Σάββατο, 20 Οκτωβρίου 2018
Εκπαίδευση

Εκπαίδευση (246)

Το Δ.Σ. του Ινστιτούτου Κοινωνικών Κινημάτων και Ιστορίας Καπνού (Ι.Κ.Κ.Ι.Κ.), στο πλαίσιο των προσπαθειών του για την ανάδειξη και προβολή του ιστορικού και πολιτισμικού κεφαλαίου της περιοχής μας, αποφάσισε να προτείνει, σε συνεργασία με άλλους κοινωνικούς και οικονομικούς φορείς της Καβάλας, την προκήρυξη προγράμματος χορήγησης υποτροφίας για μεταπτυχιακές ή διδακτορικές σπουδές στην Ελλάδα ή στο εξωτερικό, με αντικείμενο την κοινωνική – οικονομική ιστορία και την αρχιτεκτονική κληρονομιά του τόπου μας σε σχέση με τον καπνό. Η διάρκεια της υποτροφίας προβλέπεται να είναι από ένα (1) έως τρία (3) έτη, κατά περίπτωση.

Ένεκα των ανωτέρω, με την παρούσα επιστολή το Δ.Σ. του Ι.Κ.Κ.Ι.Κ. καλεί τους τοπικούς φορείς να αποδεχθούν την προπεριγραφόμενη πρόταση και να συνδράμουν έμπρακτα στη σχετική προσπάθεια, αποδεικνύοντας το ενδιαφέρον της για την κοινωνική, οικονομική και επιστημονική ανάπτυξη της πόλης μας.

Συμπληρωματικά επισημαίνεται ότι το ακριβές περιεχόμενο της προκήρυξης για τη χορήγηση της υποτροφίας, την αξιολόγηση των αιτήσεων των υποψηφίων και την παρακολούθηση της εν γένει λειτουργίας του εν λόγω προγράμματος θα επιμεληθεί επιτροπή που θα συγκροτηθεί με μέριμνα των εμπλεκόμενων φορέων και θα αποτελείται από έγκριτους επιστήμονες του τόπου μας. έγκριτους επιστήμονες του τόπου μας.

 Τέλος, ενημερώνουμε ότι το Δ.Σ. του Ι.Κ.Ι.Κ. έχει εξουσιοδοτήσει ως Υπεύθυνη οργάνωσης του επίμαχου προγράμματος και αρμόδια για την παροχή κάθε περαιτέρω πληροφορίας ή διευκρίνισης το μέλος του Ινστιτούτου κα Μαρία Μυλωνά, δικηγόρο Καβάλας - Υπότροφο του Κοινωφελούς Ιδρύματος «Αλέξανδρος Σ. Ωνάσης».

Posted On Πέμπτη, 04 Οκτωβρίου 2018 07:32 Γράφτηκε από τον

Την Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2018, πραγματοποιήθηκε  με μεγάλη επιτυχία η εκδήλωση της Ένωσης Εκπαιδευτικών Αγγλικής Γλώσσας Καβάλας (ΕνΕΑΓΚ) για τον εορτασμό της Ευρωπαϊκής Ημέρας Γλωσσών. Από τις 10.30 μέχρι και τις 13:30, πάρα πολλά παιδιά βρέθηκαν στο 6ο ΓΕΛ Καβάλας  (πρώην Πολυκλαδικό) και γιόρτασαν  την Πολυγλωσσία μαζί με τους γονείς τους και τις /τους  εκπαιδευτικούς της ΕνΕΑΓΚ. Η εκδήλωση είχε τίτλο  «SINGING, DANCING, SMILING IN EUROPE» και πραγματοποιήθηκε με την υποστήριξη της Αντιπροσωπίας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Αθήνα του Europe Direct Κομοτηνής, του Kavala Tours  και του Δήμου Καβάλας.

Μέσα σε μια ατμόσφαιρα γεμάτη χρώματα και μουσική, εδέσματα και χυμούς ,ευγενική προσφορά του Δήμου Καβάλας, το προαύλιο του σχολείου μεταμορφώθηκε σε κέντρο πολυγλωσσίας και ψυχαγωγίας για μικρούς και μεγάλους, με  διαγωνισμούς,καραόκε, face painting, δώρα και πολλά-πολλά παιχνίδια. Συγκεκριμένα, τα παιδιά έπαιξαν δια-δραστικά γλωσσικά παιχνίδια, τα οποία είχαν ετοιμάσει σε ξεχωριστές γωνιές οι εκπαιδευτικοί της ΕνΕΑΓΚ και επιδαπέδια παιχνίδια που στάλθηκαν από το Europe Direct Κομοτηνής  και την Αντιπροσωπία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Αθήνα.

Πολλή μεγάλη ήταν η συμμετοχή των παιδιών και στο διαγωνισμό ζωγραφικής στα πλαίσια της εκδήλωσης με θέμα'' Οι γλώσσες του κόσμου''. Από τα σχολεία του νομού Καβάλας συγκεντρώθηκαν περισσότερες από 180 ζωγραφιές μαθητών Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου. Η τριμελής επιτροπή που αποτελούνταν από δύο καθηγητές καλλιτεχνικών  κ. Δημαρίδη,  κα Κουκμά και τον κ. Σουλειμάν Μοχάμεντ  ο οποίος φιλοξενείται στη Δομή Φιλοξενίας Προσφύγων Καβάλας, ανακοίνωσε τα αποτελέσματα του διαγωνισμού ζωγραφικής. Τα αποτελέσματα αναλυτικά είναι α. για τα παιδιά του Δημοτικού: 1η θέση: Μαρία Μουρατίδου Δημοτικό Σχολείο Κοκκινοχώματος, 2η θέση: Μιχαήλ Άγγελος Ψωμάς, ΣΤ2 Δ.Σ. Αμυγδαλεώνα και  3η θέση: Δανάη Αδαμάκη 24ο Δημοτικό Σχολείο Καβάλας, β. για τα παιδιά Γυμνασίου/ Λυκείου η Επιτροπή  έκρινε ότι έως επιβράβευση της καλλιτεχνικής αρτιότητας του α’ βραβείου δεν θα απονεμηθεί 2ο βραβείο αλλά  θα μοιραστούν την 3η θέση δυο μαθητές. Αναλυτικά : 1η θέση: Διττόπουλος Ηλίας , Γ’ τάξη 2ο ΓΕΛ Καβάλας και  3η θέση: Αθηνά Δαμιανίδου, 1ο ΓΕΛ Χρυσούπολης και Ευαγγελία Μιχαλοπούλου Γυμνάσιο Νικήσιανης. Eιδικό βραβείο δόθηκε στην  μαθήτρια Χριστίνα Ιωαννίδου, Δημοτικό Σχολείο Αμυγδαλεώνα , για την κατασκευή της.

Το πρωινό της Κυριακής  πρόσφερε τελικά σε όλους μια πολύχρωμη, πολυγλωσσική και πολυ-πολιτισμική εμπειρία, σε μια προσπάθεια να καλλιεργηθεί στα παιδιά ο εθελοντισμός, η αγάπη για τη Γλωσσομάθεια, η συναίσθηση της σημασίας της Πολυγλωσσίας και ο σεβασμός στη διαφορετικότητα.

Posted On Τρίτη, 02 Οκτωβρίου 2018 07:24 Γράφτηκε από τον

Το Παράρτημα Καβάλας της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας και η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης συνδιοργανώνουν την ετήσια τελετή βράβευσης των μαθητών Δημοτικών Σχολείων που διακρίθηκαν στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό που διοργάνωσε η Ελληνική Μαθηματική Εταιρεία, «Παιχνίδι και Μαθηματικά».

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Αμφιθέατρο της ΠΕ Καβάλας την ερχόμενη Κυριακή 23-9-2018 και ώρα: 12:00.

Την εκδήλωση θα πλαισιώσει η χορωδία του Μουσικού Σχολείου Καβάλας, υπό τη Διεύθυνση της κ. Κωσταντίας Κύπρου, ενώ Θα προηγηθεί ομιλία του προέδρου του Παραρτήματος, κ.Βασίλειου Τσιάντου με θέμα :«Η σημασία των Μαθηματικών στη ζωή μας».

Το Διοικητικό Συμβούλιο καλεί τους εκπαιδευτικούς, τους μαθητές και τους γονείς να τιμήσουν με την παρουσία τους την εκδήλωση βράβευσης.

Posted On Πέμπτη, 20 Σεπτεμβρίου 2018 21:50 Γράφτηκε από τον

Με την έναρξη της νέας σχολικής περιόδου, ξεκίνησε και το γνωστό ευρωπαϊκό πρόγραμμα ERASMUS, που έφερε και πάλι καθηγητές και μαθητές στην Καβάλα. Αυτή την φορά μαθητές και καθηγητές  του 6ου Ενιαίου Λυκείου Καβάλας φιλοξενούν 25 μαθητές και 8 εκπαιδευτικούς από σχολεία δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης από την Ιταλία Λιθουανία και Τουρκία.

Το πρωί της Τετάρτης 19 Σεπτεμβρίου 2018, Έλληνες και ξένοι μαθητές και καθηγητές, επισκέφθηκαν το Δημαρχείο Καβάλας και το Μουσείο Καπνού. Ξεναγήθηκαν και ενημερώθηκαν για την ιστορία και λειτουργία του Δήμου, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου και στη συνέχεια γνώρισαν το μοναδικό σε εκθέματα και ιστορία, Μουσείο Καπνού

Posted On Τετάρτη, 19 Σεπτεμβρίου 2018 20:08 Γράφτηκε από τον

Σεμινάριο σπηλαιολογίας Α'επιπέδου

Διάρκεια : Από 26 Σεπτεμβρίου εώς  31 Οκτωβρίου.

                    Θεωρητικά μαθήματα 6 ημέρες (Τετάρτες), πρακτικά μαθήματα 4  Σαββατοκύριακα.

Τέταρτη 26 Σεπτεμβρίου : Αρχή σεμιναρίου, δράση  σεμιναρίου,, εξοπλισμός – υλικά.

Σαββατοκύριακο 29-30 Σεπτεμβρίου : Ορυχεία Ζυγού-Κρυονερίου, Αγία Ελένη, δίδυμο κ.α

                                                                     Διαμονή σε αντίσκηνα στον χώρο αναψυχής διπλα στο εκκλησάκι  μεταμόρφωση Σωτήρος στο Ζυγός.

Τετάρτη 3 Οκτωβρίου : Γεωλογία -σπηλαιολογία- προστασία σπηλαίων – προσανατολισμός – χρηση GPS-

Σάββατο 6 Οκτωβρίου : σπήλαιο λατομεία Ακροβουνίου, διαμονή καταφύγιο  Χατζηγεωργίου.

Κυριακή 7 Οκτωβρίου : Μεγάλο Ορυχείο Τρικόρφου κ. α

Τετάρτη 10 Οκτωβρίου : βιοσπηλαιολογία

Σάββατο 13 Οκτωβρίου : εκπαίδευση στην τεχνική μόνου σκοινιού, στην οικοδομή Διόνυσος Καβάλα.                                           

Κυριακή 14 Οκτωβρίου : βάραθρο Περιστεριώνα στο Κοκκινόχωμα                                            

Τετάρτη 17 Οκτωβρίου : αρχαιολογία – παλαιοντολογία                                          

Σαββατοκύριακο 20-21 Οκτωβρίου : Κορύλοβος Δράμας τετράστομο Τρύπα του Κοριτσιού Καλλίφυτος.

                                                                 Διανυκτέρευση σε αντίσκηνα στον σταυρό Κορυλόβου.

Τετάρτη 24 Οκτωβρίου : Πρώτες Βοήθειες - Παρουσίαση ρεφλεξολογίας

Τετάρτη 31 Οκτωβρίου : παρουσιάσεις εκπαιδευομένων – Αξιολόγηση –

                                            απονομή βεβαιώσεων – λήξη σεμιναρίου.

Κόστος σεμιναρίου 150€, 120 για ανέργους και φοιτητές

1/3 προκαταβολή 1/3 εώς 12 Οκτώβριου 1/3 εώς 24 Οκτωβρίου

10% έκπτωση για ολόκληρη πληρωμή εώς την πρώτη μέρα του σεμιναρίου.

                                  Συμπεριλαμβάνεται 15€ εγγραφή στο σύλλογο

                                  Διαμονή στο καταφύγιο Χατζηγεωργίου, δύο γεύματα και Έντυπο υλικό.

                                  Παροχή υλικών σπηλαιολογίας    

  • Το πρόγραμμα και η ημερομηνίες ενδέχεται να αλλάξουν μερικός, λόγω καιρού κλπ

Postera3 Speleokavalas Fin Lowres 2 87

Posted On Παρασκευή, 14 Σεπτεμβρίου 2018 12:00 Γράφτηκε από τον

Το πρώτο κουδούνι για τη νέα σχολική χρονιά χτυπάει το πρωί της Τρίτης, και η Διεύθυνση Α'βάθμιας Εκπαίδευσης Καβάλας εμφανίζεται ιδιαίτερα ικανοποιημένη από το γεγονός ότι, μετά από πολλά χρόνια -έστω και μέσω ανακατατάξεων σε τμήματα και μειώσεων των μαθητών- τα δημοτικά σχολεία θα ανοίξουν χωρίς κενά σε δασκάλους και νηπιαγωγούς (εκκρεμούν, βέβαια, κάποιες κενές θέσεις σε ειδικότητες). Αυτό ανέφερε, μεταξύ άλλων, ο διευθυντής πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης Καβάλας Κώστας Μπαντίκος στο πλαίσιο συνέντευξης τύπου που παραχώρησε το πρωί της Δευτέρας -στη διάρκεια της οποίας έδωσε έμφαση στο ότι κενά δεν υπάρχουν ούτε στη Θάσο, όπως γινόταν τα προηγούμενα χρόνια.

Ενδιαφέρον παρουσιάζουν, επίσης, τα στατιστικά στοιχεία που παρουσίασε ο κ. Μπαντίκος για την αναλογία των μαθητών στα τμήματα των νηπιαγωγείων και των δημοτικών σχολείων του νομού, καθώς και η δήλωσή του ότι ο αγιασμός στο 12ο Δημοτικό Σχολείο θα πραγματοποιηθεί κανονικά, και από την επόμενη ημέρα θα ξεκινήσουν οι εργασίες για την ενεργειακή αναβάθμιση του κτιρίου.

View the embedded image gallery online at:
http://www.kavala-portal.gr/entheta/education#sigProId19135bb539

Posted On Δευτέρα, 10 Σεπτεμβρίου 2018 23:29 Γράφτηκε από τον

Ξεκινούν τη Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου οι ηλεκτρονικές εγγραφές των επιτυχόντων των Πανελλαδικών Εξετάσεων στις Σχολές και τα Τμήματα της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης.

Οι εγγραφές θα διαρκέσουν μία εβδομάδα μέχρι και τη Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου 2018. Για την εγγραφή των φοιτητών δεν απαιτείται κατάθεση δικαιολογητικών ή μετάβαση στις σχολές και τα τμήματα που έχουν περάσει.

Η διαδικασία εγγραφής στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση θα πραγματοποιείται μέσω της ηλεκτρονικής εφαρμογής του υπουργείου Παιδείας στην ηλεκτρονική διεύθυνση:https://eregister.it.minedu.gov.gr.

Οι φοιτητές θα πρέπει να εισάγουν τον 8ψηψιο κωδικό εξετάσεων υποψηφίου και τον ίδιο κωδικό πρόσβασης (password) που χρησιμοποίησαν για την εισαγωγή τους στην ηλεκτρονική εφαρμογή του Μηχανογραφικού Δελτίου.

Σημειώνεται ότι η εφαρμογή θα βρίσκεται σε λειτουργία από την Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου, μετά τις 10 το πρωί. Ακόμη, όπως ανακοίνωσε το υπουργείο, τα σχολεία θα παρέχουν υποστήριξη στους επιτυχόντες για τη διαδικασία και παράλληλα θα έχουν διαθέσιμο αναλυτικό εγχειρίδιο χρήσης, καθώς και συνοπτικές οδηγίες σε κάθε βήμα.

Σε περίπτωση που οι φοιτητές έχουν εγγραφεί από προηγούμενο έτος σε σχολή ή τμήμα της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης, μέσα από την ηλεκτρονική εφαρμογή θα δηλώνουν τη Σχολή ή το Τμήμα στο οποίο είναι ήδη εγγεγραμμένοι και θα αιτούνται ταυτόχρονα τη διαγραφή τους, προκειμένου να ολοκληρωθεί η εγγραφή στη νέα Σχολή ή στο νέο Τμήμα.

Οι επιτυχόντες μετά την είσοδο στην εφαρμογή θα καλούνται να συμπληρώσουν τον προσωπικό τους Αριθμό Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισής (ΑΜΚΑ), ο οποίος θα επιβεβαιώνεται μέσω διαλειτουργικότητας με το Εθνικό Μητρώο ΑΜΚΑ.

Οι εγγραφέντες για να έχουν πρόσβαση στις ακαδημαϊκές υπηρεσίες της κάθε σχολής και τμήματος, θα πρέπει να επιδείξουν στη γραμματεία του τμήματος ή της Σχολής αστυνομική ταυτότητα ή διαβατήριο, προκειμένου να γίνει η ταυτοπροσωπία τους. Σε κάθε περίπτωση, η γραμματεία δύναται να ζητήσει συμπληρωματικά δικαιολογητικά από τους εγγραφέντες.

Πηγή: insider.gr

Για τις Στρατιωτικές Σχολές, τις Αστυνομικές Σχολές, τις Σχολές της Πυροσβεστικής Ακαδημίας, τις Ακαδημίες του Εμπορικού Ναυτικού και τις Ανώτερες Σχολές Τουριστικής Εκπαίδευσης, η προθεσμία και η διαδικασία εγγραφής των επιτυχόντων θα καθοριστεί και θα πραγματοποιηθεί από τα αρμόδια Υπουργεία.

Επισημαίνεται ότι όλες οι ανωτέρω διαδικασίες εγγραφής ολοκληρώνονται είτε από τους ίδιους τους επιτυχόντες ή από νομίμως εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο.

Από το υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων ανακοινώθηκε επίσης ότι η εγγραφή των επιτυχόντων με την ειδική κατηγορία των Ελλήνων Πολιτών της μουσουλμανικής μειονότητας της Θράκης στις σχολές και τα τμήματα της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης για το Ακαδημαϊκό έτος 2018-2019, πραγματοποιείται κατά το ίδιο χρονικό διάστημα δηλαδή από Δευτέρα 10 έως και Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου 2018.

Για την ολοκλήρωση της εγγραφής τους, οι εισαχθέντες στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση με την ειδική κατηγορία των Ελλήνων πολιτών της μουσουλμανικής μειονότητας της Θράκης, οφείλουν στο ίδιο διάστημα υποβολής της αίτησης ηλεκτρονικής εγγραφής (10/09 έως 17/09/2018) να αποστείλουν με ταχυμεταφορά (courier) ή να καταθέσουν αυτοπροσώπως στη γραμματεία του τμήματος / σχολής επιτυχίας τους τη σχετική βεβαίωση ότι είναι εγγεγραμμένοι στα δημοτολόγια Δήμου του Νομού Ξάνθης, Ροδόπης ή Έβρου. Αν έχουν μετεγγραφεί σε άλλο Δήμο άλλης περιοχής τότε πρέπει να αποστείλουν ή καταθέσουν αυτοπροσώπως, όπως παραπάνω, βεβαίωση του συγκεκριμένου Δήμου από την οποία να προκύπτει ότι μετεγγράφηκαν σ΄ αυτόν, από δήμο των ανωτέρω νομών.

Posted On Σάββατο, 08 Σεπτεμβρίου 2018 10:16 Γράφτηκε από τον

Η Ελληνική Υπηρεσία Υποστήριξης της δράσης «eTwinning-H Κοινότητα των σχολείων της Ευρώπης», διοργανώνει ενημερωτική ημερίδα με θέμα: «Ασφάλεια στο διαδίκτυο, σε συνεργασία με την Υπηρεσία δίωξης ηλεκτρονικού εγκλήματος», την Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου 2018 και ώρα 18:00, στο 2ο δημοτικό σχολείο Καβάλας (οδός Θ. Κολοκοτρώνη 18). Εισηγητές είναι: ο διευθυντής της Διεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, ταξίαρχος Γεώργιος Παπαπροδρόμου και αξιωματικοί της Διεύθυνσης, καθώς και η Υπερμαχία Χριστοδούλου, πρέσβειρα δράσης στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης, για τους Νομούς Καβάλας, Ξάνθης, Δράμας. Μετά το τέλος των εισηγήσεων, θα ακολουθήσει workshop (εργαστήριο) με επίδειξη της πλατφόρμας eTwinning.

Ο σύνδεσμος για δήλωση συμμετοχής είναι: http://www.etwinning.gr/0111/ewent/e/e/wtion/.tphtp?ii=11169i

Posted On Πέμπτη, 30 Αυγούστου 2018 09:14 Γράφτηκε από τον

Το Εκπαιδευτικό Κέντρο Καβάλας “Easy Learning” Βίλλυ Κονδυλίδου σε συνεργασία με τη UNICERT, αποκλειστικό αντιπρόσωπο του Πανεπιστημίου FREDERICK της Κύπρου στην Ελλάδα για τη προώθηση των προπτυχιακών και μεταπτυχιακών προγραμμάτων σπουδών του, σας προσκαλούν στην εκδήλωση που θα γίνει με θέμα:

«Πανεπιστημιακές Σπουδές και Αγορά Εργασίας»

στο Ξενοδοχείο "Galaxy" στην αίθουσα «Φίλιππος»την Τετάρτη 05 Σεπτεμβρίου 2018 και ώρα 18.30

Posted On Τετάρτη, 29 Αυγούστου 2018 15:11 Γράφτηκε από τον

Στο Δημόσιο Ινστιτούτο Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΔΙΕΚ) του Γενικού Νοσοκομείου Καβάλας θα λειτουργήσει κατά το εκπαιδευτικό έτος 2018-2019 το πρώτο και τρίτο Χειμερινό Εξάμηνο της ειδικότητας «Βοηθός Νοσηλευτικής Γενικής Νοσηλείας», (ΦΕΚ Β’2482/27-6-18).

Δυνατότητα εγγραφής στο Α΄ Χειμερινό Εξάμηνο έχουν: οι απόφοιτοι Γενικού Λυκείου καθώς επίσης και οι απόφοιτοι του Β’ Κύκλου ΤΕΕ των ΤΕΛ και ΕΠΑΛ.

Δυνατότητα εγγραφής στο Γ΄ Χειμερινό Εξάμηνο έχουν οι πτυχιούχοι ΕΠΑΣ και ΤΕΕ Κύκλου βοηθών νοσηλευτών.

Οι εγγραφές θα πραγματοποιούνται από 12 Ιουλίου  2018 έως και 14 Σεπτεμβρίου 2018 

Οι αιτήσεις και τα απαραίτητα δικαιολογητικά θα κατατίθενται στη Γραμματεία του Δ.Ι.Ε.Κ. (Πρώην Σανατόριο).

Κατά το διάστημα 3 Σεπτεμβρίου έως 14 Σεπτεμβρίου 2018 καθημερινά τις ώρες  9:00 π.μ. – 13:00 μ.μ.

Τηλ. Επικοινωνίας: 2510830454.

Τα απαραίτητα δικαιολογητικά είναι τα ακόλουθα (σύμφωνα με το ΦΕΚ τεύχος  2049/6-7-16):

  • Σχετική αίτηση (παραλαμβάνεται από τη Σχολή)
  • Απολυτήριο ή πτυχίο δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης πρωτότυπο και φωτοτυπία
  • Δελτίο αστυνομικής ταυτότητας ή διαβατήριο (φωτοτυπία)
  • Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης
  • Βεβαίωση ΙΚΑ ή Δημόσιας Υπηρεσίας στην οποία θα αναγράφεται η προϋπηρεσία σε συναφή με την ειδικότητα επαγγέλματα (για την επιλογή στο Γ’ εξάμηνο)
  • Άδεια παραμονής ή ταυτότητα ομογενών ή διαβατήριο για αλλοδαπούς υπηκόους
  • Αποδεικτικό ΑΜΚΑ
Posted On Τετάρτη, 29 Αυγούστου 2018 12:29 Γράφτηκε από τον
Σελίδα 1 από 18

Afisa 2o Syn Pag F

Website Banner

Konstantinos Jewellery Banner  

Tetrakopterakias

OLKLOGO

18411 1597428757160899 3262623372867792020 N

Kreka

Odeio

Vitrokosmos

Dhmh

DeltaTV Logo

Star Dramas

1174612 371849632918150 1744395463 N

Logo

Το Kavala-Portal αποτελεί μια αξιόπιστη λύση για την καθημερινή σας ενημέρωση για όλα τα νέα στο νομό Καβάλας. Όλα τα κείμενα και οι φωτογραφίες αυτού του ιστότοπου αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του "Kavala-Portal.gr". Μπορείτε να χρησιμοποιήστε οποιοδήποτε υλικό εφόσον αναφέρετε ως πηγή το "www.kavala-portal.gr".

Ελάτε στην παρέα μας