοράς που διδάσκεται στο σχολείο), Ιστορία Μουσικής και υποχρεωτικά το Ατομικό Όργανο Επιλογής.

δ. Για τη Β΄ τάξη Λυκείου: Αρμονία, Ανάπτυξη Ακουστικών Ικανοτήτων, Ελληνική Παραδοσιακή Μουσική, Ιστορία της Μουσικής, Υποχρεωτικό Ατομικό Όργανο Πιάνο και υποχρεωτικά το Ατομικό Όργανο Επιλογής.

ε. Για τη Γ΄ τάξη Λυκείου: Αρμονία, Ανάπτυξη Ακουστικών Ικανοτήτων, Μορφολογία, Ελληνική Παραδοσιακή Μουσική και υποχρεωτικά το Ατομικό Όργανο Επιλογής.

Η εξεταστέα ύλη είναι αναρτημένη στην ιστοσελίδα του σχολείου: http://lyk-mous-kaval.kav.sch.gr

Posted On Σάββατο, 22 Σεπτεμβρίου 2018 11:01 Γράφτηκε από τον

Το Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Αν. Μακεδονίας και Θράκης ανήρτησε τη Δευτέρα 13 Αυγούστου 2018 στην ιστοσελίδα του www.kkppamth.gr  την υπ’ αριθ. 5570/13-08-2018 (ΑΔΑ: 7Ν6ΖΟΞΧΘ-04Ο) Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για την Κατάρτιση Καταλόγων Πλήρωσης είκοσι τριών (23) θέσεων επικουρικού προσωπικού διαφόρων ειδικοτήτων. Συγκεκριμένα για τα Παραρτήματά του: 1) Χρόνιων Παθήσεων Δράμας, 2) Χρόνιων Παθήσεων Καβάλας, 3) Ατόμων με Αναπηρία Ξάνθης, 4) Αποθεραπείας και Αποκατάστασης Παιδιών με Αναπηρία Κομοτηνής, 5) Προστασίας Παιδιού Δράμας, 6) Προστασίας Παιδιού Καβάλας και την Κεντρική Υπηρεσία του Κ.Κ.Π. – Π.Α.Μ.Θ.. Προθεσμία υποβολής Αιτήσεων έως και την 23η Αυγούστου 2018.

Πατήστε εδώ για την πρόσκληση

Posted On Τρίτη, 14 Αυγούστου 2018 12:08 Γράφτηκε από τον

Η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης ανακοινώνει την πρόσληψη δύο (2) ΠΕ, ΤΕ ή ΔΕ Δημοσιογράφων, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, διάρκειας έως τη λήξη της θητείας του Περιφερειάρχη.

Τηλέφωνο: 25313 50118
Καταληκτική ημερομηνία: Παρασκευή, 10 Αυγούστου 2018

Αναλυτικότερα στον παρακάτω σύνδεσμο.

Posted On Δευτέρα, 06 Αυγούστου 2018 22:53 Γράφτηκε από τον
Σελίδα 1 από 18

Energean  E 19 12 2018

 44493438 1978268539139579 1920803640713412608 N

Konstantinos Jewellery Banner  

Tetrakopterakias

OLKLOGO

18411 1597428757160899 3262623372867792020 N

Kreka

Odeio

Vitrokosmos

Dhmh

DeltaTV Logo

Star Dramas

1174612 371849632918150 1744395463 N

Logo

Το Kavala-Portal αποτελεί μια αξιόπιστη λύση για την καθημερινή σας ενημέρωση για όλα τα νέα στο νομό Καβάλας. Όλα τα κείμενα και οι φωτογραφίες αυτού του ιστότοπου αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του "Kavala-Portal.gr". Μπορείτε να χρησιμοποιήστε οποιοδήποτε υλικό εφόσον αναφέρετε ως πηγή το "www.kavala-portal.gr".

Ελάτε στην παρέα μας